Ana Maria Ricov predstavila ‘outdoor’ brend: Odjeća sličnih motiva za pse i njihove vlasnikeTaman uoči jeseni, naša dizajnerica Ana Maria Ricov pokrenula je novu liniju, čije je ime inspirirano imenom njezine irske seterice, Shibe.

– Kada je svijet stao, moj stil života se nije puno promijenio. Vrlo sam aktivan tip i sve slobodno vrijeme volim provoditi u prirodi sa svojom životnom suputnicom, irskom setericom Shibom. Šume, planine, obale rijeka i mora naša su najdraža mjesta za igru i sanjarenja – priča dizajnerica.

POGLEDAJTE VIDEO: Dizajneri i njihovi psi

Upravo u to vrijeme shvatila je da je spremna za novi poslovni izazov, pokretanje novog brenda koji se bazira na boravku u prirodi, no na šarmantan način, koji donosi slične outfite za pse i njihove vlasnike.

Od boja tu su one bazične, poput plave, crvene, sive i naravno – crne, dok su motivi uočljivi, apstraktni.

Ricov je kreirala vodonepropusne jakne i parke koje štite od kiše ili vjetra, ali i ruksake i kabanice za pse.

Dizajnerica u izradi koristi tkanine od recikliranih materijala, a u tisku se koriste ekološki prihvatljive i biorazgradive boje na bazi vode.

– Samo svjesnim odabirom i kontroliranom proizvodnjom dugoročno radimo dobro ionako izmučenom planetu, pa se Shibesu kolekcije proizvode u malim količinama i prema narudžbi kako se ne bi stvarao nepotreban višak – zaključila je Ricov.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...