Bill Clinton pozitivan na covid s blagim simptomima: Sretan sam što sam cijepljen!

Bivši američki predsjednik Bill Clinton objavio je u srijedu da je pozitivan na testu za covid i da pati od “blagih simptoma”.

“Imam blage simptome, ali općenito sam dobro i kod kuće sam”, tvitao je 76-godišnji demokrat, koji je bio u Bijeloj kući tijekom mandata od 1993. do 2001. godine.

“Sretan sam što sam cijepljen i što sam primio docjepljivanje”, dodao je i pozvao “sve da učine isto, pogotovo što se bliži zima”.

Četrdeset i drugi američki predsjednik bio je u listopadu 2021. hospitaliziran zbog infekcije mokraćnog sustava koja se proširila na krvotok, uzrokujući sepsu.

Bill Clinton je u prošlosti imao mnogo zdravstvenih problema. Konkretno, morao je biti hospitaliziran 2004., kada je bio podvrgnut ugradnji četverostruke koronarne premosnice kako bi se oslobodile četiri začepljene arterije, i 2010., kada je bio podvrgnut angioplastici.

Nakon odlaska iz Bijele kuće uključio se u mnoge humanitarne i diplomatske aktivnosti.

Proputovao je svijet kako zato da bi sudjelovao na velikodušno plaćenim konferencijama, tako i da bi posjetio katastrofom pogođene regije ili prikupio sredstva za borbu protiv AIDS-a.

Postupno je usporio s aktivnostima. I dalje je uključen u svoju zakladu te je 2016. podržao neuspješnu kampanju svoje supruge protiv Donalda Trumpa, ali manje putuje.

Živi s Hillary Clinton u gradu Chappaqua, u državi New York.

Najčitaniji članci

Source link

2 misli o “Bill Clinton pozitivan na covid s blagim simptomima: Sretan sam što sam cijepljen!

  1. I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

  2. I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

Vaša iskustva i mišljenje ...