Brodovi pretražuju rijeku ispred kluba, Matejev otac stigao u Beograd: ‘Samo da nađem sina’

U potragu za nestalim mladićem iz Splita uključila se i riječna policija. Oni od nedjelje ujutro patroliraju dijelom rijeke ispred kluba u kojem je mladić zadnji put viđen. Patrole su u zadnjih sat vremena pojačane. Rijeku pretražuju dva plovila, a policajci stoje na palubi s dalekozorima, piše Telegraf. 

Podsjetimo, Matej Periš (27) iz Splita nestao je iz kluba Gotik u noći na Staru godinu u Beogradu. Kurir piše kako su nadzorne kamere snimile Mateja kako izlazi iz noćnog kluba i spušta se stepenicama prema splavovima.

Kako saznaje Telegraf, policija je na osnovi mobitela ušla u trag posljednjim kontaktima nestalog Mateja, a poznata je i njegova zadnja lokacija prije nego što je telefon ugašen. Nakon gašenja, nije više bilo moguće pratiti kretanje mladića.

Njegov otac otišao je u Beograd kako bi pomogao u potrazi. Nakon slijetanja u zračnu luku, dao je izjavu za Nova.rs.

– Nemam ništa novo, sada ću se vidjeti s ljudima, samo je bitno da ga nađemo. Znam da je policija podigla sve na noge da ga nađu, zahvalan sam srpskoj policiji na svemu što radi. Svima sam zahvalan što pomažu, nude pomoć. Istraga radi na način na koji mora. Moram zamoliti ljude da tko god ima bilo kakvu informaciju, samo neka javi. Makar i anonimno, svaka informacija nam je bitna. Hvala svima na podršci, zaista nemam riječi, zahvalan sam neizmjerno svim ljudima. Jedino je važno da pronađem svog sina – rekao je Nenad Periš.

O potrazi za mladićem oglasio se i MUP Srbije. Kako navode, njima je nestanak Periša prijavljen 31. prosinca u 18 sati. Navode da od trenutka prijave u skladu sa zakonom poduzimaju sve mjere i aktivnosti kako bi pronašli mladića, a u potragu su uključeni službenici iz više organizacijskih jedinica MUP-a.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...