Cirkus u Covid šatoru u Zadru: ‘Liječili’ prijatelja, pili alkohol i gledali meč Mirka Filipovića

Trojica Zadrana su prije nekoliko dana u šatoru Covid odjela zadarske Opće bolnice, gdje se čeka testiranje na koronu, polegli prijatelja na krevet, i “liječnički ga obradili”. 

Muškarci su govorili kako su “prisiljeni pružiti liječničku pomoć prijatelju” koji je imao ranu na usnici jer “medicinsko osoblje pije kavu”. Dok su ga “liječili” su ispijali pivo i na monitoru jednog bolničkog kompjutera gledali meč Mirka Filipovića, javlja Slobodna Dalmacija

Policija je brzo intervenirala i provode kriminalističko istraživanje. Jedan od muškaraca je bio pozitivan na korona virus, zbog čega su i druga dvojica u izolaciji. Policija ih zbog toga još ne može ispitati. 

Ravnatelj zadarske Opće bolnice Željko Čulina potvrdio je kako je te večeri pozvana policija. Rekao je da su muškarci bili izrazito neugodno i radili nered, no i da je u šatoru Covid odjela bilo medicinsko osoblje. 

– Liječnica koja je bila dežurna u trijaži primila je u šator na trijažu kovid pozitivnog mladića s ozljedom na usni. S njim su u pratnji bila dvojica pijanih mladića. Cijelo su vrijeme bili izrazito neugodni i radili nered. Liječnica je zvala kirurga koji je obradio pacijenta i pozvao policiju. Policija je nakon toga došla na mjestu događaja i napravile izvide – rekao je Čulina. 

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...