Današnji datum je poseban, otkrijte njegovu simbolikuBroj 2 je u numerologiji vrlo značajan jer simbolizira ravnotežu, harmoniju, suradnju… Podsjeća nas na važnost sklada našeg unutarnjeg i vanjskog svijeta. Astrolozi ga vezuju sa znakom Bika i vladavinom Jupitera dok ga na istoku Zemlje smatraju vrlo sretnim brojem.

POGLEDAJTE VIDEO Male stvari život čine sretnim:

Današnji dan poseban je jer u datumu sadrži čak pet dvojki, a značajno je i to što se u samoj godini nalazi i 2 i 22. Vjeruje se da broj 2 predstavlja završetak, a 22 promjenu stoga bi nam ovaj datum mogao biti nagovještaj neke velike promjene, kraja lošeg perioda i početka dobrog.

Ovakvi brojevi u datumu najavljuju pripremu za novi početak i upozorenje da se ne ulazi u prevelike rizike. Sada je savršeno vrijeme da se riješite svih stvari koje vas opterećuju, a zapravo vam ne trebaju u životu. Sad je prilika da napokon prodišete, krenete s nekim stvarima iznova i težite prema unutarnjem miru.

Zapitajte se danas: ‘Što doista želim u životu? Što bi me istinski usrećilo?’

Bitno je postići ravnotežu između materijalnog i duhovnog, jer jedino tako čovjek može biti ispunjen i sretan. Također, ovo je pravo vrijeme da izgladite stvari u obitelji i više pažnje usmjerite vlastitom zdravlju.

Inače, ukoliko često nailazite na brojeve 222, 2222 ili 22222 to može biti poruka da je krajnje vrijeme da poradite na produbljivanju odnosa – i prema samome sebi i ljudima oko sebe. Oni podsjećaju da se ništa ne događa slučajno, već s dobrim razlogom, a jednog dana ćete shvatiti o čemu se radilo. Također, ovi brojevi bi vas trebali podsjetiti i na to da se promjene u životu događaju tek kad ste za njih spremni.

Današnji dan je savršen za iskreno, duboko promišljanje o životu, za rješavanje dilema, za odluku – ostati na ovom životnom putu ili izabrati neki drugi? Nakon što vam bude kristalno jasno što želite, tek tad možete očekivati da će se to i dogoditi. Pratite danas znakove oko sebe, osluškujte intuiciju i promatrajte kamo vas želi odvesti.

Zapamtite da se u zraku formira energija savršena za ljubav, iscjeljenje i poučavanje. Bitno je otvoriti se i paziti na znakove, prenosi Atma.

Značenje brojeva koji se ponavljaju

22 – Vrijeme je za akciju! Realizirajte ideje koje vam se već dugo motaju po glavi. Ako postoji posao koji želite pokrenuti, nešto što želite poučavati, kuću koju želite kupiti ili način na koji želite izgraditi temelj koji se može podijeliti s drugima, napravite plan, učinite to.

222 – Ljubavna pravila. Vidjet ćete poboljšanja u svom domu, svojoj ljubavi i pronaći unutarnji mir. Nemojte se previše naprezati. Dopustite si stvaranje ljepote i samoljublja, a ne sile. Ples i glazba mogu donijeti ravnotežu i sklad.

2222 – Imajte vjere! Ovo je pokazatelj da ste posijali sjeme želje i sada se vraćate s pozitivnim iščekivanjem. Nastavite unositi vrijeme i energiju u snove, ali i zadržite vjeru da će se uskoro sav vaš trud isplatiti. Što više dvojki vidite, jača je poruka.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...