Detalji nesreće kraj Šibenika: Pijan prešao u suprotnu traku, teže ozlijeđeno četvero ljudi

U prometnoj nesreći koja se u četvrtak oko 16.25 sati dogodila na cesti D-8 između Šibenika i Vodica, ozlijeđeno je petero ljudi, četvero teže, dok je jedan čovjek lakše ozlijeđen.

Do prometne nesreće je došlo kad se 37-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Škoda šibenskih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola, nije kretao sredinom obilježenog prometnog traka, već je automobilom prešao u prometni trak namijenjen vozilima iz suprotnog smjera, gdje je izravno udario u osobni automobil Peugeot zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnjak i u kojem su se nalazile još tri putnice.

Od siline udara teže su ozlijeđena oba vozača i 58-godišnja švedska državljanka i svi troje zadržani su na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku. Teže ozlijeđena 72-godišnjakinja i lakše 46-godišnjakinja nakon pružene liječničke pomoći puštene su na kućnu njegu. Protiv 37-godišnjeg vozača Škode bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...