Detalji nesreće na A3: Autom iz neutvrđenih razloga sletio s autoceste u kanal i poginuo

U teškoj prometnoj nesreći koja je dogodila u nedjelju oko 17.40 sati na autocesti A3 kod mjesta Sredanci istočno od Slavonskog Broda poginuo je vozač automobila, a njegova suputnica ima teške ozljede i zadržana je u slavonskobrodskoj bolnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

prometna na a3


|
Video: 24sata/Ivica Galović/PIXSELL

Nesreća se dogodila samo nekoliko stotina metra iza čvorišta sa autocestom Slavonika na sjevernom traku auto ceste u smjeru Zagreba. Prema tragovima koji su vidljivi u travi pored autoceste iz još neutvrđenih razloga muškarac iz Slavonskog Broda sletio je s kolovozne trake, vozio je nekih dvjestotinjak metara uz kanal pored autoceste i nakon toga je sletio u kanal koji odvodi vodu s obližnjih polja i šuma. Prednjim krajem automobilom se zabio u zemljani nasip kanala završivši u njemu.

Na mjesto nesreće odmah po dojavi u OKC PU Brodsko posavske izašli su prometni policajci Hitna pomoć i vatrogasci DVD Donji Andrijevci. Nažalost vozaču nije bilo pomoći, preminuo je na mjestu nesreće.

Više pojedinosti o ovoj nesreći i kako je do nje došlo znati će se nakon što u cijelosti bude obavljen očevid i obdukcija tijela poginulog. Neslužbeno doznajemo da će se obaviti i vještačenje nad automobilom je jer netko od nazočnih prilikom očevida spomenuo i tempomat.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...