Detalji tragedije na A1: U stravičnom naletu automobila stradao je djelatnik HAC-a

Djelatnik ophodarske službe Hrvatskih autocesta smrtno je stradao večeras oko 18 sati na autocesti A1 između čvorova Ogulin i Bosiljevo kada je na njega naletjelo drugo vozilo, doznaje Jutarnji list.

POGLEDAJTE VIDEO

Prema dostupnim informacijama, ophodarska služba HAC-a došla je na mjesto prometne nesreće koja se dogodila na 68. kilometru autoceste u smjeru Zagreba kako bi osigurali mjesto nesreće. 

– Bilo je stvarno strašno, policija je bila posvuda, a Hitna je taman kretala prema Zagrebu pod sirenama. Dijelovi su bili posvuda, osjetila se nasilnost nesreće – rekla nam je čitateljica. 

– Jedan auto bio je na ogradi, drugi sa strane u totalnom kršu… Nadala sam se da nitko nije poginuo – s knedlom u grlu ispričala nam svjedokinja koja se zatekla na mjestu nesreće.

Kako javlja Jutarnji, djelatnik HAC-a izašao je iz službenog vozila, krenuo prema mjestu nesreće kada je na njega iz smjera Splita naletjelo drugo vozilo.

Odmah nakon teške nesreće promet u smjeru Zagreba jedno vrijeme bio je prekidu. 

Karlovačka policija potvrdila je večeras da je došlo do teške prometne nesreće u kojoj je poginula jedna osoba te da njeni djelatnici provode očevid na mjestu nesreće. Također su izvijestili da su se na istoj lokaciji uz navedenu prometnu nesreću dogodile još dvije prometne nesreće te je jedna osoba zatražila liječničku pomoć.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...