Dnevni horoskop za četvrtak 30. svibnja: Lav se treba počastiti, a Rak manje misliti na posao…Ovan 21. 3 – 20. 4.”},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 4
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 4
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Ne potiskujte osjećaje, pokažite simpatiji da vam je stalo do nje. Ustrajte na susretu i razgovoru kojim ćete riješiti ono što je ostalo nedorečeno. Ako ste negdje na odmoru, smetat će vas gužve do mjere da ćete požaliti što ste uopće doputovali. Ako ste već na moru, koristit će vam kupanje i sunčanje pa iskoristite svaki trenutak za to.  “,”type”:”p”,”element”:”

Ne potiskujte osjećaje, pokažite simpatiji da vam je stalo do nje. Ustrajte na susretu i razgovoru kojim ćete riješiti ono što je ostalo nedorečeno. Ako ste negdje na odmoru, smetat će vas gužve do mjere da ćete požaliti što ste uopće doputovali. Ako ste već na moru, koristit će vam kupanje i sunčanje pa iskoristite svaki trenutak za to.  

“},{“text”:”POGLEDAJTE VIDEO:”,”type”:”p”,”element”:”

POGLEDAJTE VIDEO:

“},{“id”:”1224321″,”src”:”https://cms.24sata.hr/media/img/7f/82/44f79c84ec7bcfcf1a4b.jpeg”,”type”:”video”,”title”:”Namještaju horoskopske znakove djeci”,”element”:”“,”custom_description”:””},{“text”:”Bik 21. 4.  – 21. 5.”,”type”:”h2″,”element”:”

Bik 21. 4.  – 21. 5.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3

“},{“text”:”Nedavno iskustvo ili situacija bit će vam od koristi na spoznajnom planu. Znat ćete kako se treba postaviti u osjetljivoj situaciji i ograditi se od promašaja. Na vašu inicijativu moglo bi doći do susreta s bivšim partnerom, koji će vas pokušati uvjeriti da vas još uvijek voli. Blizak prijatelj dat će vam odličan savjet – poslušajte ga!”,”type”:”p”,”element”:”

Nedavno iskustvo ili situacija bit će vam od koristi na spoznajnom planu. Znat ćete kako se treba postaviti u osjetljivoj situaciji i ograditi se od promašaja. Na vašu inicijativu moglo bi doći do susreta s bivšim partnerom, koji će vas pokušati uvjeriti da vas još uvijek voli. Blizak prijatelj dat će vam odličan savjet – poslušajte ga!

“},{“id”:”758394″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”Omraženi: Evo koji horoskopski znakovi većini ljudi idu na živce”,”element”:”“,”custom_description”:””},{“text”:”Blizanci 22. 5 – 21. 6.”,”type”:”h2″,”element”:”

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

“},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3

\n 
\nViše se krećite u društvu svoje simpatije kako bi vas mogla zamijetiti. No danas i sutra nemojte ustrajati na susretu. Neka zasad sve ostane na osmjesima i znakovitim pogledima. Nekima predstoji dan lišen mira i privatnosti. Netko će se upletati se u vaš odnos s partnerom i dovoditi vas u ozbiljne dvojbe.  “,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3

\n 
\nViše se krećite u društvu svoje simpatije kako bi vas mogla zamijetiti. No danas i sutra nemojte ustrajati na susretu. Neka zasad sve ostane na osmjesima i znakovitim pogledima. Nekima predstoji dan lišen mira i privatnosti. Netko će se upletati se u vaš odnos s partnerom i dovoditi vas u ozbiljne dvojbe.  

“},{“id”:”2711660″,”alt”:””,”src”:”https://cms.24sata.hr/media/images/2024-02/dreamstime-xl-297956534.jpg”,”link”:null,”type”:”image”,”title”:””,”resize”:”100%xauto”,”element”:”“,”attributes”:”css:none”,”custom_description”:””},{“text”:”Rak 22. 6.  – 22. 7.”,”type”:”h2″,”element”:”

Rak 22. 6.  – 22. 7.

“},{“text”:”Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5

“},{“text”:”Nemojte samo misliti na posao jer se vrijedi posvetiti ljubavi, provodu i društvu. Pronađite lijepe strane svoje veze, čak i ako odnos potresaju krize. Ne dopustite nikom da vas isprovocira ili pokuša umanjiti vaše vrijednosti. Ne trebaju vam tuđa mišljenja, osim od onih za koje znate da su prema vama uvijek iskreni. “,”type”:”p”,”element”:”

Nemojte samo misliti na posao jer se vrijedi posvetiti ljubavi, provodu i društvu. Pronađite lijepe strane svoje veze, čak i ako odnos potresaju krize. Ne dopustite nikom da vas isprovocira ili pokuša umanjiti vaše vrijednosti. Ne trebaju vam tuđa mišljenja, osim od onih za koje znate da su prema vama uvijek iskreni. 

“},{“text”:”Lav 23. 7.- 22. 8.”,”type”:”h2″,”element”:”

Lav 23. 7.- 22. 8.

“},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 4
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 4
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Uljepšajte si život, učinite neku sitnu radost ili si kupite nešto što vam se sviđa. Ako ste na proputovanju, ne zaboravite na suvenire koji će vam biti uspomena. Bavite li se sportom aktivno, imajte u vidu granice izdržljivosti, a ako nešto popravljate po kući pazite da se ne ozlijedite. Navečer bi vas mogla mučiti nesanica.  “,”type”:”p”,”element”:”

Uljepšajte si život, učinite neku sitnu radost ili si kupite nešto što vam se sviđa. Ako ste na proputovanju, ne zaboravite na suvenire koji će vam biti uspomena. Bavite li se sportom aktivno, imajte u vidu granice izdržljivosti, a ako nešto popravljate po kući pazite da se ne ozlijedite. Navečer bi vas mogla mučiti nesanica.  

“},{“text”:”Djevica 23. 8. – 22. 9.”,”type”:”h2″,”element”:”

Djevica 23. 8. – 22. 9.

“},{“text”:”Ocjena dana: 2
\nLjubav: 2
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 2
\nLjubav: 2
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Neke obaveze nećete moći odgoditi pa ćete veći dio dana biti umorni i živčani. Zadržite odstojanje u situaciji u kojoj se od vas traži zaključak – nećete biti objektivni. Iako će odnos s partnerom biti dobar, mogli biste se posvađati oko banalnosti, primjerice gdje ćete ljetovati ili kada ćete na godišnji odmor.  “,”type”:”p”,”element”:”

Neke obaveze nećete moći odgoditi pa ćete veći dio dana biti umorni i živčani. Zadržite odstojanje u situaciji u kojoj se od vas traži zaključak – nećete biti objektivni. Iako će odnos s partnerom biti dobar, mogli biste se posvađati oko banalnosti, primjerice gdje ćete ljetovati ili kada ćete na godišnji odmor.  

“},{“id”:”984340″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”Bez kompromisa: Ova 4 znaka zodijaka ne popuštaju partneru”,”element”:”“,”custom_description”:””},{“text”:”Vaga 23. 9.  – 22. 10.”,”type”:”h2″,”element”:”

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

“},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Neke će vas osobe gnjaviti dosadnim razgovorima, ali time neće umanjiti vaš optimizam. Najviše ćete uživati u užem krugu prijatelja i drugih ljudi. Vrijeme koje ćete posvetiti partneru, prijateljima ili obitelji svakako treba biti samo njihovo. Poslove ostavite po strani i iskreno porazgovarajte o svemu što treba razjasniti.   “,”type”:”p”,”element”:”

Neke će vas osobe gnjaviti dosadnim razgovorima, ali time neće umanjiti vaš optimizam. Najviše ćete uživati u užem krugu prijatelja i drugih ljudi. Vrijeme koje ćete posvetiti partneru, prijateljima ili obitelji svakako treba biti samo njihovo. Poslove ostavite po strani i iskreno porazgovarajte o svemu što treba razjasniti.   

“},{“id”:”2601944″,”alt”:””,”src”:”https://cms.24sata.hr/media/images/2023-30/dreamstime-l-235983207.jpg”,”link”:null,”type”:”image”,”title”:””,”resize”:”100%xauto”,”element”:”“,”attributes”:”css:none”,”custom_description”:””},{“text”:”Škorpion 23. 10. – 21. 11.”,”type”:”h2″,”element”:”

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

“},{“text”:”Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5

“},{“text”:”Nađete li se u većem društvu, pokušajte zadržati duh zabave umjesto da se upuštate u bilo kakve rasprave. lako ćete osvajati i zabavljati se, pred vama su ugodni susreti, zaljubljivanja i obnavljanja strasti. Ako ste na moru, mogla bi vas zavoditi privlačna osoba koja će malo govoriti o sebi i time pobuđivati vašu znatiželju.   “,”type”:”p”,”element”:”

Nađete li se u većem društvu, pokušajte zadržati duh zabave umjesto da se upuštate u bilo kakve rasprave. lako ćete osvajati i zabavljati se, pred vama su ugodni susreti, zaljubljivanja i obnavljanja strasti. Ako ste na moru, mogla bi vas zavoditi privlačna osoba koja će malo govoriti o sebi i time pobuđivati vašu znatiželju.   

“},{“text”:”Strijelac 22. 11. – 21. 12.”,”type”:”h2″,”element”:”

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

“},{“text”:”Ocjena dana: 2
\nLjubav: 3
\nPosao: 2
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 2
\nLjubav: 3
\nPosao: 2
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Nemojte si dan odmora pokvariti nepromišljenim postupcima. Ukućani se neće slagati s vašim stavovima. Priznajte ako ste pogriješili. Ljubavna zbrka počet će se odmotavati. Čini li vam se da partner očekuje od vas više nego li mu možete dati, morat ćete objasniti da vam treba više vremena za neke odluke.  “,”type”:”p”,”element”:”

Nemojte si dan odmora pokvariti nepromišljenim postupcima. Ukućani se neće slagati s vašim stavovima. Priznajte ako ste pogriješili. Ljubavna zbrka počet će se odmotavati. Čini li vam se da partner očekuje od vas više nego li mu možete dati, morat ćete objasniti da vam treba više vremena za neke odluke.  

“},{“id”:”2501984″,”alt”:””,”src”:”https://cms.24sata.hr/media/images/2023-09/dreamstime-m-152973583.jpg”,”link”:null,”type”:”image”,”title”:””,”resize”:”100%xauto”,”element”:”“,”attributes”:”css:none”,”custom_description”:””},{“text”:”Jarac 22. 12. – 20. 1.”,”type”:”h2″,”element”:”

Jarac 22. 12. – 20. 1.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 5
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 5
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3

“},{“text”:”Napravite nešto korisno za sebe i za druge. Obavite razgovore s rodbinom, osobito ako nemate vremena da ih vidite – barem ih telefonski možete čuti. Brat ili sestra od vas će očekivati pomoć ili uslugu koju nećete moći odbiti. Ostvarit ćete jednu malu pobjedu, što će vas učvrstiti u namjeri da osvojite srce osobe do koje vam je stalo.”,”type”:”p”,”element”:”

Napravite nešto korisno za sebe i za druge. Obavite razgovore s rodbinom, osobito ako nemate vremena da ih vidite – barem ih telefonski možete čuti. Brat ili sestra od vas će očekivati pomoć ili uslugu koju nećete moći odbiti. Ostvarit ćete jednu malu pobjedu, što će vas učvrstiti u namjeri da osvojite srce osobe do koje vam je stalo.

“},{“text”:”Vodenjak 21. 1. – 18. 2.”,”type”:”h2″,”element”:”

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 3
\nZdravlje: 4
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 3
\nZdravlje: 4

“},{“text”:”Znat ćete kako treba postupiti u određenim situacijama i pomoći riješiti probleme nekome bliskom. Zauzvrat biste mogli dobiti dar i pohvalu koja će vas raznježiti. Posvetite se bez grižnje savjesti stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Razmišljanje o poslu i egzistencijalnim brigama ostavite za neki drugi dan.  “,”type”:”p”,”element”:”

Znat ćete kako treba postupiti u određenim situacijama i pomoći riješiti probleme nekome bliskom. Zauzvrat biste mogli dobiti dar i pohvalu koja će vas raznježiti. Posvetite se bez grižnje savjesti stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Razmišljanje o poslu i egzistencijalnim brigama ostavite za neki drugi dan.  

“},{“id”:”828642″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”Znate li da postoji 13. znak Zodijaka? To su posebni ljudi, provjerite jeste li među njima”,”element”:”“,”custom_description”:””},{“text”:”Ribe 19. 2. – 20. 3.”,”type”:”h2″,”element”:”

Ribe 19. 2. – 20. 3.

“},{“text”:”Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5

“},{“text”:”Uživat ćete u aktivnom dnevnom ritmu i pomalo neobičnim situacijama, a najviše će vas privlačiti prilike za putovanja. Neki će spojiti ugodno s korisnim pa na poslovno putovanje povesti i partnera. U ljubavi nećete ostati prikraćeni za željena zadovoljstva, jer ćete s partnerom otvoreno govoriti o svojim intimnim željama.  “,”type”:”p”,”element”:”

Uživat ćete u aktivnom dnevnom ritmu i pomalo neobičnim situacijama, a najviše će vas privlačiti prilike za putovanja. Neki će spojiti ugodno s korisnim pa na poslovno putovanje povesti i partnera. U ljubavi nećete ostati prikraćeni za željena zadovoljstva, jer ćete s partnerom otvoreno govoriti o svojim intimnim željama.  

“}],”content_elements”:[{“text”:”Ovan 21. 3 – 20. 4.”,”type”:”h2″,”element”:”

Ovan 21. 3 – 20. 4.

“},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 4
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 4
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Ne potiskujte osjećaje, pokažite simpatiji da vam je stalo do nje. Ustrajte na susretu i razgovoru kojim ćete riješiti ono što je ostalo nedorečeno. Ako ste negdje na odmoru, smetat će vas gužve do mjere da ćete požaliti što ste uopće doputovali. Ako ste već na moru, koristit će vam kupanje i sunčanje pa iskoristite svaki trenutak za to.  “,”type”:”p”,”element”:”

Ne potiskujte osjećaje, pokažite simpatiji da vam je stalo do nje. Ustrajte na susretu i razgovoru kojim ćete riješiti ono što je ostalo nedorečeno. Ako ste negdje na odmoru, smetat će vas gužve do mjere da ćete požaliti što ste uopće doputovali. Ako ste već na moru, koristit će vam kupanje i sunčanje pa iskoristite svaki trenutak za to.  

“},{“text”:”POGLEDAJTE VIDEO:”,”type”:”p”,”element”:”

POGLEDAJTE VIDEO:

“},{“id”:”1224321″,”src”:”https://cms.24sata.hr/media/img/7f/82/44f79c84ec7bcfcf1a4b.jpeg”,”type”:”video”,”title”:”Namještaju horoskopske znakove djeci”,”element”:”“,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”video”,”id”:”1224321″,”title”:”Namještaju horoskopske znakove djeci”,”description”:””,”url”:”https://video.24sata.hr/video/cds/24/2021/9/ed7685cf.mp4″,”provider”:”upload”,”video_id”:””,”created_date”:”2021-09-21T13:38:18.826496+02:00″,”width”:null,”height”:null,”no_ads”:false,”duration”:”00:57″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”33483″,”name”:”24sata/pixsell”,”slug”:”24sata-pixsell”,”title”:””,”image”:null},”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2161359″,”width”:622,”height”:414,”caption”:”(c) Yarruta | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2021-30/dreamstime-l-93278783.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2021-07-31T13:33:59.795502+02:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”13185″},”src”:”https://img.24sata.hr/LawN_DFENiPyUfRfNpnpFVcV6fE=/622×0/smart/media/images/2021-30/dreamstime-l-93278783.jpg”}}},{“text”:”Bik 21. 4.  – 21. 5.”,”type”:”h2″,”element”:”

Bik 21. 4.  – 21. 5.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3

“},{“text”:”Nedavno iskustvo ili situacija bit će vam od koristi na spoznajnom planu. Znat ćete kako se treba postaviti u osjetljivoj situaciji i ograditi se od promašaja. Na vašu inicijativu moglo bi doći do susreta s bivšim partnerom, koji će vas pokušati uvjeriti da vas još uvijek voli. Blizak prijatelj dat će vam odličan savjet – poslušajte ga!”,”type”:”p”,”element”:”

Nedavno iskustvo ili situacija bit će vam od koristi na spoznajnom planu. Znat ćete kako se treba postaviti u osjetljivoj situaciji i ograditi se od promašaja. Na vašu inicijativu moglo bi doći do susreta s bivšim partnerom, koji će vas pokušati uvjeriti da vas još uvijek voli. Blizak prijatelj dat će vam odličan savjet – poslušajte ga!

“},{“id”:”758394″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”Omraženi: Evo koji horoskopski znakovi većini ljudi idu na živce”,”element”:”“,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”article”,”id”:”758394″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/758394/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/758394″},”title”:”Omraženi: Evo koji horoskopski znakovi većini ljudi idu na živce”,”lead_text”:”Kada ste u blizini određenih ljudi njihova okolina i energija vam jednostavno ne odgovaraju. Imate osjećaj kao da vam svojom dosadom iz vas isišu svu energiju i život…”,”slug”:”znate-li-koji-znakovi-horoskopa-vecini-ljudi-najvise-idu-na-zivce”,”label”:”NAŽALOST, TAKO JE”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/znate-li-koji-znakovi-horoskopa-vecini-ljudi-najvise-idu-na-zivce-758394″,”publish_date”:”2024-05-27T10:15:00+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”1768262″,”width”:120,”height”:120,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2019-36/dreamstime-xxl-97211889.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2019-09-13T12:35:37.361038+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/l_1QFBogMMxWq8ma-y8Pvp-fxR0=/120×120/smart/media/images/2019-36/dreamstime-xxl-97211889.jpg”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”920″},{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”5″,”name”:”24sata”,”slug”:”24sata”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”104426″},{“type”:”keyword”,”id”:”56113″},{“type”:”keyword”,”id”:”2378″},{“type”:”keyword”,”id”:”6840″},{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}}},{“text”:”Blizanci 22. 5 – 21. 6.”,”type”:”h2″,”element”:”

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

“},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3

\n 
\nViše se krećite u društvu svoje simpatije kako bi vas mogla zamijetiti. No danas i sutra nemojte ustrajati na susretu. Neka zasad sve ostane na osmjesima i znakovitim pogledima. Nekima predstoji dan lišen mira i privatnosti. Netko će se upletati se u vaš odnos s partnerom i dovoditi vas u ozbiljne dvojbe.  “,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3

\n 
\nViše se krećite u društvu svoje simpatije kako bi vas mogla zamijetiti. No danas i sutra nemojte ustrajati na susretu. Neka zasad sve ostane na osmjesima i znakovitim pogledima. Nekima predstoji dan lišen mira i privatnosti. Netko će se upletati se u vaš odnos s partnerom i dovoditi vas u ozbiljne dvojbe.  

“},{“id”:”2711660″,”alt”:””,”src”:”https://img.24sata.hr/S9c40spC8toOiWg4tIZZsPbJpL8=/622×0/smart/media/images/2024-02/dreamstime-xl-297956534.jpg”,”link”:null,”type”:”image”,”title”:””,”resize”:”100%xauto”,”element”:”“,”attributes”:”css:none”,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”image”,”id”:”2711660″,”width”:1920,”height”:1279,”caption”:”(c) Nd3000 | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-02/dreamstime-xl-297956534.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-01-11T11:55:40.064916+01:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”97788″,”name”:”Dreamstime”,”slug”:”dreamstime”,”title”:””,”image”:null}}},{“text”:”Rak 22. 6.  – 22. 7.”,”type”:”h2″,”element”:”

Rak 22. 6.  – 22. 7.

“},{“text”:”Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5

“},{“text”:”Nemojte samo misliti na posao jer se vrijedi posvetiti ljubavi, provodu i društvu. Pronađite lijepe strane svoje veze, čak i ako odnos potresaju krize. Ne dopustite nikom da vas isprovocira ili pokuša umanjiti vaše vrijednosti. Ne trebaju vam tuđa mišljenja, osim od onih za koje znate da su prema vama uvijek iskreni. “,”type”:”p”,”element”:”

Nemojte samo misliti na posao jer se vrijedi posvetiti ljubavi, provodu i društvu. Pronađite lijepe strane svoje veze, čak i ako odnos potresaju krize. Ne dopustite nikom da vas isprovocira ili pokuša umanjiti vaše vrijednosti. Ne trebaju vam tuđa mišljenja, osim od onih za koje znate da su prema vama uvijek iskreni. 

“},{“text”:”Lav 23. 7.- 22. 8.”,”type”:”h2″,”element”:”

Lav 23. 7.- 22. 8.

“},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 4
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 4
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Uljepšajte si život, učinite neku sitnu radost ili si kupite nešto što vam se sviđa. Ako ste na proputovanju, ne zaboravite na suvenire koji će vam biti uspomena. Bavite li se sportom aktivno, imajte u vidu granice izdržljivosti, a ako nešto popravljate po kući pazite da se ne ozlijedite. Navečer bi vas mogla mučiti nesanica.  “,”type”:”p”,”element”:”

Uljepšajte si život, učinite neku sitnu radost ili si kupite nešto što vam se sviđa. Ako ste na proputovanju, ne zaboravite na suvenire koji će vam biti uspomena. Bavite li se sportom aktivno, imajte u vidu granice izdržljivosti, a ako nešto popravljate po kući pazite da se ne ozlijedite. Navečer bi vas mogla mučiti nesanica.  

“},{“text”:”Djevica 23. 8. – 22. 9.”,”type”:”h2″,”element”:”

Djevica 23. 8. – 22. 9.

“},{“text”:”Ocjena dana: 2
\nLjubav: 2
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 2
\nLjubav: 2
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Neke obaveze nećete moći odgoditi pa ćete veći dio dana biti umorni i živčani. Zadržite odstojanje u situaciji u kojoj se od vas traži zaključak – nećete biti objektivni. Iako će odnos s partnerom biti dobar, mogli biste se posvađati oko banalnosti, primjerice gdje ćete ljetovati ili kada ćete na godišnji odmor.  “,”type”:”p”,”element”:”

Neke obaveze nećete moći odgoditi pa ćete veći dio dana biti umorni i živčani. Zadržite odstojanje u situaciji u kojoj se od vas traži zaključak – nećete biti objektivni. Iako će odnos s partnerom biti dobar, mogli biste se posvađati oko banalnosti, primjerice gdje ćete ljetovati ili kada ćete na godišnji odmor.  

“},{“id”:”984340″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”Bez kompromisa: Ova 4 znaka zodijaka ne popuštaju partneru”,”element”:”“,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”article”,”id”:”984340″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/984340/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/984340″},”title”:”Bez kompromisa: Ova 4 znaka zodijaka ne popuštaju partneru”,”lead_text”:”Ako ste pripadnik jednog od ova četiri horoskopska znaka, onda vrlo teško pristajete na kompromise. Nekima je vrlo teško dati prednost tuđim željama nad vlastitima, dok su drugi vrlo tvrdoglavi”,”slug”:”bez-kompromisa-ova-4-znaka-zodijaka-ne-popustaju-partneru”,”label”:”JESTE LI MEĐU NJIMA?”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/bez-kompromisa-ova-4-znaka-zodijaka-ne-popustaju-partneru-984340″,”publish_date”:”2024-05-25T11:00:00+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2799397″,”width”:120,”height”:120,”caption”:”Man and woman are sitting at sofa and arguing. Relationship problems.”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/216680904-l-normal-none.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-25T09:57:58.667666+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/cAbTFJELD_hdn_Vb8bq22PzOCKM=/120×120/smart/media/images/2024-21/216680904-l-normal-none.jpg”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”78426″,”name”:”Petra Anić-Božić”,”slug”:”petra-anic-bozic”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”},{“type”:”keyword”,”id”:”21845″}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}}},{“text”:”Vaga 23. 9.  – 22. 10.”,”type”:”h2″,”element”:”

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

“},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Neke će vas osobe gnjaviti dosadnim razgovorima, ali time neće umanjiti vaš optimizam. Najviše ćete uživati u užem krugu prijatelja i drugih ljudi. Vrijeme koje ćete posvetiti partneru, prijateljima ili obitelji svakako treba biti samo njihovo. Poslove ostavite po strani i iskreno porazgovarajte o svemu što treba razjasniti.   “,”type”:”p”,”element”:”

Neke će vas osobe gnjaviti dosadnim razgovorima, ali time neće umanjiti vaš optimizam. Najviše ćete uživati u užem krugu prijatelja i drugih ljudi. Vrijeme koje ćete posvetiti partneru, prijateljima ili obitelji svakako treba biti samo njihovo. Poslove ostavite po strani i iskreno porazgovarajte o svemu što treba razjasniti.   

“},{“id”:”2601944″,”alt”:””,”src”:”https://img.24sata.hr/-hdUnMViVlQoA2l-BEwfu32uUos=/622×0/smart/media/images/2023-30/dreamstime-l-235983207.jpg”,”link”:null,”type”:”image”,”title”:””,”resize”:”100%xauto”,”element”:”“,”attributes”:”css:none”,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”image”,”id”:”2601944″,”width”:1920,”height”:1280,”caption”:”(c) Antoniodiaz | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2023-30/dreamstime-l-235983207.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2023-07-26T16:20:30.674124+02:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”97788″,”name”:”Dreamstime”,”slug”:”dreamstime”,”title”:””,”image”:null}}},{“text”:”Škorpion 23. 10. – 21. 11.”,”type”:”h2″,”element”:”

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

“},{“text”:”Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5

“},{“text”:”Nađete li se u većem društvu, pokušajte zadržati duh zabave umjesto da se upuštate u bilo kakve rasprave. lako ćete osvajati i zabavljati se, pred vama su ugodni susreti, zaljubljivanja i obnavljanja strasti. Ako ste na moru, mogla bi vas zavoditi privlačna osoba koja će malo govoriti o sebi i time pobuđivati vašu znatiželju.   “,”type”:”p”,”element”:”

Nađete li se u većem društvu, pokušajte zadržati duh zabave umjesto da se upuštate u bilo kakve rasprave. lako ćete osvajati i zabavljati se, pred vama su ugodni susreti, zaljubljivanja i obnavljanja strasti. Ako ste na moru, mogla bi vas zavoditi privlačna osoba koja će malo govoriti o sebi i time pobuđivati vašu znatiželju.   

“},{“text”:”Strijelac 22. 11. – 21. 12.”,”type”:”h2″,”element”:”

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

“},{“text”:”Ocjena dana: 2
\nLjubav: 3
\nPosao: 2
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 2
\nLjubav: 3
\nPosao: 2
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Nemojte si dan odmora pokvariti nepromišljenim postupcima. Ukućani se neće slagati s vašim stavovima. Priznajte ako ste pogriješili. Ljubavna zbrka počet će se odmotavati. Čini li vam se da partner očekuje od vas više nego li mu možete dati, morat ćete objasniti da vam treba više vremena za neke odluke.  “,”type”:”p”,”element”:”

Nemojte si dan odmora pokvariti nepromišljenim postupcima. Ukućani se neće slagati s vašim stavovima. Priznajte ako ste pogriješili. Ljubavna zbrka počet će se odmotavati. Čini li vam se da partner očekuje od vas više nego li mu možete dati, morat ćete objasniti da vam treba više vremena za neke odluke.  

“},{“id”:”2501984″,”alt”:””,”src”:”https://img.24sata.hr/3Er9zX0_OLIqwoNEunDLKC0Y29M=/622×0/smart/media/images/2023-09/dreamstime-m-152973583.jpg”,”link”:null,”type”:”image”,”title”:””,”resize”:”100%xauto”,”element”:”“,”attributes”:”css:none”,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”image”,”id”:”2501984″,”width”:1920,”height”:1280,”caption”:”(c) Dolgachov | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2023-09/dreamstime-m-152973583.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2023-03-04T11:17:34.168525+01:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”97788″,”name”:”Dreamstime”,”slug”:”dreamstime”,”title”:””,”image”:null}}},{“text”:”Jarac 22. 12. – 20. 1.”,”type”:”h2″,”element”:”

Jarac 22. 12. – 20. 1.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 5
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 5
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3

“},{“text”:”Napravite nešto korisno za sebe i za druge. Obavite razgovore s rodbinom, osobito ako nemate vremena da ih vidite – barem ih telefonski možete čuti. Brat ili sestra od vas će očekivati pomoć ili uslugu koju nećete moći odbiti. Ostvarit ćete jednu malu pobjedu, što će vas učvrstiti u namjeri da osvojite srce osobe do koje vam je stalo.”,”type”:”p”,”element”:”

Napravite nešto korisno za sebe i za druge. Obavite razgovore s rodbinom, osobito ako nemate vremena da ih vidite – barem ih telefonski možete čuti. Brat ili sestra od vas će očekivati pomoć ili uslugu koju nećete moći odbiti. Ostvarit ćete jednu malu pobjedu, što će vas učvrstiti u namjeri da osvojite srce osobe do koje vam je stalo.

“},{“text”:”Vodenjak 21. 1. – 18. 2.”,”type”:”h2″,”element”:”

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 3
\nZdravlje: 4
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 3
\nZdravlje: 4

“},{“text”:”Znat ćete kako treba postupiti u određenim situacijama i pomoći riješiti probleme nekome bliskom. Zauzvrat biste mogli dobiti dar i pohvalu koja će vas raznježiti. Posvetite se bez grižnje savjesti stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Razmišljanje o poslu i egzistencijalnim brigama ostavite za neki drugi dan.  “,”type”:”p”,”element”:”

Znat ćete kako treba postupiti u određenim situacijama i pomoći riješiti probleme nekome bliskom. Zauzvrat biste mogli dobiti dar i pohvalu koja će vas raznježiti. Posvetite se bez grižnje savjesti stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Razmišljanje o poslu i egzistencijalnim brigama ostavite za neki drugi dan.  

“},{“id”:”828642″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”Znate li da postoji 13. znak Zodijaka? To su posebni ljudi, provjerite jeste li među njima”,”element”:”“,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”article”,”id”:”828642″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/828642/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/828642″},”title”:”Znate li da postoji 13. znak Zodijaka? To su posebni ljudi, provjerite jeste li među njima”,”lead_text”:”Pripadnike ovog znaka, osim iscjeliteljskih sposobnosti, krase snažan intelekt i iskrenost, ali i jaka seksualna privlačnost kojoj je teško odoljeti. Radi se o znaku naziva Zmijonosac”,”slug”:”znate-li-da-postoji-13-znak-zodijaka-to-su-posebni-ljudi-provjerite-jeste-li-medu-njima”,”label”:”INTRIGANTNA TEORIJA”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/znate-li-da-postoji-13-znak-zodijaka-to-su-posebni-ljudi-provjerite-jeste-li-medu-njima-828642″,”publish_date”:”2024-05-28T12:00:00+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”1978250″,”width”:120,”height”:120,”caption”:”(c) Teotarras | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2020-36/dreamstime-s-140886934.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2020-09-11T14:53:37.844684+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/_avsD-vD08MONHdOzJos19dm0yw=/120×120/smart/media/images/2020-36/dreamstime-s-140886934.jpg”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”39225″,”name”:”Tina Kos”,”slug”:”tina-kos”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”104426″},{“type”:”keyword”,”id”:”29578″},{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}}},{“text”:”Ribe 19. 2. – 20. 3.”,”type”:”h2″,”element”:”

Ribe 19. 2. – 20. 3.

“},{“text”:”Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5

“},{“text”:”Uživat ćete u aktivnom dnevnom ritmu i pomalo neobičnim situacijama, a najviše će vas privlačiti prilike za putovanja. Neki će spojiti ugodno s korisnim pa na poslovno putovanje povesti i partnera. U ljubavi nećete ostati prikraćeni za željena zadovoljstva, jer ćete s partnerom otvoreno govoriti o svojim intimnim željama.  “,”type”:”p”,”element”:”

Uživat ćete u aktivnom dnevnom ritmu i pomalo neobičnim situacijama, a najviše će vas privlačiti prilike za putovanja. Neki će spojiti ugodno s korisnim pa na poslovno putovanje povesti i partnera. U ljubavi nećete ostati prikraćeni za željena zadovoljstva, jer ćete s partnerom otvoreno govoriti o svojim intimnim željama.  

“}],”cover_image”:{“author”:{“id”:”36126″,”image”:null,”name”:”123RF”,”slug”:”123rf”,”title”:””,”type”:”author”},”caption”:”Astrological zodiac signs inside of horoscope circle. Landscape with The stars and moon over the zodiac wheel and milky way background. The power of the universe concept.”,”created_date”:”2024-05-06T10:30:44.104543+02:00″,”crop”:{},”height”:717,”id”:”2785519″,”title”:”Zodiac wheel. Astrology concept.”,”type”:”image”,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-19/186378696-l-normal-none_XZob3mM.jpg”,”width”:1126},”created_date”:”2024-05-29T08:33:40.561076+02:00″,”disable_amp”:false,”explicit_content”:false,”extra_contents”:[],”files”:[],”flash_external_link”:null,”galleries”:[],”has_embed_video”:false,”has_video”:true,”id”:”985402″,”image”:{“author”:{“id”:”36126″,”image”:null,”name”:”123RF”,”slug”:”123rf”,”title”:””,”type”:”author”},”caption”:”Astrological zodiac signs inside of horoscope circle. Landscape with The stars and moon over the zodiac wheel and milky way background. The power of the universe concept.”,”created_date”:”2024-05-06T10:30:44.104543+02:00″,”crop”:{},”height”:717,”id”:”2785519″,”title”:”Zodiac wheel. Astrology concept.”,”type”:”image”,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-19/186378696-l-normal-none_XZob3mM.jpg”,”width”:1126},”images”:[{“type”:”image”,”id”:”2501984″,”width”:1920,”height”:1280,”caption”:”(c) Dolgachov | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2023-09/dreamstime-m-152973583.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2023-03-04T11:17:34.168525+01:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”97788″,”name”:”Dreamstime”,”slug”:”dreamstime”,”title”:””,”image”:null}},{“type”:”image”,”id”:”2601944″,”width”:1920,”height”:1280,”caption”:”(c) Antoniodiaz | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2023-30/dreamstime-l-235983207.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2023-07-26T16:20:30.674124+02:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”97788″,”name”:”Dreamstime”,”slug”:”dreamstime”,”title”:””,”image”:null}},{“type”:”image”,”id”:”2711660″,”width”:1920,”height”:1279,”caption”:”(c) Nd3000 | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-02/dreamstime-xl-297956534.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-01-11T11:55:40.064916+01:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”97788″,”name”:”Dreamstime”,”slug”:”dreamstime”,”title”:””,”image”:null}}],”is_for_comment”:true,”is_locked”:false,”is_premium”:false,”is_reaction_blocked”:false,”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”},{“type”:”keyword”,”id”:”279046″,”name”:”dnevni horoskop”,”slug”:”dnevni-horoskop”}],”label”:”EVO ŠTO VAS DANAS OČEKUJE”,”layout”:null,”lead_text”:”Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 30. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje”,”link”:”/lifestyle/dnevni-horoskop-za-cetvrtak-30-svibnja-lav-se-treba-pocastiti-a-rak-manje-misliti-na-posao-985402″,”live”:null,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/985402/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/985402″},”modified_date”:”2024-05-30T00:11:44.266609+02:00″,”most_read_articles”:[],”native”:{“client_label”:null,”client_name”:null,”header_image”:null,”header_url”:null,”id”:”985402″,”logo_image”:null,”logo_url”:null,”type”:”article-native”},”own_reaction”:null,”popular_comments”:[],”premium_content_type”:null,”publish_date”:”2024-05-30T00:01:00+02:00″,”reactions”:[],”related_articles”:[],”related_xinline_articles”:[{“type”:”article”,”id”:”828642″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/828642/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/828642″},”title”:”Znate li da postoji 13. znak Zodijaka? To su posebni ljudi, provjerite jeste li među njima”,”lead_text”:”Pripadnike ovog znaka, osim iscjeliteljskih sposobnosti, krase snažan intelekt i iskrenost, ali i jaka seksualna privlačnost kojoj je teško odoljeti. Radi se o znaku naziva Zmijonosac”,”slug”:”znate-li-da-postoji-13-znak-zodijaka-to-su-posebni-ljudi-provjerite-jeste-li-medu-njima”,”label”:”INTRIGANTNA TEORIJA”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/znate-li-da-postoji-13-znak-zodijaka-to-su-posebni-ljudi-provjerite-jeste-li-medu-njima-828642″,”publish_date”:”2024-05-28T12:00:00+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”1978250″,”width”:120,”height”:120,”caption”:”(c) Teotarras | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2020-36/dreamstime-s-140886934.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2020-09-11T14:53:37.844684+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/_avsD-vD08MONHdOzJos19dm0yw=/120×120/smart/media/images/2020-36/dreamstime-s-140886934.jpg”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”39225″,”name”:”Tina Kos”,”slug”:”tina-kos”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”104426″},{“type”:”keyword”,”id”:”29578″},{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}},{“type”:”article”,”id”:”758394″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/758394/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/758394″},”title”:”Omraženi: Evo koji horoskopski znakovi većini ljudi idu na živce”,”lead_text”:”Kada ste u blizini određenih ljudi njihova okolina i energija vam jednostavno ne odgovaraju. Imate osjećaj kao da vam svojom dosadom iz vas isišu svu energiju i život…”,”slug”:”znate-li-koji-znakovi-horoskopa-vecini-ljudi-najvise-idu-na-zivce”,”label”:”NAŽALOST, TAKO JE”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/znate-li-koji-znakovi-horoskopa-vecini-ljudi-najvise-idu-na-zivce-758394″,”publish_date”:”2024-05-27T10:15:00+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”1768262″,”width”:120,”height”:120,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2019-36/dreamstime-xxl-97211889.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2019-09-13T12:35:37.361038+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/l_1QFBogMMxWq8ma-y8Pvp-fxR0=/120×120/smart/media/images/2019-36/dreamstime-xxl-97211889.jpg”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”920″},{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”5″,”name”:”24sata”,”slug”:”24sata”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”104426″},{“type”:”keyword”,”id”:”56113″},{“type”:”keyword”,”id”:”2378″},{“type”:”keyword”,”id”:”6840″},{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}},{“type”:”article”,”id”:”984340″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/984340/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/984340″},”title”:”Bez kompromisa: Ova 4 znaka zodijaka ne popuštaju partneru”,”lead_text”:”Ako ste pripadnik jednog od ova četiri horoskopska znaka, onda vrlo teško pristajete na kompromise. Nekima je vrlo teško dati prednost tuđim željama nad vlastitima, dok su drugi vrlo tvrdoglavi”,”slug”:”bez-kompromisa-ova-4-znaka-zodijaka-ne-popustaju-partneru”,”label”:”JESTE LI MEĐU NJIMA?”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/bez-kompromisa-ova-4-znaka-zodijaka-ne-popustaju-partneru-984340″,”publish_date”:”2024-05-25T11:00:00+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2799397″,”width”:120,”height”:120,”caption”:”Man and woman are sitting at sofa and arguing. Relationship problems.”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/216680904-l-normal-none.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-25T09:57:58.667666+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/cAbTFJELD_hdn_Vb8bq22PzOCKM=/120×120/smart/media/images/2024-21/216680904-l-normal-none.jpg”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”78426″,”name”:”Petra Anić-Božić”,”slug”:”petra-anic-bozic”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”},{“type”:”keyword”,”id”:”21845″}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}}],”section”:{“cover_image”:null,”description”:””,”id”:”5″,”is_primary”:true,”is_special”:false,”label”:””,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”slug_path”:”lifestyle”,”type”:”section”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”seo”:null,”slug”:”dnevni-horoskop-za-cetvrtak-30-svibnja-lav-se-treba-pocastiti-a-rak-manje-misliti-na-posao”,”special”:{“id”:”985402″,”logo_image_url”:null,”logo_title”:null,”logo_url”:null,”special_cover_image”:null,”type”:”article-special-article”},”subsection”:{“cover_image”:null,”description”:””,”id”:”1087″,”is_primary”:false,”is_special”:false,”label”:””,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”type”:”section”},”thread_deleted”:null,”thread_id”:null,”thread_locked”:null,”title”:”Dnevni horoskop za četvrtak 30. svibnja: Lav se treba počastiti, a Rak manje misliti na posao…”,”total_reaction_count”:0,”type”:”article”,”videos”:[{“type”:”video”,”id”:”1224321″,”title”:”Namještaju horoskopske znakove djeci”,”description”:””,”url”:”https://video.24sata.hr/video/cds/24/2021/9/ed7685cf.mp4″,”provider”:”upload”,”video_id”:””,”created_date”:”2021-09-21T13:38:18.826496+02:00″,”width”:null,”height”:null,”no_ads”:false,”duration”:”00:57″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”33483″,”name”:”24sata/pixsell”,”slug”:”24sata-pixsell”,”title”:””,”image”:null},”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2161359″,”width”:622,”height”:414,”caption”:”(c) Yarruta | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2021-30/dreamstime-l-93278783.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2021-07-31T13:33:59.795502+02:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”13185″},”src”:”https://img.24sata.hr/LawN_DFENiPyUfRfNpnpFVcV6fE=/622×0/smart/media/images/2021-30/dreamstime-l-93278783.jpg”}}],”view_count”:1324},”auto_feed_item_count”:3,”current_page_feed_item_count”:0,”feed_item_count”:3,”feed_items”:[{“content”:”tes”,”card_type_id”:2,”content_type”:”tes”,”active_platforms”:[“web”],”data”:{“content_type”:”tes”}},{“content”:”tes”,”card_type_id”:3,”content_type”:”video”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”data”:{“content_type”:”video”}},{“content”:”tes”,”card_type_id”:4,”content_type”:”dedicated”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”data”:{“content_type”:”dedicated”}},{“content”:”tes”,”card_type_id”:5,”content_type”:”native”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”data”:{“content_type”:”native”}},{“slug”:”article-feed”,”content”:”article”,”content_type”:”auto”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”content_index”:0,”feed_content_index”:0,”data”:{“type”:”feed-article”,”id”:”920868″,”total_reaction_count”:10,”total_gallery_items_count”:0,”is_reaction_blocked”:false,”title”:”Horoskop slavnog astrologa iz renesanse: Na koji dan si rođen u mjesecu, takvo breme nosiš”,”label”:”SUDBINA U ZVIJEZDAMA”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/najpoznatiji-astrolog-renesanse-objasnio-na-koji-dan-si-roden-u-mjesecu-takvo-ces-breme-nositi-920868″,”description”:”Svaki dan u mjesecu ima svoje karakteristike koje utječu na formiranje osobnosti, životne izbore, želje, sumnje i strahove. Giordano Bruno objasnio ih je još u 15. stoljeću”,”card_class”:”lifestyle”,”card_content_type”:”article”,”is_premium”:false,”grade”:”A”,”comment_count”:20,”is_for_comment”:true,”reactions”:[{“type”:”reaction-counter”,”id”:”559768″,”count”:4,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”1″,”label”:”Like”,”slug”:”like”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”557609″,”count”:3,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”4″,”label”:”Haha”,”slug”:”haha”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”558072″,”count”:1,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”2″,”label”:”Dislike”,”slug”:”dislike”}}],”all_reactions”:[{“type”:”reaction-counter”,”id”:”559768″,”count”:4,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”1″,”label”:”Like”,”slug”:”like”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”557609″,”count”:3,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”4″,”label”:”Haha”,”slug”:”haha”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”558072″,”count”:1,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”2″,”label”:”Dislike”,”slug”:”dislike”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”558477″},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”562191″}],”own_reaction”:null,”gallery_items”:[],”image”:{“type”:”image”,”id”:”2248737″,”width”:1920,”height”:1264,”caption”:”(c) Dwnld777 | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2022-02/dreamstime-m-154355031.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2022-01-13T08:57:25.550803+01:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/aMNcnqPlcoyALfP1yz_LoLNBvPY=/516×344/smart/media/images/2022-02/dreamstime-m-154355031.jpg”},”gallery_video”:null,”authors”:null}},{“content”:”tes”,”card_type_id”:1,”content_type”:”pr”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”data”:{“content_type”:”pr”}},{“slug”:”article-feed”,”content”:”article”,”content_type”:”auto”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”content_index”:1,”feed_content_index”:1,”data”:{“type”:”feed-article”,”id”:”908850″,”total_reaction_count”:10,”total_gallery_items_count”:0,”is_reaction_blocked”:false,”title”:”Evo kako saditi rajčice da vam daju bogate plodove mjesecima”,”label”:”MALE VRTLARSKE TAJNE”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/super-trikovi-kako-da-rajcice-daju-bogate-plodove-mjesecima-908850″,”description”:”Što dublje zakopate sadnicu rajčice, ona će razviti veći i jači korijen. Što više korijena ima, ona će moći apsorbirati više hranljivih tvari i vode. Dodatni korijeni će pomoći biljci da ostane uspravno pod pritiskom vjetra”,”card_class”:”lifestyle”,”card_content_type”:”article”,”is_premium”:false,”grade”:”A”,”comment_count”:29,”is_for_comment”:true,”reactions”:[{“type”:”reaction-counter”,”id”:”529530″,”count”:5,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”1″,”label”:”Like”,”slug”:”like”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”530079″,”count”:2,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”2″,”label”:”Dislike”,”slug”:”dislike”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”529541″,”count”:2,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”4″,”label”:”Haha”,”slug”:”haha”}}],”all_reactions”:[{“type”:”reaction-counter”,”id”:”529530″,”count”:5,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”1″,”label”:”Like”,”slug”:”like”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”530079″,”count”:2,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”2″,”label”:”Dislike”,”slug”:”dislike”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”529541″,”count”:2,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”4″,”label”:”Haha”,”slug”:”haha”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”529524″}],”own_reaction”:null,”gallery_items”:[],”image”:{“type”:”image”,”id”:”1917973″,”width”:2122,”height”:1412,”caption”:”Young smiling agriculture woman worker and a crate of tomatoes in the front, working, harvesting tomatoes in greenhouse.”,”title”:”Young smiling agriculture woman worker”,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2020-21/gettyimages-517196941.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2020-05-27T10:07:26.407010+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/JYURy7oNg8Einb7ruaxal4etSUQ=/516×344/smart/media/images/2020-21/gettyimages-517196941.jpg”},”gallery_video”:null,”authors”:null}},{“slug”:”article-feed”,”content”:”iab”,”content_type”:”rectangle_3″,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”data”:{“dfp_slot_mobile_premium”:””,”dfp_slot_mobile”:”24m_rectangle_3″,”dfp_slot_premium”:””,”dfp_slot”:”24_rectangle_3″}},{“slug”:”article-feed”,”content”:”article”,”content_type”:”auto”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”content_index”:2,”feed_content_index”:2,”data”:{“type”:”feed-article”,”id”:”984990″,”total_reaction_count”:0,”total_gallery_items_count”:0,”is_reaction_blocked”:false,”title”:”Što smo stariji to je važnije što jedemo: Najzdravije namirnice za one preko 50 godina”,”label”:”TIJELO MIJENJA POTREBE”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/sto-smo-stariji-to-je-vaznije-sto-jedemo-najzdravije-namirnice-za-one-preko-50-godina-984990″,”description”:”I kod žena i kod muškaraca, s vremenom se smanjuje sposobnost proizvonje inzulina, što dovodi do neravnoteže šećera u krvi i mogućeg razvoja dijabetesa tipa 2″,”card_class”:”lifestyle”,”card_content_type”:”article”,”is_premium”:false,”grade”:”B”,”comment_count”:6,”is_for_comment”:true,”reactions”:[],”all_reactions”:[],”own_reaction”:null,”gallery_items”:[],”image”:{“type”:”image”,”id”:”2802385″,”width”:1920,”height”:1281,”caption”:”smiling old mature friends preparing salad for dinner and talking at home”,”title”:”smiling old mature friends preparing salad for dinner and talking at home”,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-22/112355176-l-normal-none.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-29T14:01:16.856285+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/Z7JQPPB2-BWfjZ4xXUlOMlz7rPQ=/516×344/smart/media/images/2024-22/112355176-l-normal-none.jpg”},”gallery_video”:null,”authors”:null}},{“content”:”tes”,”card_type_id”:5,”content_type”:”native”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”data”:{“content_type”:”native”}}],”feed_limit”:3,”feed_offset”:3,”feed_offset_current”:0,”has_reactions”:true,”limit”:10,”main_object_id”:”985402″,”main_object_type”:”article”,”manual_feed_item_count”:0,”offset”:0,”pieces”:[{“type”:”piece-category”,”id”:”339″,”code”:”ford-1″,”description”:””,”name”:”FORD”,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/ford-1/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”12″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-2″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-2/pieces”,”extra_data”:{“display_name”:”Top ponuda”},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},{“type”:”piece-category”,”id”:”329″,”code”:”lesnina-2-3″,”description”:””,”name”:”Lesnina 3″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/lesnina-2-3/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”12″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-2″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-2/pieces”,”extra_data”:{“display_name”:”Top ponuda”},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},{“type”:”piece-category”,”id”:”328″,”code”:”lesnina-2-2″,”description”:””,”name”:”Lesnina 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/lesnina-2-2/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”12″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-2″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-2/pieces”,”extra_data”:{“display_name”:”Top ponuda”},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},{“type”:”piece-category”,”id”:”25″,”code”:”lesnina-2-1″,”description”:””,”name”:”Lesnina 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/lesnina-2-1/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”12″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-2″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-2/pieces”,”extra_data”:{“display_name”:”Top ponuda”},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},{“type”:”piece-category”,”id”:”336″,”code”:”buzz”,”description”:””,”name”:”Buzz”,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/buzz/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”12″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-2″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-2/pieces”,”extra_data”:{“display_name”:”Top ponuda”},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[{“type”:”piece”,”id”:”34367″,”title”:”ASICS Tenisice EX89″,”slug”:”asics-tenisice-ex89″,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”129,99 €”,”label”:””,”content”:”77,99 €”,”redirect_url”:”https://shorturl.at/Bdz0d”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798956″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/buzz-4.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:04:33.851178+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34365″,”title”:”NIKE Tenisice Dunk High Retro”,”slug”:”nike-tenisice-dunk-high-retro”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”130,99 €”,”label”:””,”content”:”91,69 €”,”redirect_url”:”https://shorturl.at/coIeC”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798945″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/buzz-3.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:03:48.454817+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34364″,”title”:”adidas Tenisice Superstar XLG”,”slug”:”adidas-tenisice-superstar-xlg”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”119,99 €”,”label”:””,”content”:”83,99 €”,”redirect_url”:”https://rb.gy/g5mvwx”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798941″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/buzz-2.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:03:02.855256+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34363″,”title”:”NIKE Majica s kapuljačom na patent Tech Fleece”,”slug”:”nike-majica-s-kapuljacom-na-patent-tech-fleece”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”129,99 €”,”label”:””,”content”:”103,99 €”,”redirect_url”:”https://rb.gy/7ilewo”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798940″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/buzz-1.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:02:17.064922+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null}]},{“type”:”piece-category”,”id”:”294″,”code”:”sport-vision-1″,”description”:””,”name”:”Sport Vision 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/sport-vision-1/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”12″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-2″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-2/pieces”,”extra_data”:{“display_name”:”Top ponuda”},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[{“type”:”piece”,”id”:”34372″,”title”:”Ellesse Majica s kapuljačom Ladies”,”slug”:”ellesse-majica-s-kapuljacom-ladies”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”55,99 €”,”label”:””,”content”:”39,19 €”,”redirect_url”:”https://rb.gy/dpph8i”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798964″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/sv-4.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:07:54.862784+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34371″,”title”:”Champion Tenisice Bonny”,”slug”:”champion-tenisice-bonny”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”54,99 €”,”label”:””,”content”:”38,49 €”,”redirect_url”:”https://shorturl.at/fHKKG”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798963″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/sv-3.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:07:20.091795+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34370″,”title”:”Umbro T-shirt FAN”,”slug”:”umbro-t-shirt-fan”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”10,49 €”,”label”:””,”content”:”14,99 €”,”redirect_url”:”https://shorturl.at/JOPHh”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798962″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/sv-2.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:06:41.655067+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34369″,”title”:”Champion Tenisice Veer”,”slug”:”champion-tenisice-veer”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”59,99 €”,”label”:””,”content”:”41,99 €”,”redirect_url”:”https://shorturl.at/VyXb1″,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798958″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/sv-1.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:05:54.613838+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null}]},{“type”:”piece-category”,”id”:”200″,”code”:”prahir”,”description”:””,”name”:”Prahir”,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/prahir/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”60″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-1″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-1/pieces”,”extra_data”:{“additional_text”:”Lidlova super ponuda od četvrtka 27.04.”,”additional_text_ends”:”2023-04-28″,”additional_text_starts”:”2023-03-15″},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},{“type”:”piece-category”,”id”:”234″,”code”:”njuskalo”,”description”:””,”name”:”Njuškalo”,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/njuskalo/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”60″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-1″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-1/pieces”,”extra_data”:{“additional_text”:”Lidlova super ponuda od četvrtka 27.04.”,”additional_text_ends”:”2023-04-28″,”additional_text_starts”:”2023-03-15″},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},{“type”:”piece-category”,”id”:”255″,”code”:”lidl-ponuda-2″,”description”:””,”name”:”Lidl ponuda 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/lidl-ponuda-2/pieces”,”extra_data”:{“only_photo”:true,”additional_text”:”Lidlova ponuda od srijede 29.05.”,”additional_text_ends”:”2024-12-31″,”additional_text_starts”:”2023-03-19″},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”60″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-1″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-1/pieces”,”extra_data”:{“additional_text”:”Lidlova super ponuda od četvrtka 27.04.”,”additional_text_ends”:”2023-04-28″,”additional_text_starts”:”2023-03-15″},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[{“type”:”piece”,”id”:”34395″,”title”:”Letak”,”slug”:”letak”,”publish_from”:”2024-05-29T12:01:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/3Qk53v1″,”publish_to”:”2024-06-02T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2801333″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-22/24sata-letak.png”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-28T09:45:18.306655+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34398″,”title”:”Kefir”,”slug”:”kefir”,”publish_from”:”2024-05-29T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/4dQSjXb”,”publish_to”:”2024-06-02T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2801329″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-22/24sata-widget4.png”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-28T09:45:15.910955+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34397″,”title”:”Rebrasti čips”,”slug”:”rebrasti-cips”,”publish_from”:”2024-05-29T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/3ViKUbZ”,”publish_to”:”2024-06-02T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2801331″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-22/24sata-widget6.png”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-28T09:45:17.023664+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34396″,”title”:”Minis čokoladice”,”slug”:”minis-cokoladice”,”publish_from”:”2024-05-29T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/3Kmleot”,”publish_to”:”2024-06-02T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2801332″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-22/24sata-widget7.png”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-28T09:45:17.715557+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null}]},{“type”:”piece-category”,”id”:”246″,”code”:”lidl-ponuda”,”description”:””,”name”:”Lidl ponuda 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/lidl-ponuda/pieces”,”extra_data”:{“only_photo”:true,”additional_text”:”Lidlova ponuda od srijede 29.05.”,”additional_text_ends”:”2024-12-31″,”additional_text_starts”:”2023-03-19″},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”60″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-1″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-1/pieces”,”extra_data”:{“additional_text”:”Lidlova super ponuda od četvrtka 27.04.”,”additional_text_ends”:”2023-04-28″,”additional_text_starts”:”2023-03-15″},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[{“type”:”piece”,”id”:”34402″,”title”:”Roštilj kobasice”,”slug”:”rostilj-kobasice”,”publish_from”:”2024-05-29T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/3R0V7Hn”,”publish_to”:”2024-06-02T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2801326″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-22/24sata-widget.png”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-28T09:45:14.017714+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34401″,”title”:”Majoneza”,”slug”:”majoneza”,”publish_from”:”2024-05-29T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/3Khc1xJ”,”publish_to”:”2024-06-02T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2801327″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-22/24sata-widget2.png”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-28T09:45:14.622271+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34400″,”title”:”Pommes Frites”,”slug”:”pommes-frites”,”publish_from”:”2024-05-29T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/3wRZnSz”,”publish_to”:”2024-06-02T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2801328″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-22/24sata-widget3.png”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-28T09:45:15.305892+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34399″,”title”:”Graševina”,”slug”:”grasevina”,”publish_from”:”2024-05-29T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/3yClDk2″,”publish_to”:”2024-06-02T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2801330″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-22/24sata-widget5.png”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-28T09:45:16.480757+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null}]}],”reaction_list”:[{“type”:”reaction”,”id”:”1″,”label”:”Like”,”slug”:”like”},{“type”:”reaction”,”id”:”2″,”label”:”Dislike”,”slug”:”dislike”},{“type”:”reaction”,”id”:”3″,”label”:”Love”,”slug”:”love”},{“type”:”reaction”,”id”:”4″,”label”:”Haha”,”slug”:”haha”},{“type”:”reaction”,”id”:”5″,”label”:”Wow”,”slug”:”wow”},{“type”:”reaction”,”id”:”6″,”label”:”Sad”,”slug”:”sad”},{“type”:”reaction”,”id”:”7″,”label”:”Angry”,”slug”:”angry”}],”repeat_times”:null,”section_slug”:”lifestyle”,”slug”:”article-feed-3-16″}” unicorn:calls=”[]”>

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...