Dnevni horoskop za petak 24. svibnja: Lav će sve ‘pretvarati u zlato’, Ribe su pod povećalom


Ovan 21. 3 – 20. 4.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Komunikativni ste i snalažljivi. Spretno i s mnogo lakoće obavit ćete jedan neugodan zadatak. Ljudi vam sami prilaze, planovi i poslovi se uspješno ostvaruju, uvijek ste u pravo vrijeme na pravom mjestu. Ne zanemarujte ni društveni život –  spojite ugodno s korisnim. Posvetite više vremena djeci, uključite se u njihove aktivnosti.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Namještaju horoskopske znakove djeci


00:57

Namještaju horoskopske znakove djeci


|
Video: 24sata/pixsell

Bik 21. 4.  – 21. 5.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Nešto će uzdrmati vaš ljubavni odnos, otvoriti vam oči i primorati da se pomaknete s mjesta. Ono što odlučite ili poduzmete u ljutnji, neće se pokazati dobrim. Partnerovu potporu spontano ćete prihvaćati, ali je nećete uvijek spremno pružati. Mogli biste pogaziti riječ i biti nedosljedni. Godit će vam pojačana tjelesna aktivnost.  

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 4

Iako ćete se u nekim aktivnostima morati iznova dokazivati, mnogi će u tome prepoznati dobru priliku za novi i kvalitetniji početak. Bit ćete zaokupljeni pozitivnim događanjima na ljubavnom planu i do u detalja prijateljima prepričavati svaki sretan događaj. Predstoje vam obećavajući ljubavni susreti, razgovori i poruke.  

Rak 22. 6.  – 22. 7.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 5
Zdravlje: 3

Prilično energije ulagat ćete u obrazovanje, odlaziti na stručne seminare, a poduzetnici među vama uvest će nove tehnologije i suvremenije metoda rada. Nove veze imaju sve šanse za uspjeh, iako će se razvijati sporo i platonski. Uspjeh će ovisiti o vašem stavu, inicijativi i spremnosti na ljubavnu akciju.  

Foto: Dreamstime

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 4

Poslovni zastoji koji vas prate danas neće biti toliko izraženi. Neki planovi počet će se ostvarivati, osobito bavite li se komunikacijom, trgovinom ili transportom. Stoga dan iskoristite za poslovne pregovore i izlaganje u javnosti. Bit ćete omiljeni i popularni, a ljubavni i bračni život zasjat će u novom svjetlu.   

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Iako ste u dobrom astrološkom razdoblju, neke manje neugodnosti nisu isključene. Stvari poput zametnutog dokumenta ili nečijeg neumjesnog komentara, bit će gotovo neizbježni u vašem poslovanju. Neki će se morati pozabaviti zadacima koji su manje zanimljivi, ali neodgodivi. Pojava glavobolje bit će vezana uz stres.  

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 4

Ugodno ćete se osjećati na radnom mjestu, čemu će pridonijeti i bliski odnosi s kolegama. Češće ćete odlaziti na kavu, a izvjesna su i druženja nakon radnog vremena. Bit ćete skloni povećanim, pa i nepotrebnim i troškovima. Budete li tako postupali, teško ćete podmiriti kućne račune i ostale neizbježne  troškove.  

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4

Zdravlje: 3

Brinite o svom zdravlju, pronađite vrijeme i način za opuštanje. Ako je vrijeme za posjet liječniku, ne propuštajte zakazani termin. Moglo vam u nekim situacijama manjkati vjere prema osobama koje su vam zapravo naklonjene. Mogući su preokreti u ljubavnom životu. Neka će zbivanja nositi dašak dramatičnosti u čemu ćete uživati.  

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 4
Zdravlje: 3

Seksepil i šarm uvlačit će vas u pustolovne situacije, pa bi neki mogli dobiti epitet zavodnika ili slomiti nečije srce. Uživat ćete zaštitu pojedinaca na položajima, a mogli biste riješiti i pitanje sudske ili zakonske prirode. No pripazite se neiskrenih pojedinaca, mutnih suradnji i neprijatelja kojima ste već dulje vrijeme na piku.  

storyeditor/2024-02-09/68307982_l_normal_none.jpg

storyeditor/2024-02-09/68307982_l_normal_none.jpg

|
Foto: 123RF

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Neispavanost ili oslabljena koncentracija, bit će razlog zbog kojeg ćete reagirati sa zakašnjenjem u jednoj situaciji. Neke stvari nećete moći prešutjeti pa biste se mogli žučno raspravljati sa šefom. Budite otvoreni jer će vam se iskrenost više isplatiti nego da samo taktizirate ili okolišate.   

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Učinite ono što priželjkujete već neko vrijeme, makar to bila radikalna promjena frizure, pristupanje osobi koja vam se sviđa ili poslovna odluka. Ne osvrćite se pritom na mišljenje bližnjih – možete i sami donositi odluke.  Postavite se odlučnije u ljubavnim odnosima. Ne držite u zabludi osobu do koje vam je stalo.  

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Sve što radite može se naći pod lupom javnosti, pa će vam biti teško ponešto skriti od drugih ili pronaći dovoljno vremena za privatne planove. Bliskoj osobi bit će jasno ono što vama promiče. Muči li vas ljubavni ili poslovni problem, izjadajte joj se uz kavu. Osim što će vam biti lakše, doći ćete i do nekih dobrih rješenja.  Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...