Dnevni horoskop za subotu 18. svibnja: Škorpion će žudjeti za tišinom, a Lavu se sve mijenja


Ovan 21. 3 – 20. 4.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 2

Partnerove ishitrene i pomalo nezrele reakcije ljutit će vas više nego što bi trebalo. Svjesni ste tih njegovih osobina već od prije pa ste ga navikli da se tako ponaša. Morat ćete promijeniti taktiku i jasno dati do znanja da tražite odgovorniji pristup. Ako danas radite, nije isključena neugodnost s nervoznom strankom ili šefom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Horoskop


VIDEO

Horoskop


|
Video: 24sata/pixsell

Bik 21. 4. – 21. 5.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 2

Prezaposlenost, žurba i nestrpljivost loše će se odraziti na vašu psihofizičku formu. Morat ćete posvetiti više pozornosti svome zdravlju. Potrudite se bolje organizirati svoje vrijeme i slijed aktivnosti. Večer ćete posvetiti romantici i otvorenim razgovorom s partnerom riješiti emotivne probleme koji se vuku već dulje vrijeme.

Frustrated business man at a desk yelling

Frustrated business man at a desk yelling

|
Foto: 123RF

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Unutar doma preuzet ćete vodeću ulogu. Dijelit ćete savjete, organizirati razne kućne akcije ili obiteljsko okupljanje. Ukućanima neće preostati drugo nego da vam udovolje. Na društvenom planu bit ćete aktivni i zanimljivi ljudima s kojima ćete izlaziti. Nije isključeno da u jednom novom društvu otkrijete nekog privlačnog.

Rak 22. 6. – 22. 7.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 4

Ako ste jako zaljubljeni, partner će vam zamjerati zbog ljubomore. U želji da bude samo vaš, razmišljat ćete o početku zajedničkog života. No pazite da s takvim, možda preuranjenim potezima ne uplašite drugu stranu. Više ćete se baviti sobom i sebe stavljati ispred partnera. Smatrat ćete da su vaša idejna rješenja korisnije za oboje.

beautiful couple kissing

beautiful couple kissing

|
Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 4
Zdravlje: 3

Mnogo toga se u vašem životu mijenja i sve dobiva neke sasvim drukčije okvire. Shvatit ćete koja životna područja morate očistiti od problema i pojedinaca koji uzurpiraju vaš mir. Mlađi koji vole izlaske i provode doći će na svoje. Mjesec u znaku Vage bit će zaslužan za vašu privlačnost, a na vama samo ostaje da se lijepo uredite.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 5

Obilazak trgovina mogao bi vas nagnati da previše potrošite. Žene ovog znaka neće moći odoljeti kupnji novog posuđa, stolnjaka ili ukrasnih lončanica. Isprobavat ćete nove recepte i time razveseliti ukućane. Oni koji su netom ušli u vezu, kritički će mjeriti svaku partnerovu rečenicu i pronalaziti mu mane. Nemojte pretjerati!

Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA

Vaga 23. 9. – 22. 10.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 4

Mogao bi vas snažno privući netko tko živi osobiti, pomalo neuobičajeni način života ili ima neobične talente i sklonosti. S druge strane, ma koliko zaljubljeni bili, nećete gubiti tlo pod nogama. Bojat ćete se prepustiti osjećajima, sve dok niste sigurni u ozbiljnost namjera druge strane.

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Dosadni sastanci, gužve u prometu ili tužne ljudske sudbine zamarat će vas više nego inače. Pronađite neko mjesto koje vam može pružiti koliko – toliko željeni mir i tišinu. Ne oslanjajte se na tuđe usluge. Preusmjerite svoju energiju na ono što možete obaviti samostalno i bez ičije pomoći.

Foto: Dreamstime

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Posvetit ćete se obitelji, a neki će uživati u uređivanju vlastitog doma. Posvetite malo više pozornosti svom izgledu i priuštite si odlazak frizeru ili kozmetičarki. Mlađima će trebati uzbuđenja i akcije, pa vam neće biti teško sjesti u auto i posjetiti grad u kojem se održava kakav koncert ili neka druga zanimljiva manifestacija.

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 2

Bit ćete preosjetljivi i razdražljivi. Tražit ćete pretjeranu partnerovu pažnju, a ako vam je on neće dati zato što nije raspoložen, postat ćete svađalački raspoloženi. Blizak rođak pozitivno će utjecati na vaš ljubavni život. Dat će vam savjet koji će biti dragocjen baš zato što se i sam našao u situaciji sličnoj vašoj.

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Uživat ćete u društvu djece i mlađih ljudi. Ugošćavat ćete prijatelje i rodbinu, a mogli biste otputovati u posjet rođacima koje niste dugo vidjeli. Hobiji će na najbolji način iskazati vašu naraslu kreativnost i ideje koje će vam se vrtjeti po glavi. Spretno ćete iz starog komada namještaja napraviti nešto novo i originalno.

Foto: Dreamstime

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Iako ćete biti skloni donošenju pogrešnih ljubavnih odluka, brzo ćete uočavati u čemu griješite i nastojat ćete ih što prije ispraviti. Povećanu pozornost posvetit ćete izgledu i zdravlju te se upustiti u borbu protiv viška kilograma. Neki će iskazati interes za meditaciju ili jogu, kojima ćete vrlo učinkovito otkloniti nakupljeni stres.

POGLEDAJTE VIDEO:

horoskop


01:26

horoskop


|
Video: 24sata VideoIgre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...