Dnevni horoskop za utorak 28. svibnja: Blizance čeka uzbudljiv izlazak, Vaga mijenja svoj imidžOvan 21. 3 – 20. 4.”},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 5
\nPosao: 4
\nZdravlje: 4
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 5
\nPosao: 4
\nZdravlje: 4

“},{“text”:”Dobri kontakti s okolinom ispunit će vašu svakodnevicu, a moguće je i druženje s osobom iz druge sredine. Zračit ćete iznimnom privlačnošću pa nećete proći nezapaženo od strane suprotnog spola. Ako ste slobodni, večernji bi izlazak mogao donijeti novo poznanstvo koja će se brzo pretvoriti u nešto ozbiljnije.   “,”type”:”p”,”element”:”

Dobri kontakti s okolinom ispunit će vašu svakodnevicu, a moguće je i druženje s osobom iz druge sredine. Zračit ćete iznimnom privlačnošću pa nećete proći nezapaženo od strane suprotnog spola. Ako ste slobodni, večernji bi izlazak mogao donijeti novo poznanstvo koja će se brzo pretvoriti u nešto ozbiljnije.   

“},{“text”:”POGLEDAJTE VIDEO:”,”type”:”p”,”element”:”

POGLEDAJTE VIDEO:

“},{“id”:”1224321″,”src”:”https://cms.24sata.hr/media/img/7f/82/44f79c84ec7bcfcf1a4b.jpeg”,”type”:”video”,”title”:”Namještaju horoskopske znakove djeci”,”element”:”“,”custom_description”:””},{“text”:”Bik 21. 4.  – 21. 5.”,”type”:”h2″,”element”:”

Bik 21. 4.  – 21. 5.

“},{“text”:”Ocjena dana: 2
\nLjubav: 3
\nPosao: 2
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 2
\nLjubav: 3
\nPosao: 2
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Najradije biste pobjegli od obaveza i pojedinaca koji vas umaraju prohtjevima. Bit ćete previše osjetljivi pa možete s nekime doći u sukob. Previše će vas pogađati svaka kritika, pa čak i ona dobronamjerna. Umjesto da pokušate shvatiti u čemu griješite, povući ćete se u sebe i prepustiti se  letargičnom raspoloženju.”,”type”:”p”,”element”:”

Najradije biste pobjegli od obaveza i pojedinaca koji vas umaraju prohtjevima. Bit ćete previše osjetljivi pa možete s nekime doći u sukob. Previše će vas pogađati svaka kritika, pa čak i ona dobronamjerna. Umjesto da pokušate shvatiti u čemu griješite, povući ćete se u sebe i prepustiti se  letargičnom raspoloženju.

“},{“id”:”983838″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”Veliki tjedni horoskop: Djevice će se zabavljati na poslu, a Vage upustiti u ljubavne pustolovine”,”element”:”“,”custom_description”:””},{“text”:”Blizanci 22. 5 – 21. 6.”,”type”:”h2″,”element”:”

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

“},{“text”:”Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 4
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 4

“},{“text”:”Uspiju li vas prijatelji nagovoriti na izlazak, nećete požaliti jer ćete se dobro zabaviti, a i steći neka nova i zanimljiva iskustva. Večer je kao stvorena za ljubavne igre i osvajanja. Samci bi se svakako trebali zaputiti u noćni izlazak koji će ispuniti sva njihova očekivanja i priskrbiti im nekoliko telefonskih brojeva.   “,”type”:”p”,”element”:”

Uspiju li vas prijatelji nagovoriti na izlazak, nećete požaliti jer ćete se dobro zabaviti, a i steći neka nova i zanimljiva iskustva. Večer je kao stvorena za ljubavne igre i osvajanja. Samci bi se svakako trebali zaputiti u noćni izlazak koji će ispuniti sva njihova očekivanja i priskrbiti im nekoliko telefonskih brojeva.   

“},{“text”:”Rak 22. 6.  – 22. 7.”,”type”:”h2″,”element”:”

Rak 22. 6.  – 22. 7.

“},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”S partnerom ćete razmijeniti misli o bliskoj budućnosti i o potezima od velikog značenja za vašu vezu. Razgovor će u početku biti konstruktivan, ali će završiti svađom. Oboje ćete pridavati važnost prošlim situacijama, zamjerajući jedno drugome izgovorene riječi ili postupke. Neraspoloženje nemojte liječiti alkoholom.  “,”type”:”p”,”element”:”

S partnerom ćete razmijeniti misli o bliskoj budućnosti i o potezima od velikog značenja za vašu vezu. Razgovor će u početku biti konstruktivan, ali će završiti svađom. Oboje ćete pridavati važnost prošlim situacijama, zamjerajući jedno drugome izgovorene riječi ili postupke. Neraspoloženje nemojte liječiti alkoholom.  

“},{“id”:”2743085″,”alt”:””,”src”:”https://cms.24sata.hr/media/images/2024-09/220854529-l-normal-none.jpg”,”link”:null,”type”:”image”,”title”:”Couple man woman ignoring each other sitting on couch in silence at home turning away.”,”resize”:”100%xauto”,”element”:”“,”attributes”:”css:none”,”custom_description”:””},{“text”:”Lav 23. 7.- 22. 8.”,”type”:”h2″,”element”:”

Lav 23. 7.- 22. 8.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 5
\nZdravlje: 4
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 5
\nZdravlje: 4

“},{“text”:”Spremni ste za pozitivne prekrete u svom načinu života. Verbalne sposobnosti bit će vam istaknute. Snalazit ćete se izvrsno u prodaji i pregovorima. Odnos s partnerom vidite drukčijim očima i lakše prihvaćate njegove mane. Mlađi će mnogo vremena provoditi za računalom, a najomiljenije će vam biti upoznavanje zanimljivih ljudi.  “,”type”:”p”,”element”:”

Spremni ste za pozitivne prekrete u svom načinu života. Verbalne sposobnosti bit će vam istaknute. Snalazit ćete se izvrsno u prodaji i pregovorima. Odnos s partnerom vidite drukčijim očima i lakše prihvaćate njegove mane. Mlađi će mnogo vremena provoditi za računalom, a najomiljenije će vam biti upoznavanje zanimljivih ljudi.  

“},{“text”:”Djevica 23. 8. – 22. 9.”,”type”:”h2″,”element”:”

Djevica 23. 8. – 22. 9.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 5
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 5
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3

“},{“text”:”Najbolje rezultate postizat ćete u poslovima koji zahtijevaju dobre komunikacijske vještine i sposobnost uvjeravanja, dok vam precizni poslovi neće najbolje ići od ruke. Imate li zdravstvenih tegoba, ne čekajte da se zahuktaju. Vodite više brige o sebi, osobito ako ste već danima preopterećeni poslom i kućnim obavezama.   “,”type”:”p”,”element”:”

Najbolje rezultate postizat ćete u poslovima koji zahtijevaju dobre komunikacijske vještine i sposobnost uvjeravanja, dok vam precizni poslovi neće najbolje ići od ruke. Imate li zdravstvenih tegoba, ne čekajte da se zahuktaju. Vodite više brige o sebi, osobito ako ste već danima preopterećeni poslom i kućnim obavezama.   

“},{“id”:”828879″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”Evo što ste bili u prošlom životu prema horoskopskom znaku”,”element”:”“,”custom_description”:””},{“text”:”Vaga 23. 9.  – 22. 10.”,”type”:”h2″,”element”:”

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

“},{“text”:”Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 4
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 4

“},{“text”:”Društveni život bit će raznovrstan, a nova poznanstva pridonijet će poslovnoj uspješnosti i odličnoj informiranosti. Izvjesni su financijski dobici i pojačano veselje zbog dobre kupnje ili ulaganja u vanjski izgled. Iznenadit ćete promjenom svog imidža. Intenzivno ćete raditi planove za ljetovanje, ali svakako što više uključite partnera.  “,”type”:”p”,”element”:”

Društveni život bit će raznovrstan, a nova poznanstva pridonijet će poslovnoj uspješnosti i odličnoj informiranosti. Izvjesni su financijski dobici i pojačano veselje zbog dobre kupnje ili ulaganja u vanjski izgled. Iznenadit ćete promjenom svog imidža. Intenzivno ćete raditi planove za ljetovanje, ali svakako što više uključite partnera.  

“},{“text”:”Škorpion 23. 10. – 21. 11.”,”type”:”h2″,”element”:”

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

“},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 2
\nPosao: 3
\nZdravlje: 3
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 2
\nPosao: 3
\nZdravlje: 3

“},{“text”:”Od partnera nećete dobivati razumijevanje, što će biti povod svađama. Objasnite li mu kako se osjećate, shvatit ćete da ste dobro postupili. Izbjegavajte bilo kakav oblik zaduživanja. Mogli biste se prenagliti i ući u financijski složenu situaciju. Pazite kako raspolažete svojim teško zarađenim novcem.  “,”type”:”p”,”element”:”

Od partnera nećete dobivati razumijevanje, što će biti povod svađama. Objasnite li mu kako se osjećate, shvatit ćete da ste dobro postupili. Izbjegavajte bilo kakav oblik zaduživanja. Mogli biste se prenagliti i ući u financijski složenu situaciju. Pazite kako raspolažete svojim teško zarađenim novcem.  

“},{“text”:”Strijelac 22. 11. – 21. 12.”,”type”:”h2″,”element”:”

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 4
\nZdravlje: 5
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 4
\nZdravlje: 5

“},{“text”:”Neće vam nedostajati samopouzdanja pa ćete mnoge iznenaditi svojim nepokolebljivim stavom. Odlučno ćete osvajati osobu u koju ste zaljubljeni, ne strahujući od mogućeg odbijanja. Vaš šarm i spontani pristup iznenadit će drugu stranu i zainteresirati je za vas. Briga za zdravlje navest će vas na proučavanje makrobiotičkih kuharica.  “,”type”:”p”,”element”:”

Neće vam nedostajati samopouzdanja pa ćete mnoge iznenaditi svojim nepokolebljivim stavom. Odlučno ćete osvajati osobu u koju ste zaljubljeni, ne strahujući od mogućeg odbijanja. Vaš šarm i spontani pristup iznenadit će drugu stranu i zainteresirati je za vas. Briga za zdravlje navest će vas na proučavanje makrobiotičkih kuharica.  

“},{“id”:”1767731″,”alt”:””,”src”:”https://cms.24sata.hr/media/images/2019-36/dreamstime-m-139550245.jpg”,”link”:null,”type”:”image”,”title”:”Shots of a handsome man relaxing at the bar “,”resize”:”100%xauto”,”element”:”“,”attributes”:”css:none”,”custom_description”:””},{“text”:”Jarac 22. 12. – 20. 1.”,”type”:”h2″,”element”:”

Jarac 22. 12. – 20. 1.

“},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 4
\nPosao: 3
\nZdravlje: 3
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 4
\nPosao: 3
\nZdravlje: 3

“},{“text”:”Iskoristite dan za razrješavanje ljubavne situacije. Iskreno objasnite svoje namjere i zamolite za novu priliku, osobito ako ste vi ona strana koja je u nečemu pogriješila.  Radite li zajedno s drugima dajte sve od sebe, čak i ako vam se čini da nećete mnogo postići. Poslije ćete uvidjeti da nije bilo uzaludno. “,”type”:”p”,”element”:”

Iskoristite dan za razrješavanje ljubavne situacije. Iskreno objasnite svoje namjere i zamolite za novu priliku, osobito ako ste vi ona strana koja je u nečemu pogriješila.  Radite li zajedno s drugima dajte sve od sebe, čak i ako vam se čini da nećete mnogo postići. Poslije ćete uvidjeti da nije bilo uzaludno. 

“},{“text”:”Vodenjak 21. 1. – 18. 2.”,”type”:”h2″,”element”:”

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

“},{“text”:”Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5

“},{“text”:”Na pragu ste nove veze – zabavljat ćete se u društvu vesele i komunikativne osobe s kojom ćete dijeliti slične interese. Bavite li se javnim ili kreativnim poslom, dajte maksimum od sebe kako biste bili zapaženi. Nemojte se prepustiti lijenosti. Prisilite se na barem deset minuta lagane tjelovježbe ili još bolje – plivanja na bazenu.  “,”type”:”p”,”element”:”

Na pragu ste nove veze – zabavljat ćete se u društvu vesele i komunikativne osobe s kojom ćete dijeliti slične interese. Bavite li se javnim ili kreativnim poslom, dajte maksimum od sebe kako biste bili zapaženi. Nemojte se prepustiti lijenosti. Prisilite se na barem deset minuta lagane tjelovježbe ili još bolje – plivanja na bazenu.  

“},{“id”:”984183″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”Znakovi Zodijaka koje privlače tama i najmračnije dubine psihe”,”element”:”“,”custom_description”:””},{“text”:”Ribe 19. 2. – 20. 3.”,”type”:”h2″,”element”:”

Ribe 19. 2. – 20. 3.

“},{“text”:”Ocjena dana: 2
\nLjubav: 2
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 2
\nLjubav: 2
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Bit ćete loše raspoloženi. Zatomite razdražljivost prema onima koji vam ništa nisu krivi. Ni bračni partner neće biti pošteđen vaše ironičnosti. Nesigurni ste u svoje i njegove osjećaje pa pazite da svađe ne prerastu u krupniji problem. Bavite li se preciznim poslom, mogli biste nehotičnim propustom prouzročiti štetu. “,”type”:”p”,”element”:”

Bit ćete loše raspoloženi. Zatomite razdražljivost prema onima koji vam ništa nisu krivi. Ni bračni partner neće biti pošteđen vaše ironičnosti. Nesigurni ste u svoje i njegove osjećaje pa pazite da svađe ne prerastu u krupniji problem. Bavite li se preciznim poslom, mogli biste nehotičnim propustom prouzročiti štetu. 

“}],”content_elements”:[{“text”:”Ovan 21. 3 – 20. 4.”,”type”:”h2″,”element”:”

Ovan 21. 3 – 20. 4.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 5
\nPosao: 4
\nZdravlje: 4
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 5
\nPosao: 4
\nZdravlje: 4

“},{“text”:”Dobri kontakti s okolinom ispunit će vašu svakodnevicu, a moguće je i druženje s osobom iz druge sredine. Zračit ćete iznimnom privlačnošću pa nećete proći nezapaženo od strane suprotnog spola. Ako ste slobodni, večernji bi izlazak mogao donijeti novo poznanstvo koja će se brzo pretvoriti u nešto ozbiljnije.   “,”type”:”p”,”element”:”

Dobri kontakti s okolinom ispunit će vašu svakodnevicu, a moguće je i druženje s osobom iz druge sredine. Zračit ćete iznimnom privlačnošću pa nećete proći nezapaženo od strane suprotnog spola. Ako ste slobodni, večernji bi izlazak mogao donijeti novo poznanstvo koja će se brzo pretvoriti u nešto ozbiljnije.   

“},{“text”:”POGLEDAJTE VIDEO:”,”type”:”p”,”element”:”

POGLEDAJTE VIDEO:

“},{“id”:”1224321″,”src”:”https://cms.24sata.hr/media/img/7f/82/44f79c84ec7bcfcf1a4b.jpeg”,”type”:”video”,”title”:”Namještaju horoskopske znakove djeci”,”element”:”“,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”video”,”id”:”1224321″,”title”:”Namještaju horoskopske znakove djeci”,”description”:””,”url”:”https://video.24sata.hr/video/cds/24/2021/9/ed7685cf.mp4″,”provider”:”upload”,”video_id”:””,”created_date”:”2021-09-21T13:38:18.826496+02:00″,”width”:null,”height”:null,”no_ads”:false,”duration”:”00:57″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”33483″,”name”:”24sata/pixsell”,”slug”:”24sata-pixsell”,”title”:””,”image”:null},”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2161359″,”width”:622,”height”:414,”caption”:”(c) Yarruta | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2021-30/dreamstime-l-93278783.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2021-07-31T13:33:59.795502+02:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”13185″,”name”:”Dreamstime_/ILUSTRACIJA”,”slug”:”dreamstime-ilustracija”,”title”:””,”image”:null},”src”:”https://img.24sata.hr/LawN_DFENiPyUfRfNpnpFVcV6fE=/622×0/smart/media/images/2021-30/dreamstime-l-93278783.jpg”}}},{“text”:”Bik 21. 4.  – 21. 5.”,”type”:”h2″,”element”:”

Bik 21. 4.  – 21. 5.

“},{“text”:”Ocjena dana: 2
\nLjubav: 3
\nPosao: 2
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 2
\nLjubav: 3
\nPosao: 2
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Najradije biste pobjegli od obaveza i pojedinaca koji vas umaraju prohtjevima. Bit ćete previše osjetljivi pa možete s nekime doći u sukob. Previše će vas pogađati svaka kritika, pa čak i ona dobronamjerna. Umjesto da pokušate shvatiti u čemu griješite, povući ćete se u sebe i prepustiti se  letargičnom raspoloženju.”,”type”:”p”,”element”:”

Najradije biste pobjegli od obaveza i pojedinaca koji vas umaraju prohtjevima. Bit ćete previše osjetljivi pa možete s nekime doći u sukob. Previše će vas pogađati svaka kritika, pa čak i ona dobronamjerna. Umjesto da pokušate shvatiti u čemu griješite, povući ćete se u sebe i prepustiti se  letargičnom raspoloženju.

“},{“id”:”983838″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”Veliki tjedni horoskop: Djevice će se zabavljati na poslu, a Vage upustiti u ljubavne pustolovine”,”element”:”“,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”article”,”id”:”983838″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/983838/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/983838″},”title”:”Veliki tjedni horoskop: Djevice će se zabavljati na poslu, a Vage upustiti u ljubavne pustolovine”,”lead_text”:”Škorpioni bi trebali poraditi na svom imunitetu, hraniti se zdravije i urednije živjeti. Starijima će se pojačati kronične tegobe pa ništa ne prepuštajte slučajnostima nego posjetite liječnika.”,”slug”:”veliki-tjedni-horoskop-djevice-ce-se-zabavljati-na-poslu-a-vage-upustiti-u-ljubavne-pustolovine”,”label”:”od 26.5. do 1.6.”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/veliki-tjedni-horoskop-djevice-ce-se-zabavljati-na-poslu-a-vage-upustiti-u-ljubavne-pustolovine-983838″,”publish_date”:”2024-05-26T00:01:00+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2766256″,”width”:120,”height”:120,”caption”:”Astrological zodiac signs inside of horoscope circle. Astrology, knowledge of stars in the sky over the milky way and moon. The power of the universe concept. 3d illustration”,”title”:”Astrological zodiac signs inside of horoscope circle. Astrology,”,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-14/horoskop.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-04-06T15:41:16.038399+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/Qox6jSF6ItrHQ81y0j5j8qcVmww=/120×120/smart/media/images/2024-14/horoskop.jpg”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”15″,”name”:”Vesna Narat”,”slug”:”vesna-narat”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”262881″},{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}}},{“text”:”Blizanci 22. 5 – 21. 6.”,”type”:”h2″,”element”:”

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

“},{“text”:”Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 4
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 4

“},{“text”:”Uspiju li vas prijatelji nagovoriti na izlazak, nećete požaliti jer ćete se dobro zabaviti, a i steći neka nova i zanimljiva iskustva. Večer je kao stvorena za ljubavne igre i osvajanja. Samci bi se svakako trebali zaputiti u noćni izlazak koji će ispuniti sva njihova očekivanja i priskrbiti im nekoliko telefonskih brojeva.   “,”type”:”p”,”element”:”

Uspiju li vas prijatelji nagovoriti na izlazak, nećete požaliti jer ćete se dobro zabaviti, a i steći neka nova i zanimljiva iskustva. Večer je kao stvorena za ljubavne igre i osvajanja. Samci bi se svakako trebali zaputiti u noćni izlazak koji će ispuniti sva njihova očekivanja i priskrbiti im nekoliko telefonskih brojeva.   

“},{“text”:”Rak 22. 6.  – 22. 7.”,”type”:”h2″,”element”:”

Rak 22. 6.  – 22. 7.

“},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 3
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”S partnerom ćete razmijeniti misli o bliskoj budućnosti i o potezima od velikog značenja za vašu vezu. Razgovor će u početku biti konstruktivan, ali će završiti svađom. Oboje ćete pridavati važnost prošlim situacijama, zamjerajući jedno drugome izgovorene riječi ili postupke. Neraspoloženje nemojte liječiti alkoholom.  “,”type”:”p”,”element”:”

S partnerom ćete razmijeniti misli o bliskoj budućnosti i o potezima od velikog značenja za vašu vezu. Razgovor će u početku biti konstruktivan, ali će završiti svađom. Oboje ćete pridavati važnost prošlim situacijama, zamjerajući jedno drugome izgovorene riječi ili postupke. Neraspoloženje nemojte liječiti alkoholom.  

“},{“id”:”2743085″,”alt”:””,”src”:”https://img.24sata.hr/3V4uP1tPoTUv4EjsmIsXfNGTkvw=/622×0/smart/media/images/2024-09/220854529-l-normal-none.jpg”,”link”:null,”type”:”image”,”title”:”Couple man woman ignoring each other sitting on couch in silence at home turning away.”,”resize”:”100%xauto”,”element”:”“,”attributes”:”css:none”,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”image”,”id”:”2743085″,”width”:1920,”height”:1280,”caption”:”Couple man woman ignoring each other sitting on couch in silence at home turning away. Frustrated spouses offend after family quarrel. Domestic violence abuse neurotic relationships, misunderstanding.”,”title”:”Couple man woman ignoring each other sitting on couch in silence at home turning away.”,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-09/220854529-l-normal-none.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-03-01T10:32:49.305070+01:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”36126″,”name”:”123RF”,”slug”:”123rf”,”title”:””,”image”:null}}},{“text”:”Lav 23. 7.- 22. 8.”,”type”:”h2″,”element”:”

Lav 23. 7.- 22. 8.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 5
\nZdravlje: 4
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 5
\nZdravlje: 4

“},{“text”:”Spremni ste za pozitivne prekrete u svom načinu života. Verbalne sposobnosti bit će vam istaknute. Snalazit ćete se izvrsno u prodaji i pregovorima. Odnos s partnerom vidite drukčijim očima i lakše prihvaćate njegove mane. Mlađi će mnogo vremena provoditi za računalom, a najomiljenije će vam biti upoznavanje zanimljivih ljudi.  “,”type”:”p”,”element”:”

Spremni ste za pozitivne prekrete u svom načinu života. Verbalne sposobnosti bit će vam istaknute. Snalazit ćete se izvrsno u prodaji i pregovorima. Odnos s partnerom vidite drukčijim očima i lakše prihvaćate njegove mane. Mlađi će mnogo vremena provoditi za računalom, a najomiljenije će vam biti upoznavanje zanimljivih ljudi.  

“},{“text”:”Djevica 23. 8. – 22. 9.”,”type”:”h2″,”element”:”

Djevica 23. 8. – 22. 9.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 5
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 5
\nPosao: 4
\nZdravlje: 3

“},{“text”:”Najbolje rezultate postizat ćete u poslovima koji zahtijevaju dobre komunikacijske vještine i sposobnost uvjeravanja, dok vam precizni poslovi neće najbolje ići od ruke. Imate li zdravstvenih tegoba, ne čekajte da se zahuktaju. Vodite više brige o sebi, osobito ako ste već danima preopterećeni poslom i kućnim obavezama.   “,”type”:”p”,”element”:”

Najbolje rezultate postizat ćete u poslovima koji zahtijevaju dobre komunikacijske vještine i sposobnost uvjeravanja, dok vam precizni poslovi neće najbolje ići od ruke. Imate li zdravstvenih tegoba, ne čekajte da se zahuktaju. Vodite više brige o sebi, osobito ako ste već danima preopterećeni poslom i kućnim obavezama.   

“},{“id”:”828879″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”Evo što ste bili u prošlom životu prema horoskopskom znaku”,”element”:”“,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”article”,”id”:”828879″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/828879/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/828879″},”title”:”Evo što ste bili u prošlom životu prema horoskopskom znaku”,”lead_text”:”Zvijezde su svjedočile našoj prisutnosti u svim oblicima života pa možemo pretpostaviti da astrologija može reći kakvi ste bili u prošlom životu na temelju vašeg horoskopskog znaka”,”slug”:”evo-sto-ste-bili-u-proslom-zivotu-prema-horoskopskom-znaku”,”label”:”ASTRO PROŠLOST”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/evo-sto-ste-bili-u-proslom-zivotu-prema-horoskopskom-znaku-828879″,”publish_date”:”2024-05-24T09:59:00+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2300695″,”width”:120,”height”:120,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2022-15/untitled-design-1_PtqTlSD.png”,”crop”:{},”created_date”:”2022-04-13T10:50:36.248846+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/KuU5cjmwpqx5rDW6PtsA520eXE0=/120×120/smart/media/images/2022-15/untitled-design-1_PtqTlSD.png”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”5″,”name”:”24sata”,”slug”:”24sata”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”104426″,”name”:”zodijak”,”slug”:”zodijak”},{“type”:”keyword”,”id”:”19366″},{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”},{“type”:”keyword”,”id”:”6840″}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}}},{“text”:”Vaga 23. 9.  – 22. 10.”,”type”:”h2″,”element”:”

Vaga 23. 9.  – 22. 10.

“},{“text”:”Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 4
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 4

“},{“text”:”Društveni život bit će raznovrstan, a nova poznanstva pridonijet će poslovnoj uspješnosti i odličnoj informiranosti. Izvjesni su financijski dobici i pojačano veselje zbog dobre kupnje ili ulaganja u vanjski izgled. Iznenadit ćete promjenom svog imidža. Intenzivno ćete raditi planove za ljetovanje, ali svakako što više uključite partnera.  “,”type”:”p”,”element”:”

Društveni život bit će raznovrstan, a nova poznanstva pridonijet će poslovnoj uspješnosti i odličnoj informiranosti. Izvjesni su financijski dobici i pojačano veselje zbog dobre kupnje ili ulaganja u vanjski izgled. Iznenadit ćete promjenom svog imidža. Intenzivno ćete raditi planove za ljetovanje, ali svakako što više uključite partnera.  

“},{“text”:”Škorpion 23. 10. – 21. 11.”,”type”:”h2″,”element”:”

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

“},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 2
\nPosao: 3
\nZdravlje: 3
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 2
\nPosao: 3
\nZdravlje: 3

“},{“text”:”Od partnera nećete dobivati razumijevanje, što će biti povod svađama. Objasnite li mu kako se osjećate, shvatit ćete da ste dobro postupili. Izbjegavajte bilo kakav oblik zaduživanja. Mogli biste se prenagliti i ući u financijski složenu situaciju. Pazite kako raspolažete svojim teško zarađenim novcem.  “,”type”:”p”,”element”:”

Od partnera nećete dobivati razumijevanje, što će biti povod svađama. Objasnite li mu kako se osjećate, shvatit ćete da ste dobro postupili. Izbjegavajte bilo kakav oblik zaduživanja. Mogli biste se prenagliti i ući u financijski složenu situaciju. Pazite kako raspolažete svojim teško zarađenim novcem.  

“},{“text”:”Strijelac 22. 11. – 21. 12.”,”type”:”h2″,”element”:”

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

“},{“text”:”Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 4
\nZdravlje: 5
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 4
\nLjubav: 4
\nPosao: 4
\nZdravlje: 5

“},{“text”:”Neće vam nedostajati samopouzdanja pa ćete mnoge iznenaditi svojim nepokolebljivim stavom. Odlučno ćete osvajati osobu u koju ste zaljubljeni, ne strahujući od mogućeg odbijanja. Vaš šarm i spontani pristup iznenadit će drugu stranu i zainteresirati je za vas. Briga za zdravlje navest će vas na proučavanje makrobiotičkih kuharica.  “,”type”:”p”,”element”:”

Neće vam nedostajati samopouzdanja pa ćete mnoge iznenaditi svojim nepokolebljivim stavom. Odlučno ćete osvajati osobu u koju ste zaljubljeni, ne strahujući od mogućeg odbijanja. Vaš šarm i spontani pristup iznenadit će drugu stranu i zainteresirati je za vas. Briga za zdravlje navest će vas na proučavanje makrobiotičkih kuharica.  

“},{“id”:”1767731″,”alt”:””,”src”:”https://img.24sata.hr/Ro6sELcrC90kiQlXQfqjlf2vBVs=/622×0/smart/media/images/2019-36/dreamstime-m-139550245.jpg”,”link”:null,”type”:”image”,”title”:”Shots of a handsome man relaxing at the bar “,”resize”:”100%xauto”,”element”:”“,”attributes”:”css:none”,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”image”,”id”:”1767731″,”width”:2121,”height”:1414,”caption”:”Let me light up your night. Shot of a handsome elegant man looking seductively to the camera having a drink at the bar”,”title”:”Shots of a handsome man relaxing at the bar “,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2019-36/dreamstime-m-139550245.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2019-09-12T12:48:50.384735+02:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”13185″,”name”:”Dreamstime_/ILUSTRACIJA”,”slug”:”dreamstime-ilustracija”,”title”:””,”image”:null}}},{“text”:”Jarac 22. 12. – 20. 1.”,”type”:”h2″,”element”:”

Jarac 22. 12. – 20. 1.

“},{“text”:”Ocjena dana: 3
\nLjubav: 4
\nPosao: 3
\nZdravlje: 3
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 3
\nLjubav: 4
\nPosao: 3
\nZdravlje: 3

“},{“text”:”Iskoristite dan za razrješavanje ljubavne situacije. Iskreno objasnite svoje namjere i zamolite za novu priliku, osobito ako ste vi ona strana koja je u nečemu pogriješila.  Radite li zajedno s drugima dajte sve od sebe, čak i ako vam se čini da nećete mnogo postići. Poslije ćete uvidjeti da nije bilo uzaludno. “,”type”:”p”,”element”:”

Iskoristite dan za razrješavanje ljubavne situacije. Iskreno objasnite svoje namjere i zamolite za novu priliku, osobito ako ste vi ona strana koja je u nečemu pogriješila.  Radite li zajedno s drugima dajte sve od sebe, čak i ako vam se čini da nećete mnogo postići. Poslije ćete uvidjeti da nije bilo uzaludno. 

“},{“text”:”Vodenjak 21. 1. – 18. 2.”,”type”:”h2″,”element”:”

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

“},{“text”:”Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 5
\nLjubav: 5
\nPosao: 5
\nZdravlje: 5

“},{“text”:”Na pragu ste nove veze – zabavljat ćete se u društvu vesele i komunikativne osobe s kojom ćete dijeliti slične interese. Bavite li se javnim ili kreativnim poslom, dajte maksimum od sebe kako biste bili zapaženi. Nemojte se prepustiti lijenosti. Prisilite se na barem deset minuta lagane tjelovježbe ili još bolje – plivanja na bazenu.  “,”type”:”p”,”element”:”

Na pragu ste nove veze – zabavljat ćete se u društvu vesele i komunikativne osobe s kojom ćete dijeliti slične interese. Bavite li se javnim ili kreativnim poslom, dajte maksimum od sebe kako biste bili zapaženi. Nemojte se prepustiti lijenosti. Prisilite se na barem deset minuta lagane tjelovježbe ili još bolje – plivanja na bazenu.  

“},{“id”:”984183″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”Znakovi Zodijaka koje privlače tama i najmračnije dubine psihe”,”element”:”“,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”article”,”id”:”984183″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/984183/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/984183″},”title”:”Znakovi Zodijaka koje privlače tama i najmračnije dubine psihe”,”lead_text”:”Određene karaktere privlače neke mračnije priče, dio je to njihovih osobnosti koje su sklone otkrivanju priča koje imaju neki misteriozni i zlokobni karakter”,”slug”:”znakovi-zodijaka-koje-privlaci-tama-i-najmracnije-dubine-psihe”,”label”:”TAJANSTVENI SU”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/znakovi-zodijaka-koje-privlaci-tama-i-najmracnije-dubine-psihe-984183″,”publish_date”:”2024-05-23T10:31:00+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2797488″,”width”:120,”height”:120,”caption”:”Moon over dry tree silhouette. Elements of this image furnished by NASA”,”title”:”moon”,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/118402770-l-normal-none.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-23T10:01:10.392010+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/42WUU31JphTbEZiceTszpMgYBps=/120×120/smart/media/images/2024-21/118402770-l-normal-none.jpg”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”5″,”name”:”24sata”,”slug”:”24sata”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”29578″,”name”:”astrologija”,”slug”:”astrologija”},{“type”:”keyword”,”id”:”104426″,”name”:”zodijak”,”slug”:”zodijak”},{“type”:”keyword”,”id”:”6840″},{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}}},{“text”:”Ribe 19. 2. – 20. 3.”,”type”:”h2″,”element”:”

Ribe 19. 2. – 20. 3.

“},{“text”:”Ocjena dana: 2
\nLjubav: 2
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2
“,”type”:”p”,”element”:”

Ocjena dana: 2
\nLjubav: 2
\nPosao: 3
\nZdravlje: 2

“},{“text”:”Bit ćete loše raspoloženi. Zatomite razdražljivost prema onima koji vam ništa nisu krivi. Ni bračni partner neće biti pošteđen vaše ironičnosti. Nesigurni ste u svoje i njegove osjećaje pa pazite da svađe ne prerastu u krupniji problem. Bavite li se preciznim poslom, mogli biste nehotičnim propustom prouzročiti štetu. “,”type”:”p”,”element”:”

Bit ćete loše raspoloženi. Zatomite razdražljivost prema onima koji vam ništa nisu krivi. Ni bračni partner neće biti pošteđen vaše ironičnosti. Nesigurni ste u svoje i njegove osjećaje pa pazite da svađe ne prerastu u krupniji problem. Bavite li se preciznim poslom, mogli biste nehotičnim propustom prouzročiti štetu. 

“}],”cover_image”:{“author”:{“id”:”36126″,”image”:null,”name”:”123RF”,”slug”:”123rf”,”title”:””,”type”:”author”},”caption”:”Astrological zodiac signs inside of horoscope circle. Astrology, knowledge of stars in the sky over the milky way and moon. The power of the universe concept.”,”created_date”:”2024-05-27T09:06:46.927667+02:00″,”crop”:{},”height”:849,”id”:”2800634″,”title”:”Zodiac wheel. Astrology concept.”,”type”:”image”,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-22/191334380-l-normal-none_cFeeXzl.jpg”,”width”:1303},”created_date”:”2024-05-27T09:07:40.714252+02:00″,”disable_amp”:false,”explicit_content”:false,”extra_contents”:[],”files”:[],”flash_external_link”:null,”galleries”:[],”has_embed_video”:false,”has_video”:true,”id”:”984951″,”image”:{“author”:{“id”:”36126″,”image”:null,”name”:”123RF”,”slug”:”123rf”,”title”:””,”type”:”author”},”caption”:”Astrological zodiac signs inside of horoscope circle. Astrology, knowledge of stars in the sky over the milky way and moon. The power of the universe concept.”,”created_date”:”2024-05-27T09:06:46.927667+02:00″,”crop”:{},”height”:849,”id”:”2800634″,”title”:”Zodiac wheel. Astrology concept.”,”type”:”image”,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-22/191334380-l-normal-none_cFeeXzl.jpg”,”width”:1303},”images”:[{“type”:”image”,”id”:”1767731″,”width”:2121,”height”:1414,”caption”:”Let me light up your night. Shot of a handsome elegant man looking seductively to the camera having a drink at the bar”,”title”:”Shots of a handsome man relaxing at the bar “,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2019-36/dreamstime-m-139550245.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2019-09-12T12:48:50.384735+02:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”13185″,”name”:”Dreamstime_/ILUSTRACIJA”,”slug”:”dreamstime-ilustracija”,”title”:””,”image”:null}},{“type”:”image”,”id”:”2743085″,”width”:1920,”height”:1280,”caption”:”Couple man woman ignoring each other sitting on couch in silence at home turning away. Frustrated spouses offend after family quarrel. Domestic violence abuse neurotic relationships, misunderstanding.”,”title”:”Couple man woman ignoring each other sitting on couch in silence at home turning away.”,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-09/220854529-l-normal-none.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-03-01T10:32:49.305070+01:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”36126″,”name”:”123RF”,”slug”:”123rf”,”title”:””,”image”:null}}],”is_for_comment”:true,”is_locked”:false,”is_premium”:false,”is_reaction_blocked”:false,”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”29578″,”name”:”astrologija”,”slug”:”astrologija”},{“type”:”keyword”,”id”:”104426″,”name”:”zodijak”,”slug”:”zodijak”},{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”},{“type”:”keyword”,”id”:”279046″,”name”:”dnevni horoskop”,”slug”:”dnevni-horoskop”}],”label”:”KOJI VAS IZAZOVI ČEKAJU?”,”layout”:null,”lead_text”:”Pročitajte dnevni horoskop za utorak 28. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje”,”link”:”/lifestyle/dnevni-horoskop-za-utorak-28-svibnja-blizance-ceka-uzbudljiv-izlazak-vaga-mijenja-svoj-imidz-984951″,”live”:null,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/984951/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/984951″},”modified_date”:”2024-05-27T10:35:28.915303+02:00″,”most_read_articles”:[],”native”:{“client_label”:null,”client_name”:null,”header_image”:null,”header_url”:null,”id”:”984951″,”logo_image”:null,”logo_url”:null,”type”:”article-native”},”own_reaction”:null,”popular_comments”:[],”premium_content_type”:null,”publish_date”:”2024-05-28T00:01:00+02:00″,”reactions”:[],”related_articles”:[],”related_xinline_articles”:[{“type”:”article”,”id”:”983838″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/983838/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/983838″},”title”:”Veliki tjedni horoskop: Djevice će se zabavljati na poslu, a Vage upustiti u ljubavne pustolovine”,”lead_text”:”Škorpioni bi trebali poraditi na svom imunitetu, hraniti se zdravije i urednije živjeti. Starijima će se pojačati kronične tegobe pa ništa ne prepuštajte slučajnostima nego posjetite liječnika.”,”slug”:”veliki-tjedni-horoskop-djevice-ce-se-zabavljati-na-poslu-a-vage-upustiti-u-ljubavne-pustolovine”,”label”:”od 26.5. do 1.6.”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/veliki-tjedni-horoskop-djevice-ce-se-zabavljati-na-poslu-a-vage-upustiti-u-ljubavne-pustolovine-983838″,”publish_date”:”2024-05-26T00:01:00+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2766256″,”width”:120,”height”:120,”caption”:”Astrological zodiac signs inside of horoscope circle. Astrology, knowledge of stars in the sky over the milky way and moon. The power of the universe concept. 3d illustration”,”title”:”Astrological zodiac signs inside of horoscope circle. Astrology,”,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-14/horoskop.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-04-06T15:41:16.038399+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/Qox6jSF6ItrHQ81y0j5j8qcVmww=/120×120/smart/media/images/2024-14/horoskop.jpg”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”15″,”name”:”Vesna Narat”,”slug”:”vesna-narat”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”262881″},{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}},{“type”:”article”,”id”:”828879″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/828879/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/828879″},”title”:”Evo što ste bili u prošlom životu prema horoskopskom znaku”,”lead_text”:”Zvijezde su svjedočile našoj prisutnosti u svim oblicima života pa možemo pretpostaviti da astrologija može reći kakvi ste bili u prošlom životu na temelju vašeg horoskopskog znaka”,”slug”:”evo-sto-ste-bili-u-proslom-zivotu-prema-horoskopskom-znaku”,”label”:”ASTRO PROŠLOST”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/evo-sto-ste-bili-u-proslom-zivotu-prema-horoskopskom-znaku-828879″,”publish_date”:”2024-05-24T09:59:00+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2300695″,”width”:120,”height”:120,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2022-15/untitled-design-1_PtqTlSD.png”,”crop”:{},”created_date”:”2022-04-13T10:50:36.248846+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/KuU5cjmwpqx5rDW6PtsA520eXE0=/120×120/smart/media/images/2022-15/untitled-design-1_PtqTlSD.png”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”5″,”name”:”24sata”,”slug”:”24sata”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”104426″,”name”:”zodijak”,”slug”:”zodijak”},{“type”:”keyword”,”id”:”19366″},{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”},{“type”:”keyword”,”id”:”6840″}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}},{“type”:”article”,”id”:”984183″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/984183/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/984183″},”title”:”Znakovi Zodijaka koje privlače tama i najmračnije dubine psihe”,”lead_text”:”Određene karaktere privlače neke mračnije priče, dio je to njihovih osobnosti koje su sklone otkrivanju priča koje imaju neki misteriozni i zlokobni karakter”,”slug”:”znakovi-zodijaka-koje-privlaci-tama-i-najmracnije-dubine-psihe”,”label”:”TAJANSTVENI SU”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/znakovi-zodijaka-koje-privlaci-tama-i-najmracnije-dubine-psihe-984183″,”publish_date”:”2024-05-23T10:31:00+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2797488″,”width”:120,”height”:120,”caption”:”Moon over dry tree silhouette. Elements of this image furnished by NASA”,”title”:”moon”,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/118402770-l-normal-none.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-23T10:01:10.392010+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/42WUU31JphTbEZiceTszpMgYBps=/120×120/smart/media/images/2024-21/118402770-l-normal-none.jpg”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”5″,”name”:”24sata”,”slug”:”24sata”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”29578″,”name”:”astrologija”,”slug”:”astrologija”},{“type”:”keyword”,”id”:”104426″,”name”:”zodijak”,”slug”:”zodijak”},{“type”:”keyword”,”id”:”6840″},{“type”:”keyword”,”id”:”10898″,”name”:”horoskop”,”slug”:”horoskop”}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}}],”section”:{“cover_image”:null,”description”:””,”id”:”5″,”is_primary”:true,”is_special”:false,”label”:””,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”slug_path”:”lifestyle”,”type”:”section”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”5″,”name”:”Lifestyle”,”slug”:”lifestyle”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”1087″,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”cover_image”:null}],”seo”:null,”slug”:”dnevni-horoskop-za-utorak-28-svibnja-blizance-ceka-uzbudljiv-izlazak-vaga-mijenja-svoj-imidz”,”special”:{“id”:”984951″,”logo_image_url”:null,”logo_title”:null,”logo_url”:null,”special_cover_image”:null,”type”:”article-special-article”},”subsection”:{“cover_image”:null,”description”:””,”id”:”1087″,”is_primary”:false,”is_special”:false,”label”:””,”name”:”Astro”,”slug”:”astro”,”slug_path”:”lifestyle/astro”,”type”:”section”},”thread_deleted”:null,”thread_id”:null,”thread_locked”:null,”title”:”Dnevni horoskop za utorak 28. svibnja: Blizance čeka uzbudljiv izlazak, Vaga mijenja svoj imidž”,”total_reaction_count”:0,”type”:”article”,”videos”:[{“type”:”video”,”id”:”1224321″,”title”:”Namještaju horoskopske znakove djeci”,”description”:””,”url”:”https://video.24sata.hr/video/cds/24/2021/9/ed7685cf.mp4″,”provider”:”upload”,”video_id”:””,”created_date”:”2021-09-21T13:38:18.826496+02:00″,”width”:null,”height”:null,”no_ads”:false,”duration”:”00:57″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”33483″,”name”:”24sata/pixsell”,”slug”:”24sata-pixsell”,”title”:””,”image”:null},”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2161359″,”width”:622,”height”:414,”caption”:”(c) Yarruta | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2021-30/dreamstime-l-93278783.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2021-07-31T13:33:59.795502+02:00″,”author”:{“type”:”author”,”id”:”13185″,”name”:”Dreamstime_/ILUSTRACIJA”,”slug”:”dreamstime-ilustracija”,”title”:””,”image”:null},”src”:”https://img.24sata.hr/LawN_DFENiPyUfRfNpnpFVcV6fE=/622×0/smart/media/images/2021-30/dreamstime-l-93278783.jpg”}}],”view_count”:281},”auto_feed_item_count”:3,”current_page_feed_item_count”:0,”feed_item_count”:3,”feed_items”:[{“content”:”tes”,”card_type_id”:2,”content_type”:”tes”,”active_platforms”:[“web”],”data”:{“content_type”:”tes”}},{“content”:”tes”,”card_type_id”:3,”content_type”:”video”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”data”:{“content_type”:”video”}},{“content”:”tes”,”card_type_id”:4,”content_type”:”dedicated”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”data”:{“content_type”:”dedicated”}},{“content”:”tes”,”card_type_id”:5,”content_type”:”native”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”data”:{“content_type”:”native”}},{“slug”:”article-feed”,”content”:”article”,”content_type”:”auto”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”content_index”:0,”feed_content_index”:0,”data”:{“type”:”feed-article”,”id”:”753773″,”total_reaction_count”:29,”total_gallery_items_count”:0,”is_reaction_blocked”:false,”title”:”Sve što treba znati o korištenju vibratora – prema stručnjacima”,”label”:”VELIKI VODIČ ZA UŽITAK”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/sve-sto-treba-znati-o-koristenju-vibratora-prema-strucnjacima-753773″,”description”:”Vibratori mogu biti odličan dodatak u seksualni život samaca, ali i parova. Bilo da kupujete prvu takvu igračku ili ste već veteran, donosimo savjete stručnjaka o tome koji su najbolji za vas i kako ih koristiti”,”card_class”:”lifestyle”,”card_content_type”:”article”,”is_premium”:false,”grade”:”B”,”comment_count”:175,”is_for_comment”:true,”reactions”:[{“type”:”reaction-counter”,”id”:”140119″,”count”:12,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”2″,”label”:”Dislike”,”slug”:”dislike”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”140249″,”count”:6,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”1″,”label”:”Like”,”slug”:”like”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”140102″,”count”:6,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”4″,”label”:”Haha”,”slug”:”haha”}}],”all_reactions”:[{“type”:”reaction-counter”,”id”:”140119″,”count”:12,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”2″,”label”:”Dislike”,”slug”:”dislike”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”140249″,”count”:6,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”1″,”label”:”Like”,”slug”:”like”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”140102″,”count”:6,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”4″,”label”:”Haha”,”slug”:”haha”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”143209″},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”142780″},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”141209″}],”own_reaction”:null,”gallery_items”:[],”image”:{“type”:”image”,”id”:”2091140″,”width”:1920,”height”:1280,”caption”:”(c) Romanchazov27 | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2021-13/dreamstime-m-212868930.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2021-03-30T14:15:22.963170+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/VoPRYX5tDntFrbLm7PEwpA8T3zs=/516×344/smart/media/images/2021-13/dreamstime-m-212868930.jpg”},”gallery_video”:null,”authors”:null}},{“content”:”tes”,”card_type_id”:1,”content_type”:”pr”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”data”:{“content_type”:”pr”}},{“slug”:”article-feed”,”content”:”article”,”content_type”:”auto”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”content_index”:1,”feed_content_index”:1,”data”:{“type”:”feed-article”,”id”:”758394″,”total_reaction_count”:16,”total_gallery_items_count”:0,”is_reaction_blocked”:false,”title”:”Omraženi: Evo koji horoskopski znakovi većini ljudi idu na živce”,”label”:”NAŽALOST, TAKO JE”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/znate-li-koji-znakovi-horoskopa-vecini-ljudi-najvise-idu-na-zivce-758394″,”description”:”Kada ste u blizini određenih ljudi njihova okolina i energija vam jednostavno ne odgovaraju. Imate osjećaj kao da vam svojom dosadom iz vas isišu svu energiju i život…”,”card_class”:”lifestyle”,”card_content_type”:”article”,”is_premium”:false,”grade”:”B”,”comment_count”:128,”is_for_comment”:true,”reactions”:[{“type”:”reaction-counter”,”id”:”152970″,”count”:8,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”2″,”label”:”Dislike”,”slug”:”dislike”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”152985″,”count”:5,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”4″,”label”:”Haha”,”slug”:”haha”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”152983″,”count”:2,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”1″,”label”:”Like”,”slug”:”like”}}],”all_reactions”:[{“type”:”reaction-counter”,”id”:”152970″,”count”:8,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”2″,”label”:”Dislike”,”slug”:”dislike”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”152985″,”count”:5,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”4″,”label”:”Haha”,”slug”:”haha”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”152983″,”count”:2,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”1″,”label”:”Like”,”slug”:”like”}},{“type”:”reaction-counter”,”id”:”705701″}],”own_reaction”:null,”gallery_items”:[],”image”:{“type”:”image”,”id”:”1768262″,”width”:5472,”height”:3648,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2019-36/dreamstime-xxl-97211889.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2019-09-13T12:35:37.361038+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/9q1gtKQ-ONTwP_sA1kG6bETkWIA=/516×344/smart/media/images/2019-36/dreamstime-xxl-97211889.jpg”},”gallery_video”:null,”authors”:null}},{“slug”:”article-feed”,”content”:”iab”,”content_type”:”rectangle_3″,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”data”:{“dfp_slot_mobile_premium”:””,”dfp_slot_mobile”:”24m_rectangle_3″,”dfp_slot_premium”:””,”dfp_slot”:”24_rectangle_3″}},{“slug”:”article-feed”,”content”:”article”,”content_type”:”auto”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”content_index”:2,”feed_content_index”:2,”data”:{“type”:”feed-article”,”id”:”755549″,”total_reaction_count”:2,”total_gallery_items_count”:0,”is_reaction_blocked”:false,”title”:”Masni kuhinjski ormarići noćna su mora, no rješenje već imate”,”label”:”LAKO JE”,”link”:”https://www.24sata.hr/lifestyle/kako-ocistiti-masne-kuhinjske-ormarice-rjesenje-vec-imate-755549″,”description”:”Masnoća se na kuhinjskim ormarićima najlakše lovi ukoliko imaju pregibe. U slučajevima tvrdokorne nakupljene masnoće pomoći će vam otopine deterdženta i vode, octa ili paste od octa i sode bikarbone”,”card_class”:”lifestyle”,”card_content_type”:”article”,”is_premium”:false,”grade”:”A”,”comment_count”:4,”is_for_comment”:true,”reactions”:[{“type”:”reaction-counter”,”id”:”145299″,”count”:2,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”1″,”label”:”Like”,”slug”:”like”}}],”all_reactions”:[{“type”:”reaction-counter”,”id”:”145299″,”count”:2,”reaction”:{“type”:”reaction”,”id”:”1″,”label”:”Like”,”slug”:”like”}}],”own_reaction”:null,”gallery_items”:[],”image”:{“type”:”image”,”id”:”2096284″,”width”:1920,”height”:1277,”caption”:”(c) Pastuhvadim1 | Dreamstime.com”,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2021-14/dreamstime-m-180271158.jpg”,”crop”:{“left”:260,”top”:168,”right”:1878,”bottom”:1277},”created_date”:”2021-04-09T10:48:01.563922+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/6SFURmMzYwvhr6tE__ZZXR90Yaw=/260×168:1878×1277/516×344/media/images/2021-14/dreamstime-m-180271158.jpg”},”gallery_video”:null,”authors”:null}},{“content”:”tes”,”card_type_id”:5,”content_type”:”native”,”active_platforms”:[“android”,”huawei”,”ios”,”web”],”data”:{“content_type”:”native”}}],”feed_limit”:3,”feed_offset”:3,”feed_offset_current”:0,”has_reactions”:true,”limit”:10,”main_object_id”:”984951″,”main_object_type”:”article”,”manual_feed_item_count”:0,”offset”:0,”pieces”:[{“type”:”piece-category”,”id”:”339″,”code”:”ford-1″,”description”:””,”name”:”FORD”,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/ford-1/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”12″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-2″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-2/pieces”,”extra_data”:{“display_name”:”Top ponuda”},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},{“type”:”piece-category”,”id”:”329″,”code”:”lesnina-2-3″,”description”:””,”name”:”Lesnina 3″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/lesnina-2-3/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”12″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-2″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-2/pieces”,”extra_data”:{“display_name”:”Top ponuda”},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},{“type”:”piece-category”,”id”:”328″,”code”:”lesnina-2-2″,”description”:””,”name”:”Lesnina 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/lesnina-2-2/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”12″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-2″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-2/pieces”,”extra_data”:{“display_name”:”Top ponuda”},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},{“type”:”piece-category”,”id”:”25″,”code”:”lesnina-2-1″,”description”:””,”name”:”Lesnina 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/lesnina-2-1/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”12″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-2″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-2/pieces”,”extra_data”:{“display_name”:”Top ponuda”},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},{“type”:”piece-category”,”id”:”336″,”code”:”buzz”,”description”:””,”name”:”Buzz”,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/buzz/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”12″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-2″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-2/pieces”,”extra_data”:{“display_name”:”Top ponuda”},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[{“type”:”piece”,”id”:”34367″,”title”:”ASICS Tenisice EX89″,”slug”:”asics-tenisice-ex89″,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”129,99 €”,”label”:””,”content”:”77,99 €”,”redirect_url”:”https://shorturl.at/Bdz0d”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798956″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/buzz-4.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:04:33.851178+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34365″,”title”:”NIKE Tenisice Dunk High Retro”,”slug”:”nike-tenisice-dunk-high-retro”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”130,99 €”,”label”:””,”content”:”91,69 €”,”redirect_url”:”https://shorturl.at/coIeC”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798945″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/buzz-3.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:03:48.454817+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34364″,”title”:”adidas Tenisice Superstar XLG”,”slug”:”adidas-tenisice-superstar-xlg”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”119,99 €”,”label”:””,”content”:”83,99 €”,”redirect_url”:”https://rb.gy/g5mvwx”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798941″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/buzz-2.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:03:02.855256+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34363″,”title”:”NIKE Majica s kapuljačom na patent Tech Fleece”,”slug”:”nike-majica-s-kapuljacom-na-patent-tech-fleece”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”129,99 €”,”label”:””,”content”:”103,99 €”,”redirect_url”:”https://rb.gy/7ilewo”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798940″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/buzz-1.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:02:17.064922+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null}]},{“type”:”piece-category”,”id”:”294″,”code”:”sport-vision-1″,”description”:””,”name”:”Sport Vision 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/sport-vision-1/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”12″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-2″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-2/pieces”,”extra_data”:{“display_name”:”Top ponuda”},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[{“type”:”piece”,”id”:”34372″,”title”:”Ellesse Majica s kapuljačom Ladies”,”slug”:”ellesse-majica-s-kapuljacom-ladies”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”55,99 €”,”label”:””,”content”:”39,19 €”,”redirect_url”:”https://rb.gy/dpph8i”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798964″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/sv-4.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:07:54.862784+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34371″,”title”:”Champion Tenisice Bonny”,”slug”:”champion-tenisice-bonny”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”54,99 €”,”label”:””,”content”:”38,49 €”,”redirect_url”:”https://shorturl.at/fHKKG”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798963″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/sv-3.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:07:20.091795+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34370″,”title”:”Umbro T-shirt FAN”,”slug”:”umbro-t-shirt-fan”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”10,49 €”,”label”:””,”content”:”14,99 €”,”redirect_url”:”https://shorturl.at/JOPHh”,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798962″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/sv-2.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:06:41.655067+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34369″,”title”:”Champion Tenisice Veer”,”slug”:”champion-tenisice-veer”,”publish_from”:”2024-05-27T00:00:00+02:00″,”lead_text”:”59,99 €”,”label”:””,”content”:”41,99 €”,”redirect_url”:”https://shorturl.at/VyXb1″,”publish_to”:”2024-06-09T23:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798958″,”width”:512,”height”:342,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/sv-1.jpg”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T15:05:54.613838+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null}]},{“type”:”piece-category”,”id”:”200″,”code”:”prahir”,”description”:””,”name”:”Prahir”,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/prahir/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”60″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-1″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-1/pieces”,”extra_data”:{“additional_text”:”Lidlova super ponuda od četvrtka 27.04.”,”additional_text_ends”:”2023-04-28″,”additional_text_starts”:”2023-03-15″},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},{“type”:”piece-category”,”id”:”234″,”code”:”njuskalo”,”description”:””,”name”:”Njuškalo”,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/njuskalo/pieces”,”extra_data”:{},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”60″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-1″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-1/pieces”,”extra_data”:{“additional_text”:”Lidlova super ponuda od četvrtka 27.04.”,”additional_text_ends”:”2023-04-28″,”additional_text_starts”:”2023-03-15″},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},{“type”:”piece-category”,”id”:”255″,”code”:”lidl-ponuda-2″,”description”:””,”name”:”Lidl ponuda 2″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/lidl-ponuda-2/pieces”,”extra_data”:{“only_photo”:true,”additional_text”:”Lidlova ponuda od ponedjeljka 27.05.”,”additional_text_ends”:”2024-12-31″,”additional_text_starts”:”2023-03-19″},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”60″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-1″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-1/pieces”,”extra_data”:{“additional_text”:”Lidlova super ponuda od četvrtka 27.04.”,”additional_text_ends”:”2023-04-28″,”additional_text_starts”:”2023-03-15″},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[{“type”:”piece”,”id”:”34355″,”title”:”Letak”,”slug”:”letak”,”publish_from”:”2024-05-26T12:01:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/3Qk53v1″,”publish_to”:”2024-05-29T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798407″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/24sata-letak_hvsAdzL.png”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T09:40:24.452757+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34358″,”title”:”Topljeni sir rolice”,”slug”:”topljeni-sir-rolice”,”publish_from”:”2024-05-26T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/4bLBB9y”,”publish_to”:”2024-05-29T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798404″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/24sata-widget5.png”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T09:40:22.651572+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34357″,”title”:”Pašteta od tune”,”slug”:”pasteta-od-tune”,”publish_from”:”2024-05-26T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/4bOwcPh”,”publish_to”:”2024-05-29T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798405″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/24sata-widget6.png”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T09:40:23.216082+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34356″,”title”:”Dimljena kobasica”,”slug”:”dimljena-kobasica”,”publish_from”:”2024-05-26T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/4bOw4iL”,”publish_to”:”2024-05-29T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798406″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/24sata-widget7.png”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T09:40:23.845734+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null}]},{“type”:”piece-category”,”id”:”246″,”code”:”lidl-ponuda”,”description”:””,”name”:”Lidl ponuda 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/lidl-ponuda/pieces”,”extra_data”:{“only_photo”:true,”additional_text”:”Lidlova ponuda od ponedjeljka 27.05.”,”additional_text_ends”:”2024-12-31″,”additional_text_starts”:”2023-03-19″},”parent”:{“type”:”piece-category”,”id”:”60″,”code”:”top-proizvodi-naslovnica-1″,”description”:””,”name”:”Top proizvodi 1″,”pieces_url”:”https://app.24sata.hr/fapi/piece-categories/top-proizvodi-naslovnica-1/pieces”,”extra_data”:{“additional_text”:”Lidlova super ponuda od četvrtka 27.04.”,”additional_text_ends”:”2023-04-28″,”additional_text_starts”:”2023-03-15″},”parent”:null,”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[]},”piece_type”:{“type”:”piece-category-type”,”id”:”11″,”code”:”top_pokloni”},”pieces”:[{“type”:”piece”,”id”:”34361″,”title”:”Sladoled na štapiću”,”slug”:”sladoled-na-stapicu”,”publish_from”:”2024-05-26T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/3WP6LJ7″,”publish_to”:”2024-05-29T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798873″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/24sata-widget_vQAosyH.png”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T14:00:56.311455+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34362″,”title”:”Nutella”,”slug”:”nutella”,”publish_from”:”2024-05-26T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/3VeSbsY”,”publish_to”:”2024-05-29T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798400″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/24sata-widget.png”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T09:40:20.352118+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34360″,”title”:”Kikiriki”,”slug”:”kikiriki”,”publish_from”:”2024-05-26T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/44Y1Ac0″,”publish_to”:”2024-05-29T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798402″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/24sata-widget3.png”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T09:40:21.447866+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null},{“type”:”piece”,”id”:”34359″,”title”:”Mini mix sladoled XXl”,”slug”:”mini-mix-sladoled-xxl”,”publish_from”:”2024-05-26T12:00:00+02:00″,”lead_text”:””,”label”:””,”content”:””,”redirect_url”:”https://bit.ly/44X1BNl”,”publish_to”:”2024-05-29T11:59:00+02:00″,”total_reaction_count”:0,”comment_count”:null,”date_url”:null,”image”:{“type”:”image”,”id”:”2798403″,”width”:370,”height”:555,”caption”:””,”title”:””,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-21/24sata-widget4.png”,”crop”:{},”created_date”:”2024-05-24T09:40:22.050779+02:00″,”author”:null},”reactions”:[],”own_reaction”:null}]}],”reaction_list”:[{“type”:”reaction”,”id”:”1″,”label”:”Like”,”slug”:”like”},{“type”:”reaction”,”id”:”2″,”label”:”Dislike”,”slug”:”dislike”},{“type”:”reaction”,”id”:”3″,”label”:”Love”,”slug”:”love”},{“type”:”reaction”,”id”:”4″,”label”:”Haha”,”slug”:”haha”},{“type”:”reaction”,”id”:”5″,”label”:”Wow”,”slug”:”wow”},{“type”:”reaction”,”id”:”6″,”label”:”Sad”,”slug”:”sad”},{“type”:”reaction”,”id”:”7″,”label”:”Angry”,”slug”:”angry”}],”repeat_times”:null,”section_slug”:”lifestyle”,”slug”:”article-feed-3-16″}” unicorn:calls=”[]”>

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...