‘Dok sam ja rađala moj muž je gledao utakmicu s prijateljima, tužila sam ga njegovoj mami’Anonimna mama koja je rodila prije 10 tjedana se požalila na Redditu kako njezin suprug nije bio uz nju kada je rađala kao ni dane prije poroda. Čak je nije ni odveo u bolnicu jer je gledao utakmicu s prijateljima.

Ovo je njezina ispovijest:

– Prolazila sam kroz iscrpljujući period dok sam se približavala terminu. Doživljavala sam nelagodu. Htjela sam da moj muž bude kraj mene kad krenem na porođaj, ali on bi izlazio svaku večer, družio se kod prijatelja i gledao utakmice – napisala je anonimna mama i dodala da je i razgovarala s njim o tome i čak mu predložila da gleda utakmice kod kuće kako bi bio uz nju, ali bez uspjeha.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Kad on i njegovi prijatelji gledaju utakmicu, imaju poseban način na koji to čine. Idu čak toliko daleko da To nazivaju ‘ritualima’. Gledanje utakmice za njega kod kuće ili negdje drugdje nije isto kao i kod prijatelja – dodala je.

Činjenica da je njegova supruga bila u zadnjem mjesecu trudnoće nije ga spriječila da izađe.

– U noći kada se rodio naš sin i kada mi je pukao vodenjak on je bio kod prijatelja i gledao utakmicu. Nazvala sam ga i rekla mu da dođe kući jer me treba voziti u bolnicu. Rekao je da dolazi, ali nije došao – otkrila je i dodala da ju je na kraju sestra vodila u bolnicu.

– Moj muž se pojavio dva sata kasnije. Uspio je stići na vrijeme kada se sin rodio, ali bila sam bijesna na njega, ljuta i razočarana. Duboko se ispričao i radio je sve da povrati moje povjerenje i poštovanje. Inače me jako podržava i uključen je u brigu o našem sinu – rekla je.

Također je ispričala kako je za obiteljskim ručkom ispred svoje mame lagao kako ju je on zapravo odveo u bolnicu. 

– Bila sam zbunjena i ispričala istinu. Tada mu je mama održala lekciju. Kasnije je on poludio na mene i rekao da sam ga učinila lošim mužem i ocem ispred njegove obitelji i da sam stvorila razdor između njih. Ja sam mu odgovorila da nije u redu da laže i glumi heroja pred roditeljima – ispričala je što se sve dogodila i pitala za savjet korisnike Reddita je li dobro učinila što je ‘odala’ svog supruga ispred njegovih roditelja. 

Korisnici Reddita su se uglavnom služili da je dobro napravila te da je njezin suprug zaslužio svaku kritiku koju je dobio, piše cafemom.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...