Eksplozija u Liverpoolu ispred bolnice: Heroj taksist zaključao bombaša u autu pa iskočio…

On je heroj, kada je primijetio bombu, zaključao je gada u auto. U isto vrijeme je riskirao i svoj život – samo je jedan komentar koji opisuje hrabrog taksista u Liverpoolu koji se  jučer nije libio riskirati svoj život kako bi spriječio liverpoolskog bombaša u daljnjim namjerama.

Naime, jučer je  ispred bolnice za ženske bolesti u Liverpoolu eksplodirao taksi nakon što se zaustavio ispred glavnog ulaza. U njemu su bili taksist i bombaš. Nakon što je taksist primijetio bombu u autu zaključao je taksista i iskočio iz auta. Auto je tada eksplodirao.

Policija je odmah priopćila da je jedan  čovjek poginuo, a jedan je završio u bolnici s teškim, ali ne i po život opasnim ozljedama. Uskoro se doznalo da je poginuli bombaš, a ozlijeđeni taksist koji je zadobio ozljede od gelera i oštećenje uha.

Bombaš je preminuo na mjestu događaja –  potvrdila je policija. Još uvijek nije službeno identificiran.

Trojica muškarca od 29, 26 i 21 godinu uhićena su u četvrti Kensington prema zakonu o terorizmu, priopćila je policija.

– Molimo vas, pošaljite svoje molitve ozdravljenja Davidu Perryju, hrabrom taksisti koji je nalazi u bolnici nakon što je spriječio napad u Liverpoolskoj bolnici za žene – napisao je Perryjev kolega taksist.
 

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...