Fatalna Dijana: Bivšoj tajnici srpskog MUP-a pronašli oružje i uređaj za ometanje signala

U luksuznom stanu bivše državne tajnice MUP-a Srbije Dijane Hrkalović policija je 15. listopada prošle godine pronašla  dva pištolja, od kojih je jedan automatski, ali i elektronski uređaj koji služi za ometanje bežičnih radio signala, takozvani “džemer”, prenosi Blic.

Hrkalović terete za trgovinu utjecajem, a kako se navodi u optužnom prijedlogu policija je 15. listopada prošle godine po nalogu upala u njen stan u Ulici Vojvode Stepe u Beogradu gdje je i pronašla oružje. U spavaćoj sobi pronašli su i 15 metaka i pancirku veličine S. Navodi se kako je Hrkalović imala dozvolu za oružje.

Za uređaj za ometanje radio signala policija sumnja da je korišten kako Hrkalović ne bi mogli prisluškivati bubicama.

Ranije je otkriveno kako je Hrkalović promijenila ime i prezime u Nika Rina.

Promjena imena jedna je od tema u optužnom prijedlogu jer se vjeruje da je Hrkalović to napravila kako bi mogla pobjeći iz zemlje. Navodi se i kako ne posjeduje nikakvu imovinu.

Podsjetimo, Dijana Hrkalović bila je najmoćnija žena srpske policije. Nazivali su je ‘željezna lady’ i ‘dama kamenog lica’. Srpski mediji pisali su i da je miljenica predsjednika Aleksandra Vučića te da ju je u MUP “nametnuo” tadašnjem ministru policije Nebojši Stefanoviću.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...