Hajdaš Dončić: Zbog pada letjelice zatraženo je hitno očitovanje sigurnosnih službi

MUP još istražuje pad letjelice koji je šokirao brojne Zagrepčane u četvrtak navečer, a iz MORH-a su se jutros oglasili i šturo rekli kako ništa ne mogu demantirati, ali ni potvrditi.

POGLEDAJTE VIDEO

Cijeli slučaj kratko je komentiao i Siniša Hajdaš Dončić, koji je predsjednik saborskog odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost.

– Kao predsjednik odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost; zatražio sam hitno očitovanje sigurnosnih službi u vezi jučerašnjeg pada letjelice u u Zagrebu, u zemlji koja je članica NATO saveza – napisao je Hajdaš Dončić na Twitteru.

Zatvoren promet u dijelu Zagreba

Dok traje istraga, kako bi se utvrdilo o kakvoj se letjelici radi i kako je i odakle ušla u hrvatski zračni prostor, zbog očevida je zatvoren promet u dijelu Zagreba oko Jaruna.

– Zbog neidentificirane letjelice koja je pala u zoni Jaruna zatvoren je dio Jarunske ulice. Autobusne linije terminala Savski most, pri polasku s terminala nastavljaju Savskom cestom, skreću lijevo na Zagrebačku aveniju te lijevo na Selsku cestu odakle nastavljalju dalje Jadranskim mostom na svoje uobičajene trase. U povratku prometuju uobičajenim trasama. Zbog navedenog obilaska očekuju se odstupanja od planiranog voznog reda te molimo cijenjene putnike za strpljenje.

 

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...