HAK: Zbog nesreće na A1 vozi se jednim prometnim trakom, kolona dugačka tri kilometra

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvora Brinje i čvora Ogulin u smjeru Zagreba vozi se vozi se jednim prometnim trakom, a kolona je oko tri kilometra, izvijestili su iz Hrvatskog auto-kluba u nedjelju popodne.

Prekinut je promet zbog prometne nesreće na državnoj cesti DC1 između Karlovca i mjesta Cerovac Vukmanićki. Obilazak je kroz naselje Turanj. Pojačan je promet na Krčkom mostu, a povremeni zastoji su od Njivica prema čvoru Šmrika (A7), na autocesti A1 Zagreb-Ploče -Karamatići pojačan je promet dionicom između čvorova Lučko i Bosiljevo II u smjeru Zagreba, pred naplatama Lučko i Demerje nema dužih čekanja.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj pred naplatom Trakošćan u smjeru Slovenije kolona je oko tri kilometra, duž Jadranske magistrale (DC8) zastoji su povremeno na prilazima turističkim središtima.

Vremenski su uvjeti povoljni za vožnju. Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi.

Večeras od 22 sata do 6 sati ujutro kroz tunel Učku vozit će se uz privremenu regulaciju prometa,  zbog radova.

Zabrana je prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 t na pojedinim cestama u Istri i priobalju (osim na autocestama i državnoj cesti DC1) bit će danas do 23 sata.

 

 

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...