HAK: Zbog vjetra na snazi ograničenja i zabrane, ceste još uvijek zatvorene zbog poplava

Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog te Karlobaga i Svete Marije Magdalene, državnoj cesti između čvora i mjesta Križišće i lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće, zabrana je prometa za 1. skupinu vozila, upozorava u petak ujutro Hrvatski autoklub.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Karlobaga zabrana je još za 2. skupinu vozila – dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, a na cestama u gorju te duž Jadranske magistrale mogući su odroni zemlje i kamenja. Zbog magle, vidljivost je mjestimice smanjena na cestama u Gorskom kotaru i Lici.

Zbog vode na kolniku za sav promet zatvorene su državne ceste Leskovec Toplički-Ludbreg, DC36 Karlovac-Šišljavić, Žažina-Pokupsko, Stari Farkašić, Donja Kupčina-Šišljavić i Gradac Pokupski-Lijevo Sredičko te u Skender Brdu i Gladovcu Pokupskom, te državna cesta Dvor-Hrvatska Kostajnica i Hrvatska Kostajnica-Hrvatska Dubica na dionici Rosulje-Slabinja kao i na nizu županijskih cesta.

Zbog uočene srne na autocesti A1 između čvora Blato na Cetini i čvora Šestanovac vozi se uz ograničenje brzine, a HAK moli korisnike za dodatan oprez.

Najčitaniji članci

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...