HDZ objavio dokument, tvrde da je Milanovićeva pristupnica u Partiju: ‘Titov gardist i partijac’

HDZ je na Facebook stranici objavio dokument uz opis da je Zoran Milanović bio u Partiji. Na dokumentu se vidi da je riječ o pristupnici Savezu komunista, odnosno Partiji. 

Na dokumentu stoji 1985. godina.

– Titov gardist, bespogovorni partijac & vrhovni lažljivac!

Kukavički optužujući pokojnog oca ministra Gordan Grlić Radman, Milanović je danas ustvrdio da ‘nitko njegov nije bio u Partiji ’89. i ’90. godine’. Propustio je pritom pohvaliti se da je dok je služio u Titovoj gardi u Beogradu na vlastiti zahtjev ušao u Partiju.

‘Poverene zadatke izvršava bez pogovora i savesno. Njegova želja, a ujedno i želja svih nas da drug Milanović Zoran bude primljen u SKJ jednoglasno je podržana’ – piše, među ostalim, u Odluci o prijemu u SKJ”, piše HDZ.

“Milanović je besramni, vrhovni lažljivac – očito su Titova garda i Partija ostale duboko u njemu!
Bio je u Titovoj gardi & Partiji, pa u državnoj administraciji za vrijeme dr. Franje Tuđmana, pa u SDP-u s kojim se borio za Željka Komšića i navijao da drugi narod Hrvatima bira političke predstavnike u BiH… Možda još završi u MOST-u, među svojim mališanima – objavili su iz HDZ-a.

Podsjetimo, Milanović je danas kazao kako je HDZ-ov ministar Gordan Grlić Radman odgojen na komunističkim jaslama te kako mu je otac bio moćni komunist koji je nakon rata privatizirao uspješnu firmu.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...