HDZ se oglasio povodom nesreće koju je izazvao vukovarski župan Damir Dekanić. Javljaju kako ga je predsjednik stranke, premijer Andrej Plenković zatražio da podnese ostavku. Mijenjat će ga Franjo Orešković, njegov dosadašnji zamjenik.”},{“id”:”989727″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”Policija je objavila detalje Dekanićeve prometne nesreće: Među ozlijeđenima ima i djece”,”element”:”“,”custom_description”:””},{“text”:”Priopćenje prenosimo u cijelosti:“,”type”:”p”,”element”:”

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“},{“text”:”Slijedom informacije o prometnoj nesreći koju je pod utjecajem alkohola izazvao župan Vukovarsko-srijemske županije Damir Dekanić, Hrvatska demokratska zajednica najoštrije osuđuje ovakvo neodgovorno ponašanje koje ugrožava sigurnost drugih vozača i putnika u prometu.S obzirom na opetovano kršenje prometnih propisa i vožnju pod utjecajem alkohola, predsjednik HDZ-a Andrej Plenković razgovarao je s g. Dekanićem i zatražio ga da podnese ostavku na dužnost vukovarsko-srijemskog župana, što će on danas i učiniti.”,”type”:”p”,”element”:”

“},{“text”:”Više o nesreći možete pročitati OVDJE.“,”type”:”p”,”element”:”

Više o nesreći možete pročitati OVDJE.

“}],”content_elements”:[{“text”:”HDZ se oglasio povodom nesreće koju je izazvao vukovarski župan Damir Dekanić. Javljaju kako ga je predsjednik stranke, premijer Andrej Plenković zatražio da podnese ostavku. Mijenjat će ga Franjo Orešković, njegov dosadašnji zamjenik.”,”type”:”p”,”element”:”

“},{“id”:”989727″,”src”:””,”type”:”article”,”title”:”Policija je objavila detalje Dekanićeve prometne nesreće: Među ozlijeđenima ima i djece”,”element”:”“,”custom_description”:””,”data”:{“type”:”article”,”id”:”989727″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/989727/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/989727″},”title”:”Policija je objavila detalje Dekanićeve prometne nesreće: Među ozlijeđenima ima i djece”,”lead_text”:”Protiv Dekanića i još jednog vozača slijede prekršajne prijave, objavila je vukovarsko-srijemska policija.”,”slug”:”policija-objavila-detalje-dekaniceve-prometne-nesrece-medu-ozlijedenima-ima-i-djece”,”label”:”SINĆ JE REKAO DA NIJE KRIV”,”link”:”https://www.24sata.hr/news/policija-objavila-detalje-dekaniceve-prometne-nesrece-medu-ozlijedenima-ima-i-djece-989727″,”publish_date”:”2024-06-20T11:22:00+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2817691″,”width”:120,”height”:120,”caption”:”Škoda Superb u kojoj je pijani HDZ-ovac imao sudar”,”title”:”Škoda Superb u kojoj je pijani HDZ-ovac imao sudar 2022.”,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-25/dizajn-bez-naslova_bRbAFhL.png”,”crop”:{},”created_date”:”2024-06-19T22:45:50.458948+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/Sg1wuZ7_AnNiG8fr92PoOCqSAd8=/120×120/smart/media/images/2024-25/dizajn-bez-naslova_bRbAFhL.png”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”2″,”name”:”Vijesti”,”slug”:”news”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”news”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”12″,”name”:”Crna kronika”,”slug”:”crna-kronika-news”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”news/crna-kronika-news”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”63520″,”name”:”Luka Safundžić”,”slug”:”luka-safundzic”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”82471″,”name”:”crna kronika”,”slug”:”crna-kronika”},{“type”:”keyword”,”id”:”627″},{“type”:”keyword”,”id”:”117″},{“type”:”keyword”,”id”:”15191″},{“type”:”keyword”,”id”:”241758″,”name”:”damir dekanić”,”slug”:”damir-dekanic”}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”2″,”name”:”Vijesti”,”slug”:”news”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”news”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”12″,”name”:”Crna kronika”,”slug”:”crna-kronika-news”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”news/crna-kronika-news”,”cover_image”:null}}},{“text”:”Priopćenje prenosimo u cijelosti:“,”type”:”p”,”element”:”

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“},{“text”:”Više o nesreći možete pročitati OVDJE.“,”type”:”p”,”element”:”

Više o nesreći možete pročitati OVDJE.

“}],”cover_image”:{“author”:{“id”:”90377″,”image”:null,”name”:”Davor Javorovic/PIXSELL (ilustracija)”,”slug”:”davor-javorovic-pixsell-ilustracija”,”title”:””,”type”:”author”},”caption”:”22.02.2023. Vukovar, Hotel Lav – Obiljezavanje 33. godine djelovanja Hrvatske demokratske zajednice. Na obiljezavanju je sudjelovao predsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Andrej Plenkovic. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL”,”created_date”:”2023-03-24T10:10:34.643677+01:00″,”crop”:{},”height”:1069,”id”:”2516049″,”title”:”U Vukovaru obilježena 33. godina djelovanja Hrvatske demokratske zajednice”,”type”:”image”,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2023-12/pxl-220223-98442413.jpg”,”width”:1600},”created_date”:”2024-06-20T12:31:11.985528+02:00″,”disable_amp”:false,”explicit_content”:false,”extra_contents”:[],”files”:[],”flash_external_link”:null,”galleries”:[],”has_embed_video”:false,”has_video”:false,”id”:”989751″,”image”:{“author”:{“id”:”90377″,”image”:null,”name”:”Davor Javorovic/PIXSELL (ilustracija)”,”slug”:”davor-javorovic-pixsell-ilustracija”,”title”:””,”type”:”author”},”caption”:”22.02.2023. Vukovar, Hotel Lav – Obiljezavanje 33. godine djelovanja Hrvatske demokratske zajednice. Na obiljezavanju je sudjelovao predsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Andrej Plenkovic. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL”,”created_date”:”2023-03-24T10:10:34.643677+01:00″,”crop”:{},”height”:1069,”id”:”2516049″,”title”:”U Vukovaru obilježena 33. godina djelovanja Hrvatske demokratske zajednice”,”type”:”image”,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2023-12/pxl-220223-98442413.jpg”,”width”:1600},”images”:[],”is_for_comment”:true,”is_locked”:false,”is_premium”:false,”is_reaction_blocked”:false,”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”1180″,”name”:”hdz”,”slug”:”hdz”},{“type”:”keyword”,”id”:”82471″,”name”:”crna kronika”,”slug”:”crna-kronika”},{“type”:”keyword”,”id”:”241758″,”name”:”damir dekanić”,”slug”:”damir-dekanic”},{“type”:”keyword”,”id”:”99222″,”name”:”andrej plenković”,”slug”:”andrej-plenkovic”}],”label”:”PIJAN IZAZVAO SUDAR”,”layout”:null,”lead_text”:”Andrej Plenković razgovarao je s Dekanićem i zatražio ga da podnese ostavku na dužnost vukovarsko-srijemskog župana, što će on danas i učiniti, javljaju iz HDZ”,”link”:”/news/hdz-poslao-priopcenje-osto-osudujemo-dekanica-plenkovic-je-zatrazio-da-podnese-ostavku-989751″,”live”:null,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/989751/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/989751″},”modified_date”:”2024-06-20T12:41:58.557784+02:00″,”most_read_articles”:[],”native”:{“client_label”:null,”client_name”:null,”header_image”:null,”header_url”:null,”id”:”989751″,”logo_image”:null,”logo_url”:null,”type”:”article-native”},”own_reaction”:null,”popular_comments”:[{“type”:”comment”,”id”:”35393866″},{“type”:”comment”,”id”:”35393865″},{“type”:”comment”,”id”:”35393824″}],”premium_content_type”:null,”publish_date”:”2024-06-20T12:30:00+02:00″,”reactions”:[{“type”:”reaction-counter”,”id”:”712973″}],”related_articles”:[],”related_xinline_articles”:[{“type”:”article”,”id”:”989727″,”meta”:{“comment_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/articles/989727/comment-count”,”view_count_url”:”http://app.24sata.hr:8004/fapi/analytics/object/content.article/989727″},”title”:”Policija je objavila detalje Dekanićeve prometne nesreće: Među ozlijeđenima ima i djece”,”lead_text”:”Protiv Dekanića i još jednog vozača slijede prekršajne prijave, objavila je vukovarsko-srijemska policija.”,”slug”:”policija-objavila-detalje-dekaniceve-prometne-nesrece-medu-ozlijedenima-ima-i-djece”,”label”:”SINĆ JE REKAO DA NIJE KRIV”,”link”:”https://www.24sata.hr/news/policija-objavila-detalje-dekaniceve-prometne-nesrece-medu-ozlijedenima-ima-i-djece-989727″,”publish_date”:”2024-06-20T11:22:00+02:00″,”explicit_content”:false,”article_type”:”article”,”is_premium”:false,”cover_image”:{“type”:”image”,”id”:”2817691″,”width”:120,”height”:120,”caption”:”Škoda Superb u kojoj je pijani HDZ-ovac imao sudar”,”title”:”Škoda Superb u kojoj je pijani HDZ-ovac imao sudar 2022.”,”url”:”https://app.24sata.hr/media/images/2024-25/dizajn-bez-naslova_bRbAFhL.png”,”crop”:{},”created_date”:”2024-06-19T22:45:50.458948+02:00″,”src”:”https://img.24sata.hr/Sg1wuZ7_AnNiG8fr92PoOCqSAd8=/120×120/smart/media/images/2024-25/dizajn-bez-naslova_bRbAFhL.png”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”2″,”name”:”Vijesti”,”slug”:”news”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”news”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”12″,”name”:”Crna kronika”,”slug”:”crna-kronika-news”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”news/crna-kronika-news”,”cover_image”:null}],”authors”:[{“type”:”author”,”id”:”63520″,”name”:”Luka Safundžić”,”slug”:”luka-safundzic”,”title”:””,”image”:null}],”keywords”:[{“type”:”keyword”,”id”:”82471″,”name”:”crna kronika”,”slug”:”crna-kronika”},{“type”:”keyword”,”id”:”627″},{“type”:”keyword”,”id”:”117″},{“type”:”keyword”,”id”:”15191″},{“type”:”keyword”,”id”:”241758″,”name”:”damir dekanić”,”slug”:”damir-dekanic”}],”live”:null,”section”:{“type”:”section”,”id”:”2″,”name”:”Vijesti”,”slug”:”news”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”news”,”cover_image”:null},”subsection”:{“type”:”section”,”id”:”12″,”name”:”Crna kronika”,”slug”:”crna-kronika-news”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”news/crna-kronika-news”,”cover_image”:null}}],”section”:{“cover_image”:null,”description”:””,”id”:”2″,”is_primary”:true,”is_special”:false,”label”:””,”name”:”Vijesti”,”slug”:”news”,”slug_path”:”news”,”type”:”section”},”sections”:[{“type”:”section”,”id”:”2″,”name”:”Vijesti”,”slug”:”news”,”is_special”:false,”is_primary”:true,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”news”,”cover_image”:null},{“type”:”section”,”id”:”12″,”name”:”Crna kronika”,”slug”:”crna-kronika-news”,”is_special”:false,”is_primary”:false,”label”:””,”description”:””,”slug_path”:”news/crna-kronika-news”,”cover_image”:null}],”seo”:null,”slug”:”hdz-poslao-priopcenje-osto-osudujemo-dekanica-plenkovic-je-zatrazio-da-podnese-ostavku”,”special”:{“id”:”989751″,”logo_image_url”:null,”logo_title”:null,”logo_url”:null,”special_cover_image”:null,”type”:”article-special-article”},”subsection”:{“cover_image”:null,”description”:””,”id”:”12″,”is_primary”:false,”is_special”:false,”label”:””,”name”:”Crna kronika”,”slug”:”crna-kronika-news”,”slug_path”:”news/crna-kronika-news”,”type”:”section”},”thread_deleted”:false,”thread_id”:772663,”thread_locked”:false,”title”:”HDZ poslao priopćenje: Oštro osuđujemo Dekanića. Plenković je zatražio da podnese ostavku!”,”total_reaction_count”:3,”type”:”article”,”videos”:[],”view_count”:2854},”is_premium_content_fetched”:false}” unicorn:calls=”[]”>

Više o nesreći možete pročitati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Source link

Jedna misao o “HDZ poslao priopćenje: Oštro osuđujemo Dekanića. Plenković je zatražio da podnese ostavku!

Vaša iskustva i mišljenje ...