Hekla torte i kolače koji su tako realni da ćete ih htjeti pojestiNormalynnine kreacije izgledaju tako ukusno da mnoge učine gladnima. Umjetnica čak heklane kolače pretvara u torbice i svakakve druge korisne stvari. Svoje uzorke prodaje i preko interneta.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Ja sam neprofitni posrednik koji pomaže pri prikupljanju sredstava za neprofitne organizacije. Cilj je četverostruk: heklanje je terapijsko, doprinos dobrotvornim organizacijama pruža potrebnu podršku, pomaže u poboljšanju dobrobiti okoliša, ljudi i životinja, a mene ispunjava i svaki put me čini sretnijom. Svaki kolač je 100% od pamuka, ručno izrađen i heklan. Nadam se da ćete uživati ​​u kolačima bez krivnje kao što sam i ja uživala u njihovom pripremanju – napisala je na svojoj web stranici.

Normalynn je prije 20 godina naučila heklati kada je u trgovini na jednoj majici vidjela cvijet koji je bio isheklan. Toliko joj se svidio da je i sama savladala vještinu. Kaže kako joj je najizazovniji aspekt pri stvaranju ovih umjetničkih djela vrijeme.

– Moj um djeluje brže od mojih ruku. I često dok heklam komad, već vizualiziram 3D konfiguraciju sljedećeg djela – rekla je i dodala kako uživa u heklanju kolača.

– Obožavam prekrasne deserte. Kukičanjem estetski ugodnih namirnica mogu više uživati ​​u njima bez krivnje i kalorija – kaže.

Njezin heklani rad je originalan i jedinstven.

– Neke predloške dizajniram samo kako bih potaknula kreativnost i kod drugih. Volim inspirirati druge – rekla je za kraj, piše Bored Panda.

 

 Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...