I ŠESTA ŽRTVA U HRVATSKOJ VOJSCI! Ubila se vojnikinja Tea Fat, majka malodobne djevojčice


Šesta mirnodopska žrtva u Hrvatskoj vojsci, tijekom tek nešto više od mjesec dana, je Vinkovčanka Tea Fat – potvrđeno je redakciji Bujice iz vrlo pouzdanih izvora, bliskih MORH-u.

U nešto više od mjesec dana, izvan službe, šest je smrtno stradalih pripadnika Oružanih snaga Hrvatske.  Istovremeno je portal Paraf prenio pismo jednog vojnika koji ga je poslao saborskom zastupniku Marinu Miletiću. Vojnik u njemu tvrdi kako ih zapovjednici ponižavaju i ismijavaju ukoliko se odbiju cijepiti. Je li za neke to bilo previše?

Ili se radi o drogi, kako neki kalkuliraju. Zna se kako je u izvanrednom nadzoru nad pripadnicima Hrvatske vojske, otkriveno je da su petorica pozitivna na droge. Riječ je bilo o kokainu. U svakom slučaju, nešto se čudno događa u HV-u.


Preminula vojnikinja Tea Fat majka je djevojčice koja je tek krenula u školu, a u zadnjih godinu dana vrlo je često bila na bolovanju.

Što se to događa u Hrvatskoj vojsci?

Ona je ukupno šesta žrtva u manje od mjesec dana.

U petak, 09. srpnja ove godine, na području Varaždina pronađen je mrtvi hrvatski vojnik… Mjesec dana prije toga, u razmaku od samo dva dana – 08. i 10. lipnja 2021. pronađena su još dva mrtva hrvatska vojnika; vojni specijalac u Bjelovaru i dragovoljni ročnik na području Zagrebačke županije. Četvrti hrvatski vojnik poginuo je 03. srpnja u prometnoj nesreći kod Vrbovca, koja se dogodila izvan službe i riječ je o tragediji koju je zaista teško bilo izbjeći. No, nažalost tu nije kraj.

U petak, 16. srpnja ove godine, bombom se raznio časnik Vojne obavještajne uprave Zlatko Kozolić, ostavivši iza sebe sina i suprugu… Kozolić je svojedobno svjedočio pred USKOK-om, u aferi ‘Kamioni’, kada se sudilo bivšem HDZ-ovom ministru obrane Berislavu Rončeviću

I na kraju, u ponedjeljak, 19. ovog mjeseca samoubojstvo je počinila i vojnikinja Tea Fat iz Vinkovaca, objavljeno je u emisiji Bujica.

22-7-2021 FOTO-yt

U MJESEC DANA 5 MRTVIH VOJNIKA! Je li maltretiranje i prisiljavanje na cijepljenje za neke bilo previše?

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...