Ima 33 godine i 12-ero djece: ‘Lijepo je imati veliku obitelj, uvijek možete s nekim pričati’Prije nego što dobiju djecu, ljudima su najveći troškovi zabavne stvari poput odlaska u restoran, kupnje odjeće i rezervacije odmora – ali sve se to promijeni onog trenutka kada postanu roditelji.

POGLEDAJTE VIDEO: Baka ima 90 unučadi

Ako ponekad pomislite da vam sav novac ode na pelene i igračke, sjetite se Britni Church – žene koja ima 12-ero djece s 33 godine.

Ova mama je inače Arkansas Cityja u Americi, a može se pohvaliti nevjerojatnim brojem pratitelja na TikToku (ima ih čak 1,8 milijuna). Nedavno je je pratitelj na TikToku upitao kako si može priuštiti odgajanje ovolikog broja djece, točnije, pitanje je glasilo: ‘Ako nemate ništa protiv, mogu li vas pitati čime se vi i vaš muž bavite da si možete priuštiti ovoliko djece?’.

Britni nije otkrila što točno njen muž Chris (29) radi, ali je odgovorila: ‘Moj muž ima svoj posao, a ja ostajem kod kuće s djecom’.

Prije 2020. godine ova mama je imala osmero djece i radila je u tvornici, ali je odustala od posla kada je rodile trojke – Olivera, Ashera i Abela.

– Prije rođenja trojki radila sam u tvornici, ali sada mogu ostati kod kuće s njima. Zarađujem na društvenim mrežama – dodala je.

Otkako je počela dijeliti videe svog svakodnevnog života na TikToku, Britni je prikupila više od 53 milijuna lajkova na svojim videozapisima, a ima i dodatnih 117 tisuća pratitelja na Instagramu.

Otkako je dala otkaz, Britni je dobila i svoju 12. bebu i otkrila da je obitelj u jednom trenutku trošila oko 600 pelena tjedno. Par inače potroši 230 funti (2000 kuna) tjedno na namirnice i uz to još pet kutija žitarica i 66 boca mlijeka.

Majka dobila je svoje prvo dijete, Crizmana (16), šest dana nakon šesnaestog rođendana s bivšim mužem. Par se vjenčao pet dana prije, a zajedno su imali još četvero djece – Jordana (15), Caleba (14), Jacea (13) i Cadence (11).

Nakon što su se rastali 2010. godine, Britni je 2012. neočekivano zatrudnjela sa svojom šestom bebom Jesalyn, koja sada ima devet godina.

Provela je tri godine odgajajući svoju djecu sama kao samohrana majka prije nego što je 2014. upoznala svog sadašnjeg supruga Chrisa.

Nije prošlo dugo prije nego što je par dobio svog prvog zajedničkog sina, Silasa u ljeto 2015., godinu dana nakon upoznavanja, a kasnije je rodila još jednog sina Christophera 2016. te trojke Olivera, Ashera i Abela u lipnju prošle godine.

– Osjećala sam veliki sram što sam zatrudnjela šesti put jer sam uvijek željela da moja djeca imaju istog tatu. Ali kad se Jesalyn rodila, bila je tako nevina i lijepa. Sav je sramota odmah nestala. Bila je savršena. Prestala sam brinuti što ljudi misle. Volim imati veliku obitelj – uvijek postoji netko s kim možete razgovarati – rekla je Britni, piše The Sun.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...