Kako izgleda brazilska depilacija | 24sata


Svaka žena koja koristi vosak na nogama vrlo dobro zna koliko je to neugodno i bolno pa sad možete zamisliti kakav je osjećaj to napraviti na najintimnijem dijelu tijela. Ali, žene puno toga pretrpe za ljepotu.

POGLEDAJTE VIDEO o ženi koja se ne brije:

Brazilska depilacija ili popularno nazvana ‘brazilka’ metoda je uklanjanja dlačica s venerinog brijega i to voskom. Prednost depilacije voskom je to što dlačice ne rastu toliko brzo jer se čupaju zajedno s korijenom.

5 činjenica koje morate znati odlučite li se za brazilsku depilaciju

1. Postoje dvije vrste brazilske depilacije – samo na bikini zoni te kompletna, a to znači da se voskom uklanjaju dlačice na cijelom intimnom dijelu žene, uključujući i dlake na stražnjici, odnosno oko anusa. Žene koje to prakticiraju kažu da ih je čupanje dlaka oko anusa najmanje boljelo. 

2. Odlučite li otići stručnjaku koji će napraviti brazilku, morate imati na umu da ćete biti u neobičnim pozama tijekom depilacije jer se mora doći do svake dlačice. Također, morat će vas dodirivati po svim dijelovima vagine kako bi kompletna depilacija bila uspješna.

3. Nakon depilacije ćete neko vrijeme osjećati neugodu dok hodate ili obavljate nuždu. Također, mokraća neko vrijeme neće izlaziti u mlazu već više nekako raspršeno. Ali, to će sve brzo proći.

Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixell, Dreamstime

4. Zaboravite seks najmanje 24 sata nakon depilacije kao i bilo kakvu fizičku aktivnost. Možete pokušati, ali brzo ćete odustati jer vam neće biti ugodno. Naime, koža je nakon čupanja dlaka vrlo iziritirana i posebno osjetljiva, a znoj joj smeta i može izazvati upale. Izbjegavajte i saunu, solarij, kupanje u bazenu te usku odjeću. 

5. Na depilaciju kod stručnjaka idite svježe istuširani jer će njegovo lice morati biti vrlo blizu vaših intimnih dijelova tijela. Također, imate li menstruaciju teoretski možete na depilaciju, ali ipak će vam biti ugodnije da to obavite kasnije, nakon što prođe.

Još nekoliko savjeta:

Najčitaniji članciSource link

Vaša iskustva i mišljenje ...