Kako izmjeriti penis? Ovo je jedini ispravan način


Iako bi većina već trebala znati da veličina nije bitna kada je riječ o seksu, pokazalo se da zapravo postoji prosječna veličina. Nedavno je provedena studija kako bi se otkrilo što se smatra prosječnim kada je veličina penisa u pitanju. Stručnjaci su proučili 17 prethodnih radova koji su u obzir uzeli 15.521 muškarca i zaključili da je prosječan penis dug 9,1 centimetara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema studiji iz 2014. objavljenoj u British Journal of International Urology prosječni penis u erekciji dugačak je 13,1 centimetara.

To znači, prema urologu s King’s Collegea u Londonu, Gordonu Muiru, da je prosječni obujam u erekciji ‘nešto manji od prosječnog krastavca’.

Foto: dreamstime/ilustracija

Iako neki misle da je penis od 20 centimetara sasvim normalne veličine – on je zapravo znatno iznad prosjeka.

Kako izmjeriti penis?

Stručnjaci kažu da postoje određene metode koje biste trebali koristiti za mjerenje penisa ako želite dobiti točne rezultate.

Da biste izmjerili duljinu, mjernu vrpcu stavite na podnožje penisa. Postavite je što bliže zdjeličnoj kosti. Zatim proširite traku  do vrha bez da je savijete na kraju.

Kada je riječ o ispitivanju obujma, morate u potpunosti saviti mjernu traku oko najdebljeg dijela tijela. Obično se ispostavi da je to otprilike na polovici penisa, piše Daily Star.

Najčitaniji članciSource link

Vaša iskustva i mišljenje ...