Kako prodati svoje stvari online?Emma Sendall, koja nosi naziv ‘Queen of Vinted’, rekla je da ima isprobanu formulu s kojom svaki put proda stvari koje više ne želi. Na svojem TikTok-u @emmasendall je podijelila svoja tri najbolja savjeta s kolegama prodavačima polovnih stvari.

POGLEDAJTE VIDEO: Organizacija ormara

Dok je prolazila kroz popis, Emma je rekla da će ovi savjeti sigurno pomoći ljudima koji rijetko prodaju ili se još nisu usudili baciti u te vode. 

– Prvo: Napravite puno, puno, puno stvarno visokokvalitetnih, dobro osvijetljenih fotografija stvari koje prodajete – je prvi savjet koji je Ema podijelila.

– Bolje je da netko može vidjeti previše nego da ne može vidjeti dovoljno – dodaje.

Nakon što svladate slike, Emma je rekla da su riječi jednako važne.

– Koristite što više opisnih riječi. Recimo da želim prodati ove traper hlače mogla bih napisati: ‘Traper kratke hlače visokog struka.’ – počinje.

– Ili bih mogla napisati ‘traperice visokog struka, vintage, retro, odrezane, traper, otrcane kratke hlače – kaže.

– Razmislite o riječima koje bi netko rekao da traži nešto slično ili isto što vi pokušavate prodati – objašnjava opisne pridjeve koje je navela.

Emmin treći i posljednji savjet njezinim pratiteljima na društvenim mrežama bio je da pažljivo razmotre koliko novca traže.

– Razmislite je li vaša cijena previsoka. Pogledajte druge ljude koji prodaju stvari koje su iste ili slične onima koje vi prodajete – kaže u videu. 

– Ako postoje drugi ljudi koji isti ili sličan komad odjeće malo jeftinije prodaju – nitko neće od vas kupiti – objašnjava. 

Sun piše da je veliki broj korisnika TikTok-a u komentarima zahvalilo Emi na ovim jednostavnim praktičnim savjetima i rekli da će slijediti njezin primjer.

Najčitaniji članciSource link

Vaša iskustva i mišljenje ...