Kapelan divljao po cesti, policija ga zaustavila, nisu ga testirali na alkohol. Sudario se i umro…

Policijski kapelan  I.K. (55) poginuo je prometnoj nesreći kod Dubrovnika 6. listopada. Prešao je u suprotnu stranu ceste, zabio se u autobus i na mjestu poginuo.

No, samo pola sata prije nesretnog slučaja, policija je zaustavila kapelana koji ujedno ima i status policijskog službenika. Kako navodi Telegram, pozivajući se na izvore bliske policiji, kapelana su tog dana oko zaustavili zbog dojave da luduje po cesti.

Unatoč dojavama, patrola koja je zaustavila kapelana nije ga testirala na alkohol, niti je provjerila je li zbog umora sposoban voziti do Dubrovnika, javlja Telegram.

– Provedenom prometnom kontrolom nije utvrđeno da je vozač pod vidnim utjecajem alkohola, te stoga nije postojala osnova za njegovo alkotestiranje. Ni tijekom udaljavanja vozila nije primijećeno da vozač krši propise, pa je pušten da nastavi putovanje prema svom odredištu – naveli su iz PU dubrovačko-neretvanske za ovaj medij.

Tog je dana kapelan organizirao misu i druženje povodom Dana policije na koje je došlo 60-tak gostiju, zajedno s Ivanom Pavličevićem, načelnikom Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

 

Najčitaniji članci

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...