Kažnjavani homoseksualac s Indexa napao Kolakušića zbog stava o LGBT propagandi u školama!


Kažnjavanog homoseksualaca, Gorana Duhačeka, koji je kao novinar zaposlen na portalu Index, zabolio je stav hrvatskog eurozastupnika Mislava Kolakušića koji se u europskom parlamentu jasno deklarirao PROTIV obveze uvođenja LGBTQ propagande u osnovnim školama, što se, smatra Kolakušić, nastoji podvaliti u europskoj  ‘Rezoluciji o pravu žena’.

Zato je Duhaček danas na Indexu objavio pljuvački tekst pod naslovom ‘Kolakušić se priprema za sljedeće izbore. Širi teorije zavjere i antisrpski sentiment

Bohaček u tekstu spočitava Kolakušiću da širi teorije zavjere o pandemiji koronvirusa kada upozorava na to da se na umrlima od korone ne provodi autopsija te da farmaceutske kompanije zarađuju na cijepivu, da je protiv Srba ali ono što ga najviše boli je Kolakušićev stav protiv LGBTQ propagande u osnovnim školama.


‘Znakovito je i da je Kolakušić, zajedno sa suverenistom Ladislavom Ilčićem, u Europskom parlamentu glasao protiv mađarskog homofobnog zakona o “LGBT propagandi”, na kojem Viktor Orban gradi svoju kampanju za sljedeće parlamentarne izbore u susjednoj zemlji, napisao je Duhaček.

Rođen u Sarajevu, a za Hrvate tvrdi da uživaju u patnji drugih ljudskih bića

Da bi stvari bile jasnije trebalo bi znati nekoliko stvari o tom Indexovom ‘novinaru’.

Duhaček je LGBT aktivist poznat je po svojim nekritičkim komentarima na račun hrvatske nacije, a jedan od takvih posebno je do izražaja došao pred sam kraj Svjetskog prvenstva kada je Duhaček analizirao stih ( “Neka pati koga smeta”) navijačke pjesme na temelju kojega je iznio zaključak da su Hrvati “kompleksaši, nacionalistički paranoici i skloni teorijama zavjere te da uživaju u patnji drugih ljudskih bića”.

Rođen je 1980. godine u Sarajevu. Neko vrijeme radio je kao novinar Radija 101. Poznat je po LGBT aktivizmu i sudjelovanju u organizaciji Zagreb Pridea.

Do 1991. godine živi u Županji. Završivši Katoličku gimnaziju u Tuzli 1998. godine odlazi na studij novinarstva i komunikologije u Beč, na kojem izabire i sekundarnu kombinaciju predmeta koja uključuje južnoslavensku književnost i teatrologiju. Nakon fakulteta odlazi živjeti 2004. godine Sarajevo, gdje počinje pisati filmske kritike za tjednik ‘Dani’. Istovremeno povremeno objavljuje u Zarezu i drugim književnim časopisima. Od 2006. živi u Zagrebu, ali  Duhaček nema prebivalište u Republici Hrvatskoj.

Intervju s pedofilom

Godine 2009. izdao je knjigu “Destruktivna kritika i druge pederske priče” koja, kako piše u opisu, “tematizira odrastanje mladog pedera na relaciji Bosna – Beč, u post ratnom vremenu”.

Za tportal Duhaček je 2013.napravio intervju s deklariranim pedofilom Gertom Hekmom koji je otvoreno zagovarao legalizaciju pedofilije.

2019. je uhićen u Zagrebačkoj zračnoj luci i priveden na prekršajni sud.

“Terete me za jedan tvit na kojem piše ACAB (svi policajci su gadovi). A druga stvar, tereti me se jer sam iz zezancije satirički objavio verziju Vile Velebita koja se referira na fekalije koje se izlijevaju u Jadran. Tu sam optužen zbog vrijeđanja moralnih osjećaja građana, uvrijedila ih je prerada stare pjesmice koju nitko ne pjeva”, ustvrdio je Duhaček nakon puštanja iz pritvora.

Evo što je Duhaček objavio:

Unatoč tome, Duhaček nije uhićen zbog pjesmice već zbog neodazivaja na sudski poziv.

“Na graničnom prijelazu Županja pristupio je 39-godišnji novinar, za kojeg je provjerom utvrđeno da se potražuje zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 14. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Policijski službenici su imenovanog 39-godišnjaka zatekli na graničnom prijelazu u Zračnoj luci “Franjo Tuđman” u namjeri da otputuje zrakoplovom iz Republike Hrvatske, te ga, budući da se nije po ranijem Pozivu odazvao, doveli u službene prostorije, obrazložili su 2019. iz policije.

Duhačekovu knjigu izdala je udruga Domino iza koje stoji Queer Zagreb, nevladina udruga koja radi na “osvješćivanju queer identiteta u regiji”.

“Za mene je biti peder prednost, jer imaš priliku iskusiti bogatiji i raznolik život.”, kazao je Duhaček u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju povodom izdavanja knjige.

Na svom facebook profilu redovito objavljuje fotografije muškaraca u ljubavnom zagrljaju.

31-7-2021 FOTO-yt

 

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...