Klub odakle je nestao Matej privlači one ‘dubljeg džepa’: ‘To je lokacija u rangu Dedinja’

Beton hala, mjesto s kojeg je nestao Splićanin Matej Periš, jedna je od elitnijih ugostiteljskih lokacija u Beogradu. Urbani je to kompleks u Karađorđevoj ulici tok uz rijeku, a objedinjuje više klubova, restorana i kafića.

POGLEDAJTE VIDEO: Mladić na snimci zaustavlja taksi, otac potvrdio da je to Matej

Među njima je i klub Magacin, prethodno zvan Gotik, u kojem se zabavljao nestali Matej u kobnoj noći s četvrtka na petak kada je nestao. Posljednji je put viđen kako izlazi iz kluba oko 2.30 sati.

Restorani i klubovi Beton hale spadaju u skuplje i elitnije objekte. U nekima od njih cijene večere po osobi idu i preko 100 eura, što baš i nije za svačiji džep.

– U pitanju je lokacija u rangu Dedinja, Beton hala nije na glasu kao adresa na kojoj se noću događaju problemi – rekla je srpska novinarka Branka Travica za Slobodnu Dalmaciju.

– Rijetko kada se tu dogodio nekakav incident, jer Beton hala spada u rang finijih mjesta za izlazak, restorani su na nivou, nema problematičnog društva, tu dolaze ljudi bolje platežne moći…- rekla je novinarka Kurira i dodala kako je cijeli prostor pokriven nadzornim kamerama.

Na šetnici je postavljena zaštitna ograda, a na nekoliko mjesta stepenice vode do rijeke, ali dosad nije zabilježeno da je netko upao.

– Klub “Gotik” jedan je od nekoliko klubova Beton hale, koji rade isključivo navečer, dok njezine ostale prostore zauzimaju restorani, koji su otvoreni i preko dana – rekla je Travica.

– Ni službeno ni neslužbeno nemamo informaciju da se na tom potezu u noći između 30. i 31. prosinca dogodio bilo kakav incident u smislu da su morali reagirati redari ugostiteljskih objekata ili da je intervenirala policija ili možda komunalci. Apsolutno nije zabilježen nikakav nered – rekla je Travica.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...