Louis Vuitton hotel | 24sata


Tijekom proteklih 160 godina, francuska je kompanija postala jedan od najmoćnijih brendova svijeta. Počeli su kao obrtnici za prtljagu da bi danas imali vodeće modne linije, restoran, interaktivne izložbe, a sada i hotel.

Reuters/Pixsell

Foto: Reuters/Pixsell

Predsjednik i izvršni direktor Michael Burke rekao je za Women’s Wear Daily da će sjedište brenda u Parizu uskoro biti pretvoreno u divovski kompleks s prvim hotelom Louis Vuitton na svijetu te najvećim LV butikom ikada, piše RR.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sa spektakularnim pogledom koji se proteže od Eiffelovog tornja do katedrale Notre-Dame, ogromna zgrada kuće Louis Vuitton smještena je pored crkve Saint Germain l’Auxerrois u prvom pariškom arondismanu.

Najveći svjetski luksuzni konglomerat LVMH ne miruje – nedavno su otvorili novi raskošni hotel Cheval Blanc, preuredili robnu kuću La Samaritaine te predstavili slastičarnicu Cova. Ovi su potezi posljedica sve veće potražnje za luksuznim proizvodima i iskustvima.

Reuters/Pixsell

Foto: Reuters/Pixsell

– To je ono što naši klijenti žele od nas. Biti s nama od 0 do 24 – izjavio je Burke.

Dramatična transformacija sjedišta kompanije, koje će uskoro postati hotel, započela je ovaj tjedan otvaranjem novog djela pod nazivom LV Dream. Predviđen da ostane otvoren godinu dana, ovaj pop-up prostor predstavlja radove koji su nastali kao suradnja LV-a s umjetnicima. Tu su i prodavaonica suvenira, kafić te čokolaterija. 

Otvorenje hotela očekuju u sljedećih nekoliko godina, ako će radovi ići po planu.

Najčitaniji članciSource link

Vaša iskustva i mišljenje ...