Matejev otac: ‘Danas bih se trebao vidjeti s MUP-om, loše je vrijeme, vidjet ćemo kako dalje’

Nenad Periš, otac Mateja Periša oglasio se jutros, no nema nikakvih novih informacija  o sinu.

– Jutros nemam nikakvih novih informacija. Jučer je MUP provjeravao neke lokacije u Beogradu na kopnu i nastavlja se potraga na Dunavu. Nadam se da ću se danas vidjeti sa pripadnicima MUP-a. Vrijeme je loše, vidjet ćemo dalje – rekao je Nenad.

POGLEDAJTE VIDEO Matejev otac komentirao navode da se društvo drogiralo

Kaže da je znao da će njegov sin ići u Beograd, znao je kako će putovati i s kim, javlja Kurir.

– Znao sam da će prespavati u Zagrebu, sve sam znao i ništa nije ukazivalo na ovu nevjerojatnu situaciju. Bio je pun planova za budućnost i nikada nisam slutio da bi se ovako nešto moglo dogoditi. Ja kao otac, obzirom da je put od Splita do Beograda dug, govorio sam da ne bi trebali ići i da je možda bolje da idu negdje bliže. Kada se slavi mladi ljudi se opuste i popiju malo više, zato sam mislio da je primjerenije da ostanu negdje bliže. Razgovarao sam i s njegovim prijateljima, da idu negdje drugdje – rekao je Periš za TV Pink.

Kaže da mu se Matej javio kada je prešao granicu, ali da se nakon toga nisu čuli, a onda je dobio informaciju od prijatelja da je Matej nestao.

Periš napominje i da je Matej imao dosta prijatelja, ali da je bio nerazdvojan s prijateljima iz osnovne škole. Kako je cijelo vrijeme pričao u prošlom vremenu, Nenad je zaplakao, a potom rekao: “Daj Bože da griješim”.

– Prijatelji su mu kao braća – rekao je Nenad i još jednom potvrdio da je na snimkama gdje mladić zaustavlja taksi njegov sin i da mu to vraća nadu.

– Matej je sigurno u toj noći negdje žurio, htio je ići taksijem, bio je bez jakne što mi ukazuje da se htio vratiti u klub, a zašto, nadam se da će se saznati što prije – rekao je.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...