Mevludin odgovara | 24sata


Dragi Mevludine,

Javljam vam se s problemom i u nadi da mi vi možete pomoći. Naime, lažno sam optužen da sam uzeo 70 tisuća kuna, što nema veze s pameću. Molim vas da mi, ako možete, odgovorite tko je uzeo taj novac jer sam snosio jako teške sankcije zbog cijele te situacije. Zanima me tko mi to podmeće i koji mu je motiv. Molim vas odgovor što prije jer bih mogao izgubiti posao. Hvala.

šifra: nesretan

Alen Vuković

Foto: Alen Vuković

Odgovor:

Vrlo ste energični, poprilično uporni i pozitivni, ali također i pošteni te vrlo temeljiti. Nažalost, živimo u takvom vremenu gdje smo okruženi i kleptomanima koji se ne mogu lako uočiti, ali na kraju se ipak sve otkrije pa čovjeku bude lakše. Vidim da imate borbu u sebi, da ste neraspoloženi i da jednostavno gubite volju. Na vas je sav teret pao, no vidim da će se klupko pomalo početi odmotavati. No policija treba napraviti svoj posao, temeljito sve ispitati.

Vi za sada sami snosite posljedice, a ja vam savjetujem da budete uporni oko pronalaženja istine. Unatoč svemu, ova je godina na vašoj strani, vidim uskoro rješenje vaših problema, no budite oprezni s kolegama i tražite detaljniju istragu kako bi se kradljivac uhvatio. Poslije ovih peripetija slijedi vam promjena na poslu i uglavnom ćete biti zadovoljni. Vidim vam poslije ljubav, brak, djecu i ostalo. Malo se opustite, vidim vam napredak u idućih nekoliko mjeseci. No i dalje budite uporni te ustrajte u svom naumu. Vidim promjenu na poslu s kojom ćete biti zadovoljni. Javite mi se telefonski za mjesec dana. Sretno.

Najčitaniji članciSource link

Vaša iskustva i mišljenje ...