Mlada doktorica u utorak je bila pozitivna na Covid, u nedjelju je više nije bilo: ‘Bila je zdrava’

Mlada stomatologinja Ivana Latovljev (27) preminula je u Pančevu tek nekoliko dana nakon što je saznala da je pozitivna na korona virus. Kako javlja Kurir, Latovljev je u utorak saznala da je pozitivna, a preminula je u nedjelju nakon nekoliko pokušaja reanimacije. 

Njezina obitelj i prijatelji, kao i kolege, u šoku su zbog njezine smrti. Kako su ispričali, bila je mlada, zdrava i vedra, uvijek nasmijana. Prošlog mjeseca se i zaručila. 

Kolege su za Telegraf ispričali kako je osjetila samo jedan simptom Covida-19, odnosno, izgubila je osjet njuha. Odmah se otišla testirati. 

– Bila je odmah nakon toga u kućnoj izolaciji, imala je blage simptome nalik prehladi. U subotu joj je pozlilo, počela je povraćati. Zvala je hitnu pomoć. U nedjelju ujutro ih je ponovno zvala i rekla da joj je loše – ispričala je njezina kolegica. Dodaje kako su je u vozilu hitne intubirali, dali joj kisik i započeli s reanimacijom. Vozili su je iz Crepaje, odakle i je mlada stomatologinja, u Pančevo. 

– Doktori su je uspjeli oživjeti na nekoliko minuta, i tako više puta. Ispred bolnice su je izgubili – ispričala je. 

Njezina kolegica tvrdi kako ne zna kako se Latovljev zarazila. 

– Pričala je da želi postati majka, pa nije bila sigurna treba li se cijepiti. Moguće je da se zarazila na radnom mjestu, to nikada nećemo znati – tvrdi i dodaje kako se pretpostavlja da je za tragičan ishod kriv krvni ugrušak. 

– Svi smo ostali u šoku kad smo čuli za ovaj ogroman gubitak jednog tako mladog života – zaključila je kolegica preminule stomatologinje. 

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...