Muškarac ušao u stan susjede i sjeo na kauč s pištoljem u centru Zagreba. Policija ga uhitila

Priveden je muškarac koji je prije  tri dana s pištoljem na silu ušao u stan susjede u centru Zagreba i sjeo na kauč, javlja Danas.

Dvojica policajaca su ga morala izvlačiti iz ulaza zgrade, dok je on vikao “evo me, narode” te se počeo naglas smijati.

Policija je danas, nakon pet sati, uspjela izvesti ga iz stana te odvesti u policijskom kombiju. Policija je stigla u stan ranije tijekom dana te su ga nakon pet sati uspjeli izvesti iz stana te odvesti u policijskom kombiju

Podsjetimo, žena je uplašena pobjegla van, a čovjek je od tad u stanu u zgradi na križanju prilaza Gjure Deželića i Medulićeve ulice.

Oko tog se stana površine 136 metara kvadratnih već godinama vodi velika pravna bitka. Privedeni muškarac i jedna žena naslijedili su ga od čuvenog redatelja i na sudu se izborili da za njega ne plaćaju pričuvu.

Naime, suvlasnici zgrade prije par godina su tužili privedenog muškarca Paola i Sandru Fanelli zbog neplaćene pričuve i tvrdili da im dvojac duguje nešto više od 6500 kuna, pisao je Imperijal.net.

Među tužiteljima je bila i Katja Gotovac kojoj je majka Mani Gotovac darovala taj stan.

Na Općinskom sudu u Zagrebu odbačena je tužba suvlasnika zgrade, odnosno nije prihvaćen njihov zahtjev za ovrhom te su suvlasnici morali pokriti troškove suđenja.

Danas privedeni muškarac taj je stan naslijedio od oca Marija Fanellija, poznatog redatelja dokumentaraca i igranih filmova. To je nasljedstvo kasnije zakompliciralo cijelu priču oko vlasništva nad kvadratima oko kojih se vodi cijela priča, odnosno obveze plaćanja pričuve.
 

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...