Muškarcu usred bijela dana u Čabru izmjereno 3,39 promila alkohola u krvi, priveden je

Policija je 50-godišnjem vozaču u Čabru u utorak usred dana izmjerila 3,39 promila alkohola u krvi, priveden je, a predložena kazna je 20 tisuća kuna i 6-mjesečna zabrana vožnje automobila, doznaje se u srijedu u primorsko-goranskoj Policijskoj upravi.

Istovjetna novčana kazna, ali i zabrana vožnje u trajanju od godinu dana izrečena je na Općinskom sudu 40-godišnjaku, koji je na otoku Krku pijan vozio bez vozačke dozvole i izazvao prometnu nesreću. Četrdeseto godišnjak je, naime, u ponedjeljak, 3. siječnja oko 20,45 sati na Krku s 2,42 promila alkohola u krvi i prije stjecanja prava na upravljanje automobilom, izazvao sudar. Vozeći Hyundai neprilagođenom brzinom, naišao je na kolonu vozila na semaforu te udario u osobni automobil Škodu.

I na Rabu je sinoć 18-godišnjak pod utjecajem alkohola izazvao prometnu nesreću. Pola sata nakon ponoći je s 1,56 promila alkohola u krvi prebrzo vozeći, udario u zaštitnu ogradu. Policija će i protiv njega podnijeti optužni prijedlog, naveli su iz PU primorsko-goranske.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...