Ne želi na kćerino vjenčanje jer se jako zaljubila u njezinog zaručnika: ‘Sve mi je priznala’Svijet mi se okrenuo naglavačke kad mi je mama, koju sam oduvijek obožavala, priznala da gaji romantične osjećaje prema mom budućem mužu. Slomila mi je srce, ispričala je neimenovana buduća mladenka na forumu WeddingBee.

Kaže kako joj je rekla da zbog toga neće doći na njezino vjenčanje, a priznala je i da bi ‘pokleknula iskušenju kad bi joj se za to ukazala prilika’.

POGLEDAJTE VIDEO Svećenik na misi priznao da se zaljubio:

Mladenka je opisala svoju vezu.

– Zaručena sam za divnog muškarca kojeg sam upoznala prije otprilike dvije godine. Imamo doista lijepu vezu i boljeg partnera ne bih mogla poželjeti – napisala je i dodala kako je njezin zaručnik vrlo blizak s njezinom obitelji. Često su znali ići zajedno na planinarenje ili grupno kampiranje.

Vikendom je njezin zaručnik igrao tenis s mamom, i ona je to, kaže, poticala, jer joj je bilo drago da se tako dobro slažu.

– Mama mi je kasnije rekla kako je godinama nesretna u braku s mojim ocem i da se uz mojeg partnera osjeća onako kako se nikad nije osjećala uz tatu. Najviše me pogodilo što mi je priznala da bi bila bliska s mojim zaručnikom kad bi joj se ukazala prilika za to. Rekla je kako ne bi sputavala osjećaje – nastavila je nesretna djevojka.

Nakon prvotnog šoka, mladenka je nazvala oca i sve mu ispričala.

– Rekao je da odlazi od kuće u hotel i bit će tamo dok mama ne dobije nekakvu terapiju. Moj zaručnik je sad jako udaljen od mene i to sve čini još strašnijim – napisala je.

Mnogi ljudi na forumu su se zgrozili, ovo su neki od njihovih komentara:Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...