NEPOZNATI DETALJI Škorina fatalna suradnica iznajmljuje luksuzne apartmane u Betini


Prvi red do mora u Ulici Obala Petra Krešimira IV u Betini nalaze se apartmani Marinero. Dostupni su preko Bookinga a kao domaćice navode se Mare i Nikolina Brajković. 

Nikolina Brajković je postala relevantna za hrvatsku politiku ovog ljeta nakon što je pod misterioznim okolnostima čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro podnio ostavku. U medijima je objavljeno kako je peglao stranačku karticu na suradnicu koja je od njega mlađa 34 godine što je on već demantirao. Kratko je medijima isto negirala i prozvana Nikolina Brajković riječima ‘Pogledajte malo Statut stranke’.

Nikolinina mama vlasnica je i restorana Marinero a ističe kao kuharskog učitelja Stevu Karapandžu, otkriva portal Imperial.


‘Naš objekat se nalazi na lijepom, mirnom mjestu svega 30 metara od plaže i bazenom u sklopu objekta. U sklopu objekta imamo restoran koji nudi tradicionalna i nacionalna jela od mesa, ribe , rakova , školjaka , salata, te bogati izbor vina, piva i slastica. Parking osiguravamo svim našim gostima kao i wi-fi te razne druge pomoći pri organiziranju fakultativnih i organiziranih izleta na brojna mjesta našeg lijepog arhipelaga. Marinero je obiteljski turističko ugostiteljski obrt koji postoji već od 2000 godine. Obitelj se bavi još maslinarstvom, voćarstvom te poljoprivredom. U našoj obitelji se nalazu i kapetani i kalafati ( brodograditelji drvenih brodova ), tako da možemo mnogo pomoći našim gostima i oko toga. Okolicu našeg objekta krase i dva manja brodogradilišta malih tradicionalnih brodova – Betinska gajeta, crkva Sv. Frane sa impozantnim zvonikom, muzej brodogradnje kao i trajna instalacija muzeja na otvorenom. Betina je jako mirno mjesto sa još uvijek netaknutom prirodom i očuvanim starim dijelom prošaranim uskim kamenim ulicama. Osoblje govori: njemački, engleski, hrvatski’ – istaknuto je na Bookingu uz ime Mare i Nikoline Brajković.

Nepoznato je služe li gostima vino koje proizvodi Miroslav Škoro.

Nacional je ustrajan u tvrdnjama kako je Škoro upravo zbog bliskih odnosa s Nikolinom Brajković ugrozio funkcioniranje cijele stranke i doveo u pitanje i svoju osobnu reputaciju i vjerodostojnost stranke. Oni prejudiciraju kako bi Škoru taj odnos mogao koštati i funkcije potpredsjednika Sabora. Inače, domaćica apartmana Marinero u Betini na Murteru u veljači ove godine izabrana je i za članicu Nacionalne zaklade Domovinskog pokreta. No, nakon Škorine ostavke postavlja se pitanje hoće li se ona uspjeti održati u stranci iz koje je već izašla Škorina sestra, saborska zastupnica Domovinskog pokreta Vesna Vučemilović kojoj je prijetio izbačaj. Inače, Škoro je s Nikolinom Brajković posjećivao i zagrebačke restorane.

Novinari Imperiala su pronašli ime Nikoline Brajković i na stranicama Sveučilišta Vern. Njezin završni rad nosio je naziv ‘Analiza isplativosti ulaganja u izgradnju hotela u Betini na otoku Murter’. No, njezino se ime spominje i na službenim stranicama Općine Tisno. Radi se o odluci odbora za izbor, imenovanje i razrješenje od 11. siječnja 2019. godine. Iz objave je vidljivo kako je Turistička zajednica mjesta Betina podnijela kandidaturu za jednog člana i jednog zamjenika člana Savjeta mladih Općine Tisno pa je tako za članicu predložena Antonija Pavić iz Betine, rođena 1990. godine a za njezinu zamjenicu Nikolina Brajković 1996. godine. Očito je diploma s Verna te iskustvo u iznajmljivanju apartmana Marinero koje vodi s mamom Mare pridonijelo da Brajkovića bude predložena u taj mjesni odbor.

9-8-2021 FOTO-yt

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...