‘Nisam znala da sam trudna, a kamoli da sam rodila. Sestre su mi pronašle bebu u hlačama’Pomalo bizarno zvuči slučaj 43-godišnje Glynis iz Velike Britanije koja tvrdi kako nije znala da je trudna sve dok medicinske sestre nisu pronašle bebu u njezinim trapericama. O svojem iskustvu je progovorila u TLC-ovoj emisiji ‘I Didn’t Know I Was Pregnant’.

Pogledajte isječak iz te emisije:

– Zaručnik Jameson i ja nikad nismo planirali imati djecu. Nisam koristila kontracepciju tri godine i ništa se nije dogodilo pa sam zaključila kako sam prestara i nema šanse da ću ostati trudna – ispričala je.

Kad joj je menstruacija počela izostajati, bila je uvjerena da se to događa jer ulazi u menopauzu.

POGLEDAJTE VIDEO- parovi planiraju trudnoću uz pomoć horoskopa:

– Nikad se nisam osjećala umorno, nisam imala bolove u leđima. Normalno sam obavljala svakodnevne zadatke. Ništa od odjeće mi nije postajalo pretijesno, hlače sam normalno zakapčala. Zapravo, nisam imala nikakve simptome trudnoće, osim što sam počela žudjeti za ledom – nastavila je.

Jedne večeri, dok je pripremala obrok u kuhinji, pojavili su se jaki bolovi u zdjelici.

– Imala sam osjećaj kao da me netko udario nogom. Zgrčila sam se od bolova i ubrzano disala. Mislila sam kako je najpametnije malo prileći, ali to je bila pogrešna odluka jer se kasnije nisam mogla ustati. Bolovi su se nastavili pojavljivati kako je večer odmicala, postajali su sve intenzivniji i sve češći – prisjetila se.

Kući je došao njezin zaručnik i odmah je odvezao u bolnicu.

– Nisam imala ideju što bi moglo biti. Pomislila sam da sam nešto krivo pojela ili popila. U bolnici sam se odvukla do zahoda i vidjela kapi krvi. Uhvatio me paranoični strah da ću umrijeti – nastavila je.

Do nje su tad dotrčale medicinske sestre.

– Osjetila sam kao neki mlaz tople vode među nogama i nešto je ispalo. Nisam imala pojma što se događa, ali kako je ‘to’ skliznulo iz mene, tako je bol nestala – dodala je.

Medicinske sestre su imale što vidjeti kad su provirile u njezine hlače – malu smežuranu djevojčicu nesvjesnu svijeta oko sebe i načina na koji je ugledala svjetlo dana.

– Doslovce sam je rodila u hlače. Mnoštvo toga mi se tad počelo vrzmati po glavi. Nisam bila kod liječnika niti imala bilo kakvu prenatalnu njegu – rekla je Glynis.

Malena je pri rođenju težila 2,7 kilograma i bila je odličnog zdravlja. Nazvali su je Angel.

Iako nisu planirali imati djecu, Angel ih je oduševila. Brzo su se snašli u ulozi roditelja.

– Pravi blagoslov je to što se nakon svega naša djevojčica rodila zdrava – prokomentirao je njezin zaručnik, a prenosi The Sun.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...