nosimo gaće umjesto hlača | 24sataKad hlače dovoljno skratimo i smanjimo ih na najmanju moguću konfekcijsku veličinu, one zapravo postaju – gaće. Miuccia Prada smatra da je to super, predstavila ih je u sklopu Miu Miu kolekcije, njezina je kreativna igra često nešto posebno. Zna izazvati, privući pažnju, pa njezine savjete prvi poslušaju slavni.

Među poznatim damama koje vole ovu foru je Emma Corrin, slavna Britanka koja je utjelovila Lady Dianu u seriji The Crown i zaslužila pažnju svjetske publike.

POGLEDAJTE VIDEO:

A kako se na svaki trend obavezno upeca netko iz klana Kardashian, tako Loewe gaće nosi Kylie Jenner. No, ne radi se o gaćama koje nalikuju na hlače, već i o konkretnom donjem rublju pa djeluje kao da se uistinu nije kompletno odjenula. Ovo bi bio pandemijski utjecaj na najjače – kod kuće je OK hodati samo u gaćama.

Modna kuća Prada nudi ove opcije za oba spola, kako nitko ne bi bio zakinut.

A ovako to izgleda na modnoj pisti, koja podnosi mnogo toga, za razliku od ulice.

Generalno, na ovaj trend utjecali su stilovi prozirne odjeće i ideje da donje rublje nije samo za ispod, već relevantan modni igrač za svaki dan.

Jer, jednom kad su pokazali gaće ispod prozorne odjeće, postavilo se pitanje – čemu ih uopće pokrivati. U igri je i Jason Wu, autor romantičnih kreacija.

No, nisu sve obične, tu su i kreacije koje nalikuju na neki party stil. Inspirirane kristalima i glamurom, ove Miu Miu gaće su kao stvorene za ples i podij.

Taj modni moment podsjeća na Carrie i njezin mikro Dolce & Gabbana outfit iz serije ‘Seks i grad’. Doduše, Carrie se tu rasula pistom, da bi njezin outfit postao puno uspješniji od njezina hoda.

Kako u stvarnom životu nositi gaće bez hlača, a da to ne djeluje nenormalno – odgovor je, nikako. Pokušavajte to kod kuće, ali ne i vani, čisto dovoljne su te super male hlačice koje su nam ostavština ljeta.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...