Objavili rezultate obdukcije: Zaručnik ubijene Gabby Petito presudio si je hicem u glavu

Zaručnik ubijene mlade Amerikanke Gabby Petito, koji je ocijenjen “zanimljivim za istragu” ubojstva svoje zaručnice, ubio se ispalivši si hitac u glavu, rekao je odvjetnik njegove obitelji.

Posmrtni ostatci Briana Laundrieja pronađeni su 20. listopada u parku prirode na Floridi. Dvadesettrogodišnji mladić nije htio odgovarati na pitanja istražitelja, što je u javnosti potaknulo sumnju o njegovoj eventualnoj ulozi u ubojstvu, nakon čega je nestao.

– Chris i Roberta Laundrie obaviješteni su da je uzrok smrti prostrjelna rana u glavi, a smrt se vodi kao samoubojstvo – objavio je odvjetnik, piše CBS.

Roditelji “još oplakuju smrt svog sina i vjeruju da će ovi zaključci pomoći objema obiteljima da okrenu stranicu”, dodao je u priopćenju.

Gabby Petito s Brianom je u preuređenom kamionetu u srpnju krenula na putovanje iz svog rodnog grada na Long Islandu. Zgode i nezgode sa svog putovanja redovito su dijelili sa prijateljima na društvenim mrežama. Planirano je putovanje trebalo trajati četiri mjeseca, no Brian se odjednom ranije vratio kući na Floridu.

U cijeloj toj priči svi su se pitali gdje je djevojka. Naime, obitelj Petito prijavila je nestanak Gabby deset dana kasnije. Nažalost njeno tijelo je nađeno 19. rujna, a naknadno je utvrđeno da je djevojka zadavljena.

Nedugo nakon povratka, nakon nestao je i Brian, a obitelj je prijavila njegov nestanak tijekom vikenda sredinom rujna, rekavši da je otišao na planinarenje 14. rujna i da se više nije vratio.

Tijelo Briana Laundrieja pronađeno je u listopadu u nacionalnom parku na Floridi.

Ljudski ostaci pronađeni u nacionalnom parku na Floridi pripadaju zaručniku ubijene Gabby Petito, Brianu Launderiju. Identificirali su ga pomoću dentalnih podataka, potvrdio je FBI.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...