Odjeća koja privlači negativnu energiju – riješite je se što prijeNekoj odjeći u ormaru jednostavno nije mjesto. Pogotovo ako se radi o starim komadima koje više nikada nećete obući, ali ih iz nekog razloga i dalje držite u ormaru. Osim što zauzima dodatni prostor, takva odjeća privlači negativnu energiju i najbolje bi bilo da je se čim prije riješite.

POGLEDAJTE VIDEO: Outfit trik

1. Stara pidžama

Iznošenoj i staroj pidžami nije mjesto u ormaru. Pronađite novu, udobnu i kvalitetnu zamjenu koja će vam potrajati.

2. Haljina koju ste nosili na više od pet vjenčanja

Vrijeme je da njeno mjesto zauzme druga haljina ili komad koji ćete nositi u svečanim prilikama. Njeno vrijeme je prošlo.

3. Odjevni komadi bivšeg partnera

U ovom slučaju nije riječ samo o komadu odjeće koji nepotrebno zauzima prostor u ormaru, već i o uklanjanju emocionalnog tereta nakon kojeg ćete se osjećati mnogo bolje.

4. Iznošeni grudnjaci

Većina grudnjaka izgubi svoj prvotni oblik nakon godinu dana učestalog nošenja. No, na vama je da procijenite koliko je vaš grudnjak iznošen i kada je vrijeme da ga izbacite iz ormara.

5. Besplatne majice

Majice s različitim logo i reklamnim natpisima koje ste dobili, ali nikad obukli možete učiniti korisnim i pretvoriti ih u krpe za brisanje prašine.

6. Bijele majice koje su požutjele

Majice najvećim dijelom čine našu garderobu, a bijele majice ključni su komadi. No, ako su požutjele i ne možete ih izbijeliti, onda nemaju više što raditi u vašem ormaru.

7. Neodgovarajući komadi

Odjeću koju čuvate već godinama, a koja vam ne odgovara ili je neudobna izbacite iz ormara i zamijenite je odjećom u kojoj se osjećate dobro i koja vam odlično pristaje.

8. Odjeća iz ‘prošlog’ života

Odjeću iz srednjoškolskih i fakultetskih dana sigurno niste jako dugo nosili, ali ona se svejedno nalazi u vašem ormaru. Vrijeme je da oslobodite prostor za odjeću koju ćete zaista nositi.

9. Nespareni komadi

Nesparene čarape, rukavice i naušnice su stvari koje su vrlo lako zamjenjive pa ih nema smisla čuvati. Riješite ih se čim prije.

10. Oštećene vješalice

Oštećene vješalice koje nisu od neke koristi slobodno izbacite iz ormara. Cijena im je poprilično pristupačna pa lako možete pronaći nove i bolje zamjene, piše atma.

 Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...