‘Ona je dvadeset godina starija, a ja sam joj služio samo za seks’Bio je godinu dana ‘igračka’ ženi koja je bila 20 godina starija od njega. Njihova viđanja bila su nevjerojatno nezgodna, a evo i zašto… Otkrio je kako je zapravo izlaziti sa starijom ženom i da je neugodno biti s nekim tko je 20 godina stariji od njega.

POGLEDAJTE VIDEO:

Muškarac je opisao sve neugodne aspekte koji muče mlađeg ljubavnika, ali je na kraju ipak rekao da ne žali zbog tog iskustva. Izlaženje sa starijom ženom opisao je ‘nezgodnim i jednostranim’ u nedavnoj objavi na Quori. Objasnio je kako se morao pomiriti s činjenicom da ona izlazi s njim samo zbog njegovog fizičkog izgleda. U osnovi je bio njezin ‘dečko-igračka’. Viđali su se jednom tjedno i o tome ne bi uopće razgovarali. Veza im je trajala nešto više od godinu dana. Razlika u godinama postala je stvarno neugodna kada je muškarac shvatio da je skoro isto toliko mlad kao jedno od djece svoje ljubavnice. Rekao je kako nikad nije mogao upoznati njenog starijeg sina jer je bio godinu dana mlađi od njega. Također je objasnio kako su mnogi ljudi u njegovom životu osuđivali njegovu romantičnu situaciju.

– Moji prijatelji su mislili da je to cool, ali moje sestre i prijateljice su bile užasnute time, priča mladić.  Brzo je naučio i koji je najlakši način da odbije djevojke svojih godina, tako da im samo da do znanja da je ikada izlazio sa starijom ženom, što smatra dvostrukim standardom. Čudno je kako djevojke ključnom točkom svoje zrelosti smatraju činjenicu da su izlazile sa starijim dečkima, ali muškarci koji to priznaju bivaju izopćeni, dodaje.

Probleme u odnosu su im predstavljali i tehnologija i sleng, jer su neizbježne razlike između starijih i mlađih generacija. Postojale su vrlo jasne tehnološke i kulturne razlike koje je bilo nemoguće prevladati, kaže dečko te dodaje kako njegova tadašnja partnerica na primjer, nije znala koristiti tekstualne poruke. Bilo je ozbiljnijih problema i na drugim razinama, jer je ona živjela punim plućima prije nego što se on pojavio na sceni. Imala je cijeli život prije njega, a kojeg on nikad nije mogao biti dio. Ona je bila razvedena i to je bio stalni problem jer bi njezin bivši muž ujutro kod nje ostavljao njihovo mlađe dijete. Nezgodno mu je bilo skrivati se ​​u kupaonici dok su njezin sin i muž u stanu. Osim toga, tvrdio je da starijim ženama nije lako ugoditi.

– Starije žene su to sve već vidjele i jako ih je teško impresionirati, naročito one vrlo atraktivne, rekao je. Konačno, muškarac je zaključio da veze s velikim razlikama u godinama jednostavno nisu dugoročno održive. Očito je postojalo vremensko ograničenje u vezi i on jednostavno ne vidi dugoročnost kada je žena toliko starija od njega. Dodao je kako takav brak nema smisla i kako najvjerojatnije nećete imati djecu u takvim slučajevima.

Smatra takvu vrstu veze samo zabavom, a posebno opasno za njega je emocionalno se vezati za tu osobu. Rekao je da nimalo ne žali zbog tog iskustva, unatoč svim problemima s kojima se suočio, jer je puno naučio od nje i uživao u druženju s njom. Iskustvo ga je definitivno natjeralo da poželi izlaziti s nekim svojih godina, piše The Sun.Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...