Optužen nasilnik iz Banja Luke koji je zatočio svoju suprugu, tukao je i pokušao zapaliti

Protiv L. L. Okružni sud u Banja Luci potvrdio je optužnicu zbog pokušaja ubojstva izvanbračne supruge T.P. Prema navodima iz optužnice muškarac je kazneno djelo počinio 12. lipnja ove godine u stanu u banjalučkom naselju Obilićevo, na taj način da je nakon svađe tijekom koje je suprugu nazivao pogrdnim imenima u jednom trenutku bacio T.P. na krevet.

U namjeri da se obrani od nasilnika nesretna žena pokušala je pobjeći iz stana, ali je optuženi polomio ključ u bravi. Žena se pokušala spasiti od nasilnika bijegom na balkon stana, dozivala je prolaznike da joj pomognu. Prema navodima iz optužnice, njen nevjenčani suprug je tada uzeo bocu u kojoj se nalazio benzin, te je polio izvanbračnu suprugu po ustima, licu i tijelu, govoreći kako će je zapaliti.

Preplašena žena pobjegla je u kupaonicu kako bi saprala benzin, a on je utrčao za njom i benzin polio po pločicama i zapalio ga. Nakon svega, T.P. je ponovo istrčala na balkon i prolazniku rekla da je zaključana u stanu i polivena benzinom, te da zove policiju.

Nasilnik je ubrzo došao do T.P. i udario je šakom u lice govoreći joj “pi… ti materina, kakvu ti pomoć zoveš, ko da ide u zatvor zbog tebe”. Nakon potvrđivanja optužnice, banjalučko tužilaštvo zatražilo je produženje pritvora za osumnjičenog muškarca.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...