Otac Splićanina koji je nestao u Beogradu: ‘Samo da ga nađem, da ga još jedanput poljubim…’

Beogradska policija pretražuje područje pred klubom Gotik u Beogradu gdje je posljednji put u petak rano ujutro viđen nestali Splićanin Matej Periš, prenosi Blic.

Oko podneva je počela patrolirati i riječna policija. Policija je ušla u trag posljednjim kontaktima nestalog Mateja, a poznata je i njegova posljednja lokacija prije nego što je mobitel ugašen.

Četvorica policajaca nalaze se na šetnici između kluba i rijeke.

Policija jutros nije ulazila u prostorije kluba, a nadzorne kamere na ulazu u klub okrenute su prema lokalu pa to znači da su zatvorene.

Jučer su Periševi prijatelji pretražili cijeli klub pokušavajući ga pronaći.

Njegovi prijatelji rekli su kako su prvo išli na večeru u jedan restoran u Beton hali, a zatim i u klub Gotik. 

U nekom trenutku shvatili su da Mateja nema i počeli ga tražiti. Na izlazu iz kluba shvatili su da je njegova jakna još uvijek u garderobi. Nastavili su potragu i oko kluba, a na kraju su otišli u svoj smještaj nadajući se da će Matej do jutra doći. Kada se to nije dogodilo pozvali su policiju.

U Beograd je danas otišao i otac nestalog mladića kako bi pomogao u potrazi. 

– Evo, jedan mladi momak na početku svog života… sa završenim fakultetom…Da vam kažem iskreno, puno vremena je prošlo od kada smo se posljednji put čuli, nada mi kopni… Samo da Mateja nađem, pa makar ga morao samo jednom poljubiti – rekao je kroz suze za srpske medije otac Nenad Periš.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...