Otac ubojice iz Gradačca: ‘Dobio je dijete i mislio sam da će biti bolje. Mozak mu je izgorio’

Otac masovnog ubojice iz Gradačca, Fikret Sulejmanović, rekao je da se stidi svoga sina koji je ubio troje ljudi te cijeli Gradačac zavio u crno, piše Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Ne znam što ga je dovelo do ovoga da ovako pogriješi. Sigurno mu je mozak izgorio. Kao dijete s pet, šest godina je bio normalan, a poslije toga nije. On se nije hranio sa mnom, odrastao je dalje od mene. Majka mu je umrla prije nekoliko godina, ona je živjela s njime. MUP ga je najbolje poznavao, samo da su ga na vrijeme zatvorili, da su Nazimu sklonili, da su učinili nešto po tome pitanju… ali vidjeli ste da se nitko nije bavio time, pa smo dočekali da on eksplodira i napravi to je što je napravio – rekao je Nerminov otac Fikret za Republiku.

Kazao je kako je upoznao snahu Nizamu Hećimović te njihovu bebu te se tada ponadao da mu se sin skrasio. 

– Odlučio sam jednog dana ih vidjeti, pa sam pognuo glavu i otišao kod njih. Vidio sam Nizamu i bebicu na pet minuta, bio sam sretan. Dobio je dijete, mislio sam da će biti bolje, da se popravio, da će biti sve bolji i bolji zbog bebe. No, ostao je isti. Tko se ne bi nadao za svoje dijete da će biti bolje, pa tko ne bi? – pita se otac ubojice.

On je rekao da od muke ni ne pomišlja na masakr. 

– Samo pijem tablete i gledam u plafon, i zamišljam da ništa ne znam. Volio bih da prespavam, barem mjesec dana i da se probudim. Toliko mi nije dobro, ne znam više što govorim – rekao je neutješni otac Fikret.

Podsjetimo, Nermin Sulejmanović je u petak oteo nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović s bebom iz kuće njezine tetke, a onda je upucao. Potom je otišao u grad i pištoljem ubio brata i oca svoje bivše djevojke Dženane, Denisa i Đengiza Ondera, da bi na kraju počinio samoubojstvo kad ga je policija okupirala.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...