OVO JE DNO! Pogledajte kakvi ‘stručnjaci’ dobivaju prostor u našim medijima i plaše ljude koronom


Uz vojsku nestručnjaka koji svakoga dana pod egidom znanstvenika iskaču ih hrvatskih medija i plaše ljude novim sojevima korone,  ujedno promovirajući cijepljenje, opet se oglasio i Slovenac dr. Andrej Trampuž za kojega nitko ne zna kakve veze ima s Hrvatskom, osim što u našoj zemlji ima vikendicu.

No, ono što je gore, ne zna se ni kakve veze on ima s epidemiologijom i cijepljenima s obzirom da se radi o čovjeku koji je specijalist za bakterijske upale nakon ugradnje umjetnih zglobova. No, njega je ponovo Slobodana Dalmacija označila kao stručnjaka koji je pozvan govoriti Hrvatima kako se trebaju cijepiti.

 

Cijepljenje je jedini odgovor na nove mutante‘, naslove je u Slobodnoj Dalmaciji u neukim Hrvatima, slovenski stručnjak za bakterijske upale kod ugradnje umjetnih zglobova (na privremenom radu u Njemačkoj) objašnjava kako treba cijepiti djecu stariju od 12 godina.

– Mi u Njemačkoj već cijepimo djecu stariju od 12 godina života i interes roditelja je velik. Djecu stariju od 12 godina bi trebalo procijepiti, jer će oni uskoro ponovno ići u školske klupe, u zatvorene učionice, gdje je dovoljan samo jedan zaražen učenik da napravi pravu katastrofu, kaže za Slobodnu Trumpetaž.

 

Da stvar bude bolja, Trumpetaž optužuje Hrvate da bi mogli zaraziti strance jer se ne žele cijepiti.

– Ako se u Hrvatskoj ljudi dovoljno ne cijepe, virus će kolati među njima i moći će se zaraziti i stranci koji dođu “čisti” u Hrvatsku. A tada se ti stranci moraju vratiti svojim kućama i na taj će način virus donijeti u svoje države. Na taj način pandemiji nema kraja i samo se virusu olakšava daljnje širenje, priča u Slobodnoj Trumpetaž.

Njega već odavno prati matematičar Nenad Bakić.

‘Trol – zastrašitelj’

-Imamo Slovenca koji živi u Njemačkoj i stalni je gost naših medija. Za epidemiologiju nema nikakvih kvalifikacija. Nema baš nikakvih, ali ima evidentno pogrešne procjene. On je, kao prvo, jedan od oštromjeraša koji je to zahtijevao za Hrvatsku. Procjene su mu toliko paradoksalne da je dobar za karikaturu. Kada netko iznese procjenu o milijardu mrtvih, trebao bi biti diskvalificiran za svaki mogući razgovor.  On je najteži širitelj lažnih vijesti u hrvatskom medijskom prostoru. Ima li veće gluposti od one njegove o mogućih milijardu umrlih od pandemije, da ne nabrajamo dalje. I sada opet terorizira Hrvate, smatra Bakić te nastavlja:

– Što on ima s Hrvatskom, osim vikendice? Zašto bi taj trol-zastrašitelj, neznalica, ovdje tako intenzivno nastupao i potpisivao Apele za Hrvatsku? Promislite malo… .Recimo, da li su proizvođači cjepiva u međusobnoj konkurenciji i da li neki od njih imaju influencere? Razinu laganja već možete vidjeti po tome da se on naivnim Balkancima predstavlja kao ‘stručnjak’, što pokazuje krajnji prijezir prema nama, kao debilima kojima svatko s bijelom kutom može iz svijeta doći i tako se predstaviti. Očito i uspijeva – jadni smo, zaključije Bakić.

21-7-2021 FOTO-yt

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...