Pala trojica dilera u Sisku: Našli su im 1180 grama amfetamina i 775 grama marihuane i kokain

Sisačko-moslavačka policija je nakon višemjesečnog kriminalističkog istraživanja uhitila trojicu Siščana koje sumnjiči za preprodaju droge, a u akciji je zaplijenjeno preko 1180 grama amfetamina i skoro 775 grama marihuane.

Osumnjičenici u dobi od 51, 46 i 26 godina su uz kaznenu prijavu predani su pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Istražitelji sumnjaju da je 51-godišnjak, od sredine prosinca prošle, do sredine veljače ove godine radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine amfetamina i marihuane koju je potom skrivao, vagao i pakirao u sisačkom stanu, nakon čega je drogu preprodavao izravno ili posredstvom drugih osoba.

Sumnja policije je potvrđena kada je 51-godišnjak zatečen u neovlaštenom posjedu 775 grama amfetamina, kao i provedenom pretragom vozila i stana u Sisku u kojima je pronađeno 8,4 grama amfetamina. Također je utvrđeno je da je 46-godišnjak u navedenom razdoblju, za korist 51-godišnjaka obavljao dostavu droge krajnjim konzumentima, kažu u policiji.

Temeljem sudskog naloga policija je pretražila i doma 26-godišnjaka za kojeg se sumnja da je nabavljao veće količine amfetamina i marihuane koju je potom preprodavao daljnjim konzumentima. Pretragom je pronađeno i oduzeto 40 grama marihuane. 

U cijelo, istraživanju pronađeno je i oduzeto ukupno 1182,2 grama amfetamina, 774,8 grama marihuane i gram kokaina, zaključila je policija.

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...