Paladina treći put postao otac: ‘Hvala Bogu, Petar se rodio zdrav i bez komplikacija’

Želim čestitati ministru Ivanu Paladinu i njegovoj supruzi, koji su jučer treći put postali roditelji, istaknuo je potpredsjednik Tomo Medved na sjednici Vlade, koju je vodio umjesto premijera Andreja Plenkovića, a koji je doma u izolaciji pozitivan na korona virus. 

Podsjetimo, ovo je drugi put da je Plenković obolio od Covida, a kako su priopćili iz Vlade uoči same sjednice, ima povišenu temperaturu. Medved je poželio i prinovi i roditeljima  puno sreće i zdravlja.

– Hvala Bogu, naš treći sin Petar se rodio zdrav i bez komplikacija i želim zahvaliti na čestitkama – odgovorio je ministar graditeljstva Paladina.

Izvijestio je Vladu o do sad učinjenom po pitanu poslijepotresne obnove na Banovini. 

– U ovom trenutku se na području Banovine na 86 lokacija provode aktivnosti gradnje zamjenskih obiteljskih kuća, od čega na 65 lokacija se izvode radovi, a na preostalima su izvođači uvedeni u posao te će radovi vrlo skoro započeti – naveo je ministar dodavši kako se nastavlja izgradnja 16 višestambenih zgrada sa 232 stana. 

– Do ovog je trenutka u procesu organizirane obnove obnovljeno 3405 obiteljskih kuća u pogledu nekonstrukcijskih elemenata te je u procesu samoobnove novčanu pomoć dobilo i obnovljeno dodatnih 235 kuća. Ovaj tjedan smo imali i prve dvije novoizgrađene i završene obiteljske kuće, koje su priključene na komunalnu infrastrukturu – rekao je. 

Naglasio je i kako će u narednom periodu, u narednim tjednima, sve više započetih zamjenskih kuća i završavati.

Najčitaniji članci

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...