Pijana vozačica usmrtila mu je suprugu prve bračne večeri: ‘Ukrala nam je predivnu osobu’

Potreseni mladoženja, čiju je dragu njihove prve bračne večeri usmrtila pijana vozačica Jamie Lee Komorski (25), prvi put je u progovorio u javnosti o ovoj tragediji s kraja travnja..

U krvi je Komorski imala količinu alkohola tri puta veću od dozvoljene kad je svojim automobilom udarila u golf vozilo u kojem su bili Aric Hutchinson (36)  i njegova supruga Samantha (34). Malo prije toga su se oženili…

Samantha je proglašena mrtvom na licu mjesta, još uvijek noseći bijelu vjenčanicu, a Aric je prevezen u bolnicu zbog ozljede mozga i višestrukih prijeloma.

Foto: GoFundMe

Vozačica je vozila i gotovo tri puta većom brzinom od ograničene. U zoni 40 jurila je 100 km/h. Komorski je navodno bila toliko pijana da je tvrdila da je nju nešto udarilo. 

– Nisam učinila ništa loše – ponavljala je policajcima.

Aric se polako oporavlja od ozljeda. Ne može se pomiriti s gubitkom svoje voljene Samanthe…

– Još pokušavam sve to shvatiti. Ta noć, i taj put s apsolutnog vrhunca do apsolutnog dna. Teško je… Ukrala mi je predivno ljudsko biće koje nije smjelo biti ukradeno – kazao je na početku razgovora za ABC Aric. Odmah je nastavio:

– Uvijek je bila tako sretna. Planiranje vjenčanja je uvijek stresno, ali kod Samanthe je sve bilo mirno. Takva je bila i te večeri. Imala je taj neki sjaj. Čim bi ušla u prostoriju svi bi je primijetili. Te večeri su nam došli obitelj i prijatelji iz cijele države. Sv su bili tako sretni. Ona je bila tako sretna. To je bila jedna od najljepših večeri u mojem životu – priča Aric.

Foto: GoFundMe

Nesreće se ne sjeća.

– Volio bih da se sjećam. Zadnje što mi je Samantha rekla, čega se sjećam, je da ne želi da ova noć završi. Probudio sam se u magli, čim sam vidio majčino lice znao sam da nešto nije kako treba – priča dalje Aric.

– Pitao sam gdje je Sam… Rekli su mi da nije preživjela – nastavlja sa suzama u očima.

Foto: Charleston County Sheriff’s Office

Komorski je u pritvoru te će pred sud izaći u lipnju. Optužena je za ubojstvo iz nehaja i tri kaznena djela vožnje pod utjecajem. Prijeti joj do 75 godina zatvora.

Nesretni Aric podigao je i privatnu tužbu protiv Komorski, ali i protiv pet kafića u kojima je boravila te večeri, jer su joj točili alkohol iako je bila vidno alkoholizirana.

– Ti kafići imaju dužnost ne dozvoliti ljudima da piju ako su već teško alkoholizirani – kazali su njegovi odvjetnici.

Najčitaniji članci

Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...