Pijani policajac divljao u Novoj Gradiški u kafiću iznad ureda gradonačelnika. Kaznili su ga

Policajac iz Nove Gradiške koji je divljao u kafiću koji se nalazi u samom centru grada, odmah ispod prozora ureda gradonačelnika, mora platiti novčanu kaznu od 300 eura, doznaje 24sata. D

Naime, policajac je pod utjecajem alkohola od 1,91 promila remetio javni red i mir u centru Nove Gradiške tako da je više puta skidao majicu i bio gol do pasa u nazočnosti više gostiju. 

Isto tako, zaposleniku kafića ‘unio se u lice’ te mu je rekao: ‘Je**m ti sve mrtvo’, zbog čega ga je zaposlenik rukama odgurnuo od sebe, pa je policajac pao na pod, a pri tome je i srušio nekoliko stolova s  bocama i čašama.

Osim policajca, u ovom slučaju osuđen je i poslovođa kafića, koji mora platiti novčanu kaznu od 100 eura jer kao poslovođa i odgovorna osoba u kafiću nije spriječio narušavanje javnog reda i mira iako je to mogao učini bez opasnosti za sebe ili drugoga. 

Osuđen je i konobar u kafiću, koji mora platiti također 100 eura novčane kazne jer je okrivljenom policajcu, koji je bio pijan, nastavio točiti alkohol. Source link

Vaša iskustva i mišljenje ...